shi shi njoni,qeka edhe cun nteletual kyna...ngjo se po me bo shume kurioze /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]tashi ca ke L_R ai eshte cun me tabon,s'eshte do si do
Xevxeke, une jom cun me sholl, me tabon jon cunat e tjere.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
blu-je m'thirr muve ti.se ka i here ky se ka menjen n'mesim /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb]o i zooooooooti shpiss ku jeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif
u lodha tu te thirr, s'te thrras ma hic /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ktu jom! /pf/images/graemlins/smile.gif Sapo u ktheva ne kom hy ne training. Lash CD tu u djeg, burning CD si i thon onnglezt, ne shkova me bo pazaret. Me i llaf u dogja ne una, bleva nji makin shtypse (HP LaserJet) dhe i ore te jashtme. Desha me ble nji SuperAtllantik me 21 gura dhe vetekrudisje por nuk gjeta. Kshu si perfundim ma prishi menjen shitsja dhe bleva i Swatch. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb]o i zooooooooti shpiss ku jeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif
u lodha tu te thirr, s'te thrras ma hic /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
shshshshshshhhh ore tii ca ke me BOSIN tim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Flitet qe te grupi i LERESE, ne dt 25/12 do bej nje postim Sali Berisha. (ka mu kujtu ky mu..)[/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]o diooooooooooo kjo ishte per te qeshur /pf/images/graemlins/laugh.gifLash CD tu u djeg, burning CD. Me i llaf u dogja ne una, [/qb]
kshu thua ti po se njifke mireFillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]te flm matilda te pakten ndonjehere shoh qe ekziston edhe aleanca e solidariteti femeror.Po ke L_R une kam shume besim,mendoj se ai leh shume por ha vetem ate qe do,jo gjith AF /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]eee ruaju nga ky zevzeke se esh njee ky kij kujdes zemra per te miren tende e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
---------------------------------------Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Kurse Kordelen po e puth pak se nuk qenka zgjidhe akoma nga Interneti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]