Grupi i forumisteve anonime!

qeshem

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

hajde mbushja mendjen gjelit qe nuk eshte koker gruri shkrujti iola, pavaresisht se kur e postoi i doli just : pershendetje ... /pf/images/graemlins/wink.gif

nga e di una , jam mendjelexuese /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

Ahhh mi qeshme gjithe ajo sfide dhe asgje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une thashe se do dilte klara do bente namin tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Klara vetem per nej gje jam kurioz ke 13 poste te gjitha i ke ketu te anonimet :wink: :rolleyes:

Si eshte puna :wink:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

hmm iola epo shperndaje /pf/images/graemlins/laugh.gif mos e mbaj vetem per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

po shkruji dhe te tipset e tjera mi iol, me kete rast edhe i emailin e shperndan dhe ne na zgjerohen njohurite /pf/images/graemlins/wink.gif

qeshem

Primus registratum

pse s thu ti, qe ja gjetem zgjidhjen dhe gjumit tani qe eshte bere keq dhe per valiume se s te jep njeri receta ... :lol: :lol:

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Il sesso e il miglior tranquillante del mondo,la sua efficacia e 10 volte superiore al valium

[/qb]
Shif shif /pf/images/graemlins/tongue.gif te shofim kush rri deri vene ne AF dhe vuan nga pagjumesia tani :lol: :lol:

b.k.

Primus registratum

ou paska fillu shperndarja e njhurive ketuuuuuu

po me duket se ato jane si fjale te urta, dmth thuhen pasi punet kane mbaru... dhe jo per te mesuar ndonje gje.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse une spo them me /pf/images/graemlins/blush.gif

ca do thosha une, qeshme po dhe une qe spara shifja televizor e kam degju dinastine /pf/images/graemlins/wink.gif kurse ti rrishe dhe me goca, ca muhabetesh benit juve ne klase te tete :lol:

neo qeshmja e ka mire, mos na i dergo ato puthjet ashtu pa adrese fare. tani ne e dime qe sdo me ja prish njeriu po dhe ti lesh keshtu robte sban. :goofy:

b.k.

Primus registratum

ximo po ti punon apo hic, ene mos u turpero shume se te pakten (gjysma e te keqes) mosha ketu tek anonimet eshte rreth 25-26. mos dil nga ndonje teme tjeter thuaj se aty po dalim te gjithe jashte standartit /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Mos Trin po me mu c'pate /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shumica ne fakt ka marre rrugen e 26-27 ne fakt /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nejse se po gezoj ditet e fundit ne "liri" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si e ke mendjen do e vesh ndonje bast /pf/images/graemlins/wink.gif une per qeshmen e kam syrin :wink:

qeshem

Primus registratum

xxxiiim

flejne robt knej, lere ti c ngataron iola per valiumet e pagjumesine /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

mos qeke keq edhe ti nga "pagjumesia" /pf/images/graemlins/laugh.gif
semundje qe sherohet eshte ma merr mendja :angel:

qeshem

Primus registratum

xxxim ktu ti, mos livadhis neper zona te tjera, na li ne me iolen te vrojtojme, jo per gje po kemi dhe cte vrojtojme ... /pf/images/graemlins/wink.gif

verte kush do te burgosi ty ???

gezim lame

Primus registratum

ehhhhhhhhhhhhhhhhh liria liria :rolleyes:
iken kohet e lumtura /pf/images/graemlins/tongue.gif
gjume se do ju "pushojne nga puna" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Paska dhene lajme dje Alsati per sherrin dhe s'e paskam pa? Mos, c'paskam humb! Desha me e pa njehere klarisen sa fotozhenike del kur jep lajmet /pf/images/graemlins/wink.gif

irene, tani po qe njoftimi eshte bere zyrtarisht dhe publikisht nga te dyja palet, dhe kini parasysh te dyja qe durimi i publikut po soset dhe po na ftohet djersa ne kurriz duke ju prit qe te filloni. S'ben njeriu keshtu... o zihuni tamam si c'eshte per t'u zene, ose mos na leni me koken para edicioneve te lajmeve, se na shkun syzet +5 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ioles i sugjeroj, si mike qe e kam, te kete kujdes se keto kohet e fundit si shume here kam ndeshur ne mesazhet e saj fjalet: kalori, cokollate, sheqer, pozicione ne pune, valiume, shkuarje me vonese ne pune... Po afron pranvera, s'te ve faj /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

marina s.

Forumium maestatis

çfare jane keto aleanca e keto sherre qe po behen kendej??? :confused:
aman mos u vrisni se s'duam te shohim gjak :tipsy:
eshte bere popullsi e madhe ketu :eek:
caspiterina...una njof shum pak /pf/images/graemlins/frown.gif

qeshem

Primus registratum

aleanca ime e vetme eshte me drejtesine cfaredo emri ti vihet asaj, edhe pse padrejtesisht kane filluar ta quajne "hermes"... /pf/images/graemlins/tongue.gif

lejla mos u merzit ti se me njeh mua /pf/images/graemlins/wink.gif

iola hidh ca coko kteja