Grupi LRës

Guest
Re: Grupi LRës

Po su kenaqe as me kte athere skam cte bej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bocche009.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Me qe ishit dejshem kush boni ashtu striptis? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Una! /pf/images/graemlins/laugh.gif po Kuqalashja nuk e kishte menjen, thuj shyqyr se ajo zakonisht nuk e nda aparatin nga dora /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O L-R-je si mer paske bo banje anej ka Durrsi edhe s'me ke thone gjo mu.Un plako te sfidoj.Kush vjen me mua ne Durres dhe rri me shume ne uje.
Shif mer sa gjojna qekan bo knej edhe une s'dija gjo...,m'paska hum edhe streptizi,amon mer amon si e qaj une striptizmin.
Ik se spasket qen gjo.Ku jeni tashi ku jeni?M'dergoni nai numer teli...

tirana

Primus registratum

Qeka la LEREJA m'det.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk na the si u ngrofe manej e lum pushka!!

assassino26

Primus registratum

Tashi normalisht ka disa menyra per tu nrof.Nji menyre eshte me tha i shishe alkol,nji tjeter eshte me bo vrap,ka edhe 1 menyre tjeter me pompare...
O muno s'ma dhe ti mua ate numrin qe te kerkova :smash: :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] L_R ku je??!! [/qb]
Ktu n'Tr, mu perball lulishtes, njit me shallvaret, tu shkrujt n'AF. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do flasim ma persgjati e ma persgjeri javes qe vje /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Assassino, qe thu ti ate note mbasi qerum ca shishe birre ke Cannon, sa me zbut i cik alkolin qe kishim pi perpara, i futem ene ca te kercyme ciper tavolines dhe masnej ja mallarem per Durres.

Mu spo mu rrinte pa u la kur pash detin, kurse ata t'rinjt po u dridhshin me pallte ke rona. /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem se kur dola kishim vetem i 'tharse' per 4 veta dhe nuk doshin me ma lon, kshu qe ja matha vrapit bregut te detit, nen driten e henes dhe melodin e dallgeve te detit. /pf/images/graemlins/smile.gif

Lale, edhe une desha te takoheshim prap se ate dite nuk ndjetem dot gjat por neser ne ora 4 te mjesit do nisem per Rinas /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Mu me thane qe ke ik mer jahuu se do te te kisha taku dje.Kisha edhe menje te keqe dje jo per gjo...,Femna plot me vete isha i mbingarkuar.Nejse mo s'ka qen rrisk e ka fajin Lea :smash:

tirana

Primus registratum

Akoma atje qeke mer rrenacak... do vi do vi dhe i lesh.. Kisha rregullu dhe noi dit pushimi per me te xjerr rrugve.. Mir mir se ta gatis un... bo qejf pa shoket!

Le_Routard

Forumium maestatis

Po mer pra e kish mje hik dje po me tremen, me than qe ka stuhi n'det dhe ke per tu bo peshk. pranej e ktheva buleten e tragetit ne thash te kthehem me avjon, se ene po te shkoja ne Fi do me dilte koha vetem me pi i kafe se te marten filloj punen.

Assassino, o legen!!! Po sa egoist qe paske qen mer lal?! Si ere i paske majt per ciper gjithe ato goca?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta cova numrin e celit, mbase takohena sot ne darke prap.

Muno, po kaloj i her nga Vasil Shanto me pi i kafe.

assassino26

Primus registratum

Jom ne pune sot mer jahuu gjithe diten se kishim bo nai pisllik.Dje kisha nevoje per ty edhe me tha Lea qe ka ik.E kisha njonen e L-R-je qe amon mer amon si eshte si shpirt,vetem qe si boja dot gjo vete se e kom molle te nalume.E kishe fut nai te kafshume ti mrome po sqe kismet

Le_Routard

Forumium maestatis

:mad: ja kallxoj una Leas sone!

Desha vetem te boshim i dore gallat se per ate muhabetin tjater nuk ka gajle, se edhe me m'ka thone doktori qe eksesi i teperm nuk m'bo mire per shnetin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Leas kallxoja ti se kom me ja tregu edhe une po i gjo kisha une...nrro doktorr,tbo mire nigjo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

L_R-ja akoma ne Tirane dhe s'me ka thone gje mu??????!!!!!!!!
Po ti e di qe une per ty do bosha nje perjashtim parimor more cun......me ka ngel hatri shumeeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: .

Guest

Ketu jemi tek chit-chet dhe jo eros! Pls, s'du te editoj permbaje veten pak! Flmnd.

DriniS

Ecejak

LR, kallxoji te gjithve ca bona, te pakten u lirova /pf/images/graemlins/smile.gif Dje s'erdha dot me te taku se pas dushit qe bera ne shtepi, isha i vdek per gjume... hajt mo. Udhe te mbare dhe na kujto.

P.S. Mire kalove dje?

ReA

Primus registratum

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes:

O i zoti shpis si je? me sa shoh vizita ne Tiron te paska shku a konfie-vele /pf/images/graemlins/wink.gif

O Turo sa i levizshem qeke bo mer çunoo /pf/images/graemlins/tongue.gif .

GEZUAR E PER SHUM VJET /pf/images/graemlins/smile.gif (me mire von se kurr thuhet ...apo jo? ) /pf/images/graemlins/wink.gif

TranofiljA

Primus registratum

LR....vetem nje kerkese kam una....kur te kthehesh :

AMON...me shiko pak /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif