The best ,ose me mire ata qe kane bere dhe koncerte gjithandej botes nuk me kujtohet emri i Grupit apo kompleksit te tyre po jane famoze ... Ne MIredita knejna iher si ja keni kalu ju Anonime ...Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] hmm
cd ka sa te duash.
:shrug: [/qb]
iola, me keqkuptove mi lal... shikoje icik ke permenda tek postimi im, e kisha per kte qe qesh /pf/images/graemlins/smile.gif duke te dale ty ne mbrojtje.Fillimisht postuar nga Iola:
[qb]ou kete nuk e prisja nga ty ta dish /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj se mos e ke provuar ti me qene ketej nga uneFillimisht postuar nga Hermes:
[qb] pastaj... shih kush flet per kompani serioze... bir nena bir :lol: [/qb]
[/qb]
Oki ishalla kom kohe masdite po ashu ka e Hona kthehem n Tirane prape ...Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ok /pf/images/graemlins/smile.gif Flasim kur te kthehem ika tani :angel: [/qb]
paperina :lol:Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
pS: Hermes llokum ty vec Tr@l@l@ te kupton /pf/images/graemlins/laugh.gif gjynoh se te la /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te ndihmoj une por me mjete rrethanore . Merr Nje caffe ekspres gjysem Filxhani shtrydhi nje gjysem limoni brenda dhe Pije me eks por Pa sheqer . Jo me larg se 2 min dhimbja e KOkes do te largohet ...Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Kam nje dhimbje koke qe po ma merr shpirtin,di gje njeri si i behet /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]