Eshte akoma jo copa edhe sot apo mos e ka prek ndonjeri/a.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
...
ka dhe nje per ximin, po ajo eshte vecan mos i afrohet njeri se :smash:
lal jo cope po torta e tere eshte aty per ty, dhe e ve ne diskutim qe e ka prekur njeriFillimisht postuar nga ximi:
[qb]Eshte akoma jo copa edhe sot apo mos e ka prek ndonjeri/a.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
...
Qeshme ca bo ti ke avullu komplet he.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Neo bo dot animated ate... /pf/images/graemlins/wink.gif aty eshte lezeti.. [/qb]
moj irene si e do kafen?Fillimisht postuar nga irene:
[qb] iiiiiiiiiii
pse na kane mbyllur temen ???
dua prape temen e hapur /pf/images/graemlins/frown.gif plus nje kafe qe s'kujtohet njeri te ma jape ne mengjes
ximiii ti pretendon qe une te jem ne ato orare strange6 e mengjesit ????
ps. :book: [/qb]
ja sme behet von fare per tortFillimisht postuar nga Triny:
[qb] ka prape po te mbaroje ajo...
[/qb]
si ta kerkon tjetra foton me spond :tipsy:Fillimisht postuar nga irene:
[qb] zeqo po nga ta di une qe ti s 'je femer :shrug:
na paraqit ndonje prove bindese se per puthjet gje e kollajshme ajo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o neo o derman po une qe sdi si regjistrohet merFillimisht postuar nga -Neo-:
[qb] Grupi, cfare mendoni sikur te komunikonim ndonjehere kur te jemi on line ne keto mesenxheret. Un' tani per tani mund te perdor ICQ :shrug: Nese e gjeni ide te mire vendosni numrat tuaj (nese i keni, nqs s'i keni mund t'i beni) Numri im eshte: 175938559 Kjo eshte dicka e mire, sepse ketu nuk ke pse tregon adresen email, por vetem nje numer.
Programin mund ta shkarkoni nga ketu: http://download.com.com/3000-2150-10155606.html?part=52214&subj=dlpage&tag=button
Ciao :wave: [/qb]
ore noku une flas me nje aty po sdi si te regjistroj te tjeret se ai qe flas une me ka regjistruar vet ma ka dhen llokum :tipsy:Fillimisht postuar nga -Neo-:
[qb] Pse me aq e veshtire esht?! Shkarko programin ne PC me pare, pastaj krijo nje llogari (account) dhe opla. Nuk eshte shume e ndryshme nga MSN apo Yahoo Messenger :shrug: [/qb]