Grupi i forumisteve anonime!

qeshem

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

trin moj kurnace do na e serviresh ate torten te anonimet ti apo po feston ne ndonje vend tjeter " nen driten e qirinjve" :wub:

:cool:

b.k.

Primus registratum

images

me cukulate

cake-moon.jpg

pa cukulate

images

me lodra

images

pa lodra,

si ta duash..

hajt mire se na erdhet!

qeshem

Primus registratum

finally :angel: kujtova se bujaria kishte marre fund nga keto ane /pf/images/graemlins/wink.gif

une po i futem asaj me cokollate per vete, dhe s kam ndermend ta ndaj me njeri, per te tjeret te ngeli c te ngeli :tipsy:

b.k.

Primus registratum

ka prape po te mbaroje ajo...

ka dhe nje per ximin, po ajo eshte vecan mos i afrohet njeri se :smash:

kalamaja falasim neser

tung :wave:

olti

Neo

closed1.gif

Hahahahaha sa kam qesh me kte Ximo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume ide origjinale per t'i vene kycin temave /pf/images/graemlins/smile.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
...

Eshte akoma jo copa edhe sot apo mos e ka prek ndonjeri/a.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qeshme ca bo ti ke avullu komplet he.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Neo bo dot animated ate... /pf/images/graemlins/wink.gif aty eshte lezeti..

qeshem

Primus registratum

iiiiiiiiiii
pse na kane mbyllur temen ??? :cry: :cry:
dua prape temen e hapur /pf/images/graemlins/frown.gif plus nje kafe qe s'kujtohet njeri te ma jape ne mengjes /pf/images/graemlins/wink.gif

ximiii ti pretendon qe une te jem ne ato orare strange :confused: 6 e mengjesit ????

ps. :book:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
...

Eshte akoma jo copa edhe sot apo mos e ka prek ndonjeri/a.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qeshme ca bo ti ke avullu komplet he.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Neo bo dot animated ate... /pf/images/graemlins/wink.gif aty eshte lezeti.. [/qb]
lal jo cope po torta e tere eshte aty per ty, dhe e ve ne diskutim qe e ka prekur njeri :eek:
ta kam thene ma kane friken ketej nga shtepia

p.s. kur do te vish ta hash se prishet ajo pastaj

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga irene:
[qb] iiiiiiiiiii
pse na kane mbyllur temen ???
dua prape temen e hapur /pf/images/graemlins/frown.gif plus nje kafe qe s'kujtohet njeri te ma jape ne mengjes
ximiii ti pretendon qe une te jem ne ato orare strange :confused: 6 e mengjesit ????

ps. :book: [/qb]
moj irene si e do kafen?

images

turke?

images

apo keshtu perendimore :lol:

mos na behesh si ky tipi moj

images

b.k.

Primus registratum

ju faleminderit te gjitheve per urimet (Ximi shume flm per hapjne e temes)

images

olti

Neo

Haj, pipell :devil: :goofy:

Un' dua 1 kapucino; esht e mundur?!

Ximo nuk m'ka arrit akoma zotsia deri aty /pf/images/graemlins/laugh.gif por te shohim ne te ardhmen e afert!

PS: Trinity ke marre gje prej meje mbreme ti?! :kiss:

qeshem

Primus registratum

trinush
po pse qan moj cupe ???? apo ke ngataruar ikonat ???
une e dua kafen ne mengjes jo ne 12 te drekes /pf/images/graemlins/frown.gif do e leme qe kush iken i fundit nga darka te ma lere gati per te nesermen ne mengjes...
dhe kam frike qe do ti bjeri ximit kjo barre e rende persiper /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Grupi, cfare mendoni sikur te komunikonim ndonjehere kur te jemi on line ne keto mesenxheret. Un' tani per tani mund te perdor ICQ :shrug: Nese e gjeni ide te mire vendosni numrat tuaj (nese i keni, nqs s'i keni mund t'i beni) Numri im eshte: 175938559 Kjo eshte dicka e mire, sepse ketu nuk ke pse tregon adresen email, por vetem nje numer.

Programin mund ta shkarkoni nga ketu: http://download.com.com/3000-2150-10155606.html?part=52214&subj=dlpage&tag=button

Ciao :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga irene:
[qb] zeqo po nga ta di une qe ti s 'je femer :shrug:
na paraqit ndonje prove bindese se per puthjet gje e kollajshme ajo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
si ta kerkon tjetra foton me spond :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga -Neo-:
[qb] Grupi, cfare mendoni sikur te komunikonim ndonjehere kur te jemi on line ne keto mesenxheret. Un' tani per tani mund te perdor ICQ :shrug: Nese e gjeni ide te mire vendosni numrat tuaj (nese i keni, nqs s'i keni mund t'i beni) Numri im eshte: 175938559 Kjo eshte dicka e mire, sepse ketu nuk ke pse tregon adresen email, por vetem nje numer.

Programin mund ta shkarkoni nga ketu: http://download.com.com/3000-2150-10155606.html?part=52214&subj=dlpage&tag=button

Ciao :wave: [/qb]
o neo o derman po une qe sdi si regjistrohet mer :eek:

olti

Neo

Pse me aq e veshtire esht?! Shkarko programin ne PC me pare, pastaj krijo nje llogari (account) dhe opla. Nuk eshte shume e ndryshme nga MSN apo Yahoo Messenger :shrug:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga -Neo-:
[qb] Pse me aq e veshtire esht?! Shkarko programin ne PC me pare, pastaj krijo nje llogari (account) dhe opla. Nuk eshte shume e ndryshme nga MSN apo Yahoo Messenger :shrug: [/qb]
ore noku une flas me nje aty po sdi si te regjistroj te tjeret se ai qe flas une me ka regjistruar vet ma ka dhen llokum :tipsy: