Grupi i forumisteve anonime!

olti

Neo
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] :wave:

:kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I more?

:kiss: [/qb]
Jo /pf/images/graemlins/frown.gif

Ku i dergove?! Mbase e ka fajin adresa nga e cila i nise. Perdor ate te libero.it se tjeter nuk te kam rregjistruar une ty, keshtu qe nuk mund te vijne tek une. :shrug:

PS: :kiss:

qeshem

Primus registratum

s funksionojne pm-rat andej nga austria /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: :wave:

olti

Neo

Se pari fjalia fillin me te madhe- dhe emrat e pervecem po ashtu shkruhen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Se dyti: Ne preferojme t'i bejme gjerat hapur. Duam te behemi pioniere te emancipimit te shoqerise shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na ne per ty :kiss:

olti

Neo

Ximi te paska gjetur nje avatar shume seksi, ndjelles dhe njekohesisht i embel. Te kisha dhe une qe me gjen avatare te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

neolina une dua te nis reformen ne gramatiken e gjuhes shqipe, disa nga keto reforma hyjne dhe ato qe permende me lart /pf/images/graemlins/wink.gif

sa per avatarin sexy ... a thu ???

oferten tende se kam pa akoma /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Eh me mire mos e kerko, se une nuk i di kufijte /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave:

qeshem

Primus registratum

me urdher nga lart e propozim nga poshte po te propozoj kete link ne varesi te ngjyres tende te preferuar /pf/images/graemlins/smile.gif (kshu me tha zogu)

36242.jpg

sa per kufinjte une jam per globalizimin, boten pa kufinj /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Ai qeka si nje Hippi i viteve 60 me nje perzjerje te kultures se sotme metroseksuale /pf/images/graemlins/laugh.gif Une jam si ky tipi i dyte, por jo si ai i pari. Arsyet jane te ndryshme. Se pari natyrore /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Si jeni ju i her?! Paska aq hyrje te reja sa nuk po e njoh me shpine time /pf/images/graemlins/tongue.gif Prezantohuni i her ju shpejt :smash:

olti

Neo

Nejse une po bie ne dashuri me ate te avatarit te Irenes. Kushedi si evulon situata :rolleyes:

PS: /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Neo ate kam perdor

shiko ti adresat e tua tani...

ne fakt dhe une nuk i njof mire keto te rejat, dhe nje prezantim do te ishte me shume vlere..

qeshme, dhe mua me duket seksi ai avatari /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

[qb] Neo ate kam perdor

ne fakt dhe une nuk i njof mire keto te rejat, dhe nje prezantim do te ishte me shume vlere..

qeshme, dhe mua me duket seksi ai avatari /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Yllo nuk me ka ardhur gje mua :rolleyes:

Provoje dhe nje here.

Tani per inat te Irenes :kiss: :kiss: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

[qb] Nejse une po bie ne dashuri me ate te avatarit te Irenes. Kushedi si evulon situata :rolleyes:

PS: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:
ja cfare gjerash behen ketej, me vene te tille avatare, qe te shperqendrohet vemendja aty... :smash: :smash: :smash:

dhe une po pres evolimin e situates ... /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb]
[qb]
[/qb]
Nese ti je ajo qe mendoj une mendoj se njihemi shume me shume ...por per kete nuk jam shume e sigurte akoma
Naten e mire :wave: [/qb]
Mu ame duket se me njofin te gjithe dhe une snjof asnjeri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nese njihemi realisht atehere perdor pm Iola. :wave:

b.k.

Primus registratum

[qb]
[qb] Neo ate kam perdor

qeshme, dhe mua me duket seksi ai avatari /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Yllo nuk me ka ardhur gje mua :rolleyes:

Provoje dhe nje here.

Tani per inat te Irenes :kiss: :kiss:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do ti dergoj ne darke kur te iki ne shtepi atehere

hej, puthjet asnjehere sjepen per inat te ndokujt, sepse humbasin vlere pastaj
/pf/images/graemlins/wink.gif

qeshem

Primus registratum

Mu ame duket se me njofin te gjithe dhe une snjof asnjeri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
trin po te kemi dhe kryetare anonimesh kteja, mos na prish anonimitetin duke u bere figure publike /pf/images/graemlins/tongue.gif

b.k.

Primus registratum

Haha

tashti vetem komshiun e katit te peste skam taku, po takova dhe ate pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hej cuna, ju se keni idene se sa goca te bukura ka ketu tek anonimet /pf/images/graemlins/wink.gif

Hasano, maroi ajo flija, kur do boni tjeter, te kalojme ihere andej nga anet tuaja....

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga irene:
[qb]
Mu ame duket se me njofin te gjithe dhe une snjof asnjeri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
trin po te kemi dhe kryetare anonimesh kteja, mos na prish anonimitetin duke u bere figure publike /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB]
Une sdu me u bo kryetare, vetem terapiste :devil:

sdu me u marr me politike jo per gjo /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

Ximo nga ke humb

e ke harru zakonin e kafes qy me mjes me duket. :cry: apo si te shijonte ajo kafja nga dora jote...

Neo i ke lyer prape floket e verdha??? :idea:

Tani po lexosha disa nga shkrimet e janarit, dhe pashe ca /pf/images/graemlins/blush.gif

olti

Neo

Jo, jo nuk i kam lyer! :rolleyes:

M'i dergo tek adresa e yahoo po qe, se atje te tjetra paska probleme. Eshte po e njejte si tek HotMail.

Tani nje puthje per qefin tim :kiss:

Pershendetje te gjithve :wave: