Grupi LRës

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Grupi LRës

L_R-je hala me karamele ushqehesh ti lal, vallai te disha ma te squt se kaq........e hongri L_R-ja kallup...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

O L-R-je nomi u boka knej mer jahuu...Si me vetem ti me gjith kto femna.Pse me se more edhe Kuqalashen ate note me vete kur erdhe te une.
Edhe i gjo tjeter...,Kur te vish here tjeter edhe te shkosh ne durres per tu la mos ik vetem ere se un ne dimer e kom qefin e plazhit.Ja me kismet ksja te dieleje atje me ke duke u llapaqit ne ujin e ftofet te Durrsit qe eshte si shpirt se te pakten eshte i paster tashi

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] L_R-je hala me karamele ushqehesh ti lal, vallai te disha ma te squt se kaq........e hongri L_R-ja kallup...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ta dish car i thone candy ne anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

by the way i think your candy is very sour i can feel it /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga Outofmind:
[qb] sa llupse qe je, sle gje pa ngrene dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eh cti bej me pelqejn shume :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

O i zoti i shpise /pf/images/graemlins/smile.gif Po te qenka mbush shpija plot njerez te paftuar :rolleyes: :eek: :rolleyes:

A ke buk me ju qit te tanve /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ke ci ban. /pf/images/graemlins/wink.gif Je si nektari qe thith fluturen, por manena eshte flutura qe han nektarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

nuk e di une po outofmind dhe una jemi te ftuar kudo si te thuash jemi vipat e forumit ja ashtuuuu de /pf/images/graemlins/laugh.gif

perndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif do veprojme diktaturen /pf/images/graemlins/laugh.gif

out of mind si thua ti dakort je me mua ? /pf/images/graemlins/blush.gif

DriniS

Ecejak

LR, te nisa fotot ne adresen tende tek hoti, hudhi nje, dy ose tre sy dhe me thuj, un po iki ne korce /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb] LR, te nisa fotot ne adresen tende tek hoti, hudhi nje, dy ose tre sy dhe me thuj, un po iki ne korce /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po mu ere?!

Per te vajtur ne Korce nga Elbasani kalohet ende apo e kam gabim /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

provoj ta shaj njeri elbasanin /pf/images/graemlins/laugh.gif
ai esh qyteti qe ka qeniet me te bukura ne gjith shqiperine /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] A don miq o i zoti i shtepise? [/qb]
Une vdes per miq, dhe sidomos per mikesha, vetem se kto te funit nuk ma varin hic /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
shi prape duke u qajt...thuj zotit flm per ato qe te ka dhon /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb]
[qb] LR, te nisa fotot ne adresen tende tek hoti, hudhi nje, dy ose tre sy dhe me thuj, un po iki ne korce /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po mu ere?!

Per te vajtur ne Korce nga Elbasani kalohet ende apo e kam gabim /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hanini, eshte e kote te shfajesohem qe nuk ndalova dot sepse nuk isha me makinen time, pasi edhe per nje telefon nuk u kujtova /pf/images/graemlins/frown.gif e shof sa i keq jam, po shpresoj te me falesh.

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
Po mu ere?!

Per te vajtur ne Korce nga Elbasani kalohet ende apo e kam gabim /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hanini, eshte e kote te shfajesohem qe nuk ndalova dot sepse nuk isha me makinen time, pasi edhe per nje telefon nuk u kujtova /pf/images/graemlins/frown.gif e shof sa i keq jam, po shpresoj te me falesh. [/qb]
Hik mer rrenacak! Ti je cun napolon, cun gjel, nga ato qe mcifshin ke qypi pasaniket!

Ho re se aty jeni, po su takut ket radh do takoheni radhes tjeter!

Drino, me fal qe se kisha lexu me perpara ket mesazhin po te kom bo i replaj. Ejvalla ne i her per fotot se kishin dal shume bukur! /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

shi prape duke u qajt...thuj zotit flm per ato qe te ka dhon

Qahem me shpres qe te me japi me shume, por ishalla spo n'rro men thu dhe po me mer ne ato qe m'ka dhone se flluq masnej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

[qb]
[qb]
[qb]
Po mu ere?!

hanini, eshte e kote te shfajesohem qe nuk ndalova dot sepse nuk isha me makinen time, pasi edhe per nje telefon nuk u kujtova /pf/images/graemlins/frown.gif e shof sa i keq jam, po shpresoj te me falesh. [/qb]
Hik mer rrenacak! Ti je cun napolon, cun gjel, nga ato qe mcifshin ke qypi pasaniket!

Ho re se aty jeni, po su takut ket radh do takoheni radhes tjeter!

Drino, me fal qe se kisha lexu me perpara ket mesazhin po te kom bo i replaj. Ejvalla ne i her per fotot se kishin dal shume bukur! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Me vjen keq qe s'kam bere me shume foto te tjera, por mend per here tjeter. Ajo tavolina te Dajko psh. ishte yll per tu fotografuar kur kishe shishen e veres perpara /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mos u merzit Drino se ja erdhi vit i ri, dhe 11 muaj kon njel! /pf/images/graemlins/laugh.gif Shif se radhes tjeter do e mor ne una nji digital. Une mezi po pres te bohet e gjall Kuqalashja se ajo ka mush nja 10 filma.

jona20

big bum bam...

[qb] shi prape duke u qajt...thuj zotit flm per ato qe te ka dhon

Qahem me shpres qe te me japi me shume, por ishalla spo n'rro men thu dhe po me mer ne ato qe m'ka dhone se flluq masnej!

nuk nrron me jo,je cun i mire ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

jona20

big bum bam...

[qb] shi prape duke u qajt...thuj zotit flm per ato qe te ka dhon

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk nrron me jo,je cun i mire ti /pf/images/graemlins/tongue.gif