Grupi LRës

jona20

big bum bam...
Re: Grupi LRës

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]pse ca menon ti,qe une gezohem me smunjen tate

Jo po thash se mos deshe me tall te ndenjurat me smunjen time se vallai kishte per te m'njel hatri dhe do ta kisha njit dhe ty me PM.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tashi besoj u sqaruam,me bohet shume qejfi L_R e kisha pas menjen aty gjith noten /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa e kapshme duhet me qene kur flet me ty,i here menova ca njit ky me PM,pastaj e kapa direkt ...gripin me gripin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

eee ruaju nga ky zevzeke se esh njee ky kij kujdes zemra per te miren tende e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]eee ruaju nga ky zevzeke se esh njee ky kij kujdes zemra per te miren tende e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nigjo ti se edhe una per te miren tuj munohem, dhe xevxekja e di shume mire se m'njef pranej nuk influencohet ajo nga paralajmrimet tuja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Flitet qe te grupi i LERESE, ne dt 25/12 do bej nje postim Sali Berisha. (ka mu kujtu ky mu..)

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmjesi!

Kam ardh' me pershendet icik L-R-ne dhe Grupin e tij......Me lejoni /pf/images/graemlins/smile.gif

niceday.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Oj te lejuar the! Mireserdhe dhe rri si n'shpin tate, kshu si ne temen tate desha me thone. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Flitet qe te grupi i LERESE, ne dt 25/12 do bej nje postim Sali Berisha. (ka mu kujtu ky mu..)[/qb]
Njelen tu t'rrejt ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kalamoja, qe thoni ju sot LR do merret vetem me pune personale dhe aspak me pune shteti. Do me duhet me copju ca gjona, me maru ca porosina, me bo ca pazare etj etj dhe kohe mas kohe do e hudh ka i cep syni n'Af sa me bo i dore gallat.

Pa pa pa sa bukur eshte kur fillo pushimet /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

pse ca e ka gjet mor? mos me ban mu shqetsu aman, se e kena djal per tu pi ne filxhan /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

as sa fmi i poshter je ti. po ashtu pihen grate jo burrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
t'paska shku mendja per keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

LR e kena me e pi ne kupe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Oj te lejuar the! Mireserdhe dhe rri si n'shpin tate, kshu si ne temen tate desha me thone. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
------------------------------------------
Ah sa i mire je tiiiiiiiiiiii

skip1.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]eee ruaju nga ky zevzeke se esh njee ky kij kujdes zemra per te miren tende e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te flm matilda te pakten ndonjehere shoh qe ekziston edhe aleanca e solidariteti femeror.Po ke L_R une kam shume besim,mendoj se ai leh shume por ha vetem ate qe do,jo gjith AF /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

[qb]E kena per me e pi me qese te shpume ke cepi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hirko,diku lexova per ty qe kishe nje problem vetjak,u mundova te thoja te kunderten,por vete ti e pranove...tashi ca ke L_R ai eshte cun me tabon,s'eshte do si do /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]E kena per me e pi me qese te shpume ke cepi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kurse ti je per tu pi me damixhon! Te te pin gocat me i llaf se mu nuk me merr etja per ty. Hik mer rrugac! Dashke me m'pi me qese, pse re kush jom un Lumua re? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

tashi ca ke L_R ai eshte cun me tabon,s'eshte do si do

Xevxeke, une jom cun me sholl, me tabon jon cunat e tjere.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]Miss. Blue bertit içik se i ka pjerdh veshi LERESE!![/qb]
Shkundi patallonat mire me tu mush menja qe nuk ishte veshi im qe shloj eren e keqe.