Grupi LRës

Guest
Re: Grupi LRës

Fillimisht postuar nga PussyCat:
[qb] Ketu jemi tek chit-chet dhe jo eros! Pls, s'du te editoj permbaje veten pak! Flmnd. [/qb]
ahaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif kemi per te pasur shuem pune ne te dyja te premtoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] LR....vetem nje kerkese kam una....kur te kthehesh :

AMON...me shiko pak /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur te jena vetem se kshu m'vje zor! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

P.S. Mire kalove dje?

Miro o Drino, ashtu si dita funit. Piva i long portokalli ke Suzetta, aty ke pallatet Agimi, me Kuqaleshen, erdhi ne Harapi ma vone, nejta deri ka ora 11-11 e gjys ne hika. Takova ne ate kriminelin, ose Assassinon shqip, pastaj shkova n'shpi, flejta i gjys ore ne mora rruget e mergimit.

Po ktu ska mo plazh, a ha, osht tu ra bore dhe bo -6. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ja dhe heroi im erdhi!

/me valevit shamine.

il mio principino e' arrivato...

profesor, du mesime frengjishtet!

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] P.S. Mire kalove dje?

Miro o Drino, ashtu si dita funit. Piva i long portokalli ke Suzetta, aty ke pallatet Agimi, me Kuqaleshen, erdhi ne Harapi ma vone, nejta deri ka ora 11-11 e gjys ne hika. Takova ne ate kriminelin, ose Assassinon shqip, pastaj shkova n'shpi, flejta i gjys ore ne mora rruget e mergimit.
[/qb]
O pis, per Assassinon me paske braktisur ate nate. :smash:
U thava nga malli, qe kur ke ikur ti (and X) s'me rrihet me ne Tirane. Me keni lene ne duart e Harapit qe po ma merr firomen nga pak dite per dite.
T'puc kinezi im /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

O pis, per Assassinon me paske braktisur ate nate.
U thava nga malli, qe kur ke ikur ti (and X) s'me rrihet me ne Tirane. Me keni lene ne duart e Harapit qe po ma merr firomen nga pak dite per dite.
T'puc kinezi im

PO ti me bragtise per i rruge Permeti mi zemer! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt te puth i cik qe te vish ne qef prap! /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Harapit qe po ma merr firomen nga pak dite per dite.

Pastaj firoma nuk ka rendsi, shif mos te te mari nderin thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

T'puc kinezi im

Ho mi do te vij qe te ndahemi edhe i her mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] A don miq o i zoti i shtepise? [/qb]
Une vdes per miq, dhe sidomos per mikesha, vetem se kto te funit nuk ma varin hic /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] L_R-ja akoma ne Tirane dhe s'me ka thone gje mu??????!!!!!!!!
Po ti e di qe une per ty do bosha nje perjashtim parimor more cun......me ka ngel hatri shumeeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: . [/qb]
A te puth i cik qe t'ma falesh? /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

Me rafte pika qe nuk ta varin ty yllo. Mos e vra trunin hiç. Une te perqafoj fort fort dhe jam me ty mo. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

A te puth i cik qe t'ma falesh? -->Hajt mo se po te fal..... /pf/images/graemlins/smile.gif se me ke thon' nji llaf qe ma ke kput shpirtin..... /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

lr: Paske dale mashtru ne shume ane /pf/images/graemlins/smile.gif Mire qe mashtrove, helmove, thartove zemna knej ka Milanoja /pf/images/graemlins/tongue.gif Po edhe anej ku kishe ma afer s'mujte me plotesu tana deshirat. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] lr: Paske dale mashtru ne shume ane /pf/images/graemlins/smile.gif Mire qe mashtrove, helmove, thartove zemna knej ka Milanoja /pf/images/graemlins/tongue.gif Po edhe anej ku kishe ma afer s'mujte me plotesu tana deshirat. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Aty ku isha une vetem i deshire kishin robt, te me shifnin sa ma larg, 'rri! Pse s'hik' me thoshin gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne Mi e n'Fi nuk erdha dot se ma kishte fajin koha dhe jo deshira /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

Mroma o i Zoti shpis /pf/images/graemlins/smile.gif

Malli me kishte tha me ju lexu içik mer amon.... pak linjen qe e kisha per fis pak koha qe nuk dilte se elbeteh te bosh turisten .

/pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Me rafte pika qe nuk ta varin ty yllo. Mos e vra trunin hiç. Une te perqafoj fort fort dhe jam me ty mo. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hi ofelia /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PussyCat:
[qb] Mos u tall! [/qb]
pse miiiii ktuja tek tema me e bukurrrrrrrrrrr e forumit do zihemi neve kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne Mi e n'Fi nuk erdha dot se ma kishte fajin koha dhe jo deshira

Pas dimrit vjen pranvera /pf/images/graemlins/smile.gif Mos u deshpero /pf/images/graemlins/laugh.gif