Grupi i forumisteve anonime!

b.k.

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Hi Triny
Nuk lame piste pa bredhur,kishim qene keq per pak debore vertet ja kaluam shume mire, eksperience per tu perseritur ishte dhe shpresoj qe te jesh heres tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju ketej mire?

ps.dhimbja e kokes iku me gjithe ate ajer te paster qe thithej ne ato ane [/qb]
eh sa do te doja te isha aty /pf/images/graemlins/frown.gif

qeshem

Primus registratum

une u nisa sagllam dhe u ktheva me shembje :cry: :cry: :cry:

p.s. hiii :wave: :wave:

b.k.

Primus registratum

ou, po kom thone une jemi rrit te forte neve, grushta dhe shpulla cdo dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

dreqte merrasnin gjithmone ne loje :smash:

po noi th&th tjeter??

qeshme, cke shembur moj???

Hermesss

Primus registratum

Me c'po lexoj, paskeni xhiru pjesen e dyte te "Beni (s)ecen (dot) vete" me elemente skenike te marra nga "Shtigje lufte" /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani u bera serioz...hm... me vjen keq per shembjet qeshur
(mbase do kishte qene me mire ti ishe qepur pas ioles, si pulle poste, qe kur te bije te pakten te bije bute /pf/images/graemlins/laugh.gif )

qeshem

Primus registratum

iola e tregoi veten, u mor personalisht qe une te mos perfundoja si Deda, edhe pse ishte operacion i veshtire ... :lol: :lol:

hej dhe una tip alidemse jam po duhet te kem qellu nga ajo pjesa ngordhalaqe e lagjes /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. hermes kam pershtypjen se brenda javes do ti japim mundesite te shohesh seriozitetin tone /pf/images/graemlins/tongue.gif ,let's hope per mikpritjen e bllokut

b.k.

Primus registratum

[qb] Qeshur paske rene nga krevati me duket se ndryshe nuk shpjegohet me aq sa pashe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermes po une dy kile njeri sa bente per te me kapur me merrte era /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:

qeshem

Primus registratum

po ku te me shihje iol, ti me braktise ne dogane
/pf/images/graemlins/frown.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qeshur:
[qb] po ku te me shihje iol, ti me braktise ne dogane
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po pse ore dhe pas kaluat doganen bet ski juve :eek:

qeshem

Primus registratum

trin ma gjej pak citimin qe u shemba tu bo ski ... ??? :confused: :confused:

P.s. to whom it may concern: keto mengjeset e lavdishme s po me shkokan me per shtat...

Hermesss

Primus registratum

Tani e kapa une.... qenka keqtrajtu nga doganieret /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

iola :smash: per kete akt te shemtuar e kriminal qe paske bere

b.k.

Primus registratum

[qb] Hermes mos gjuj fort o burre /pf/images/graemlins/laugh.gif thashe ta beja dhe une njehere nga keto ... anonimet se nuk e kisha provuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

Trin mos u frikso ti Trin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ca mos frikesohem, ika te nderroj bileten, svi hic...nqs te keqtrajtojne ne dogana :goofy:

b.k.

Primus registratum

qeshme bo sa misterioze...

po ku na puno truri ne kete ore mi lal, mu sme ka dale akoma gjumi :sleep:

troc troc gjonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

p.s. hermes kam pershtypjen se brenda javes do ti japim mundesite te shohesh seriozitetin tone /pf/images/graemlins/tongue.gif ,let's hope per mikpritjen e bllokut [/QB]
po sa here te kam thene ta shkrush P.S. me te medha, qe qorrat nuk i dallojne small fonts /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blloku tradicionalisht ka qene dhe vazhdon te mbetet mikeprites, por kjo per njerez sagllam me kembe e me dore, jo me statuja gjysem ne allci :lol:

b.k.

Primus registratum

:lol:

gjate javes qe kaloi ngaqe me duhet te ikja ne ballo kam bere rreth 6 dite sport (prej gati dy oresh (dhe tani skam aspk fuqi as te punoj mbi ate qe duhet)

mgjt thx per rekomandimin, po degjoj cike cike me mire se ne ajo ashtu eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

per te evituar abuzimin ndaj emrin e mire te doganiereve, duhet theksuar qe shembja ishte rezultat i nje mosvemendje ndaj nje shtrese akulli ne rruge, that'it.
so hermes mos prit rob me allci e gelqere nga blloku /pf/images/graemlins/smile.gif

b.k.

Primus registratum

[qb] so hermes mos prit rob me allci e gelqere nga blloku /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po shyqyr qe na sqaruat se na ngrite gjakun...

jo per gje po do ju ndjenin mungesen tek puna /pf/images/graemlins/tongue.gif

true confidental

Forumium maestatis

Hi anonimet gjithandej....
Goca,paskeni bere qejf andej, duket nga deshira per te treguar pershtypjet /pf/images/graemlins/smile.gif
Vetem qe pushimet presupozojne te rifreskojne energjite trupore dhe trunore dhe ti ktheheni punes me me shume deshire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Iola 100% vertetesi ke ato theniet te humori /pf/images/graemlins/frown.gif