Grupi i forumisteve anonime!

gezim lame

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Si ja kalon grupi /pf/images/graemlins/smile.gif
Keq une deri tani s'kisha te drejte te futesha ne AF /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vetem se qeshmja paska marre mungesa me keq se une, kujdes qeshme se e di se do e lexosh po ike aha do kete edhe dezertime te tjera ne AF /pf/images/graemlins/tongue.gif
Aha ka qene dhe nje anetare me emer iola.. :rolleyes: po ajo nga ka humbur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pale mos te flitet per te tjere qe as behet fjale se duken jane bere si histori e vjeter tip Lejla...

Ehh Trin mos ngelem po ata te "vjetrit" qe e mbajtem temen per nja 20 faqe.. /pf/images/graemlins/frown.gif

b.k.

Primus registratum

mos u dorezo ximo, mbahu dhe ca bre burre, se dhe ne te vjeterit sia kena kalu keq :devil:

gezim lame

Primus registratum

ehh po "dikush" ka qene me aktive ne ate kohe :rolleyes:

Ka kohe qe ja ka var pak ... me duket e qeka rruge pa kthim puna e "dezertimit" dhe per mua!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

gezim lame

Primus registratum

hmmmmmmm :eek: :eek:
kesaj i thone ti japesh pergjigje apelit ne oren 3:30 te mengjesit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Epo mire na ngrohe pak zemren dhe pak shprese duhej per me tej... /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. Me fal per gjuhen po s'po mesohem dot te jem i sjellshem... /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

Mungesa u hoq po prape duhet pak pune te ndryshoj behaviour te behem i mbare /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po qeshmes si do ja bejme me cfare ta sjellim ketu kush e merr persiper /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Gjuha ime esthe e shkurter e shkreta ..
Nuk e kam dhe aq te gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Po qeshmja te dale ketu ne shesh te AF dhe te thote arsyet pse e ka lene AF.ne :mad: ose.......... :smash: :smash:

b.k.

Primus registratum

hajt miremengjes...

cyre jeni duke bo iher, ketu ka dale i fije diell po ska burre te forte (as gru) qe del jashte me kete te ftohte /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

goxha ide

sa te bukur e paske avatarin dhe ate shkrimin, me te verte shume te bukur...

plus diapazonin e hedh ne toke /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

ximo te mblidhemi ne emigrantet dhe te hame dreke bashke sonte se qenka feste....

mgjs mua me bie dreke po ti sje zgjuar akoma nga gjumi /pf/images/graemlins/frown.gif

e leme per darke

gezim lame

Primus registratum

Te befte mire dreka Trin /pf/images/graemlins/smile.gif
Une as mengjes s;kam ngrene per nja 5 ore pret dreka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paske filluar te ndash foto sa andej kendej... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vendos dhe ndonje ne AF te njohim se me ke flasim ..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

b.k.

Primus registratum

ou pse akoma sjemi njof neve bashke

dreka ishte shume e mire :smash: ( e kisha gatuar vete dhe mezi e mbarova)

nejse, do vish per darke ketej,

une po iki per ca not, kthehem pas dy oresh :wave:

olti

Neo

Pershendetje te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Si ju kam?

Gezuar Bajramin te gjitheve.

Irene ku je? :rolleyes:

PS: Trin :kiss:

true confidental

Forumium maestatis

Pse qenka Bajram sot ??
Gezuar gjithe myslymaneve,keni argjeruar ndopak qe te pastroni shpirtrat /pf/images/graemlins/smile.gif
Pershendetje te gjitheve pas dallgeve qe pati Albforumi :wave:

gezim lame

Primus registratum

e paskeni lene sot te beheni te gjalle ne AF me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
lejla kishte nje jete qe s;ishte kendej

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] tung leila

ngfa kishe humbur :wave: [/qb]
Kalova male e kodra me bore, liqene te ngrire e stuhi rrymash te ftohta , por perseri e gjeta rrugen per tu kthyer serish mes jush :lol:
Ah mor Xim, nuk thu shyqyr qe seshte jeta kaq e shkurter se do na mbeteshin shume merake pastaj
Per Ju qe jeni te gjithe kaq te mire :kiss: