Grupi HATAJA :)

GRiZhLa

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Ohhh sa e bukurrr, hajde kenkaaa Gjylaaa
o gjylaaa faqet kuq o si zymylaaa
Ohhh sa i bukurrr, hajde kenkaaa Dakuuu
O Dakku fjalettt, ti njet si marakuuu.

Gjyleeee sa e bukur jeee.

-Dakuuu shokun tand se keee *Rrejta* /pf/images/graemlins/laugh.gif

hyka

Primus registratum

*ti sikur s'rren*

ti si rren ke dal n'dynja!!! Fuori gioco!! haha sdi a e kam sakt

Pozicion jasht lojet!! now im pozitiv /pf/images/graemlins/tonguee.gif

T'du fart maj shtrig /pf/images/graemlins/smile.gif *ti e din qe rrej*

GRiZhLa

Primus registratum

Je tu m'mesu ti me rrejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jashte-Jashte me pozicion,
po per bark e shpine prape ta ban /pf/images/graemlins/smile.gif

T'kam thpirrtttt - A kam rrejt bukur a?

hyka

Primus registratum

Me ke t'rrish bahesh!! *taksirati mka xan me ty*

Ke rrejt ma bukur se sa je vet!!

-Ku jan kta tjert qe sperzihen? Me t'than mendja se asht neshje boksit (tan vezhgus, e une GriZhLa n'ring) *Grizhla posht ringut K.O) haha

Puthhhh /pf/images/graemlins/smile.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Poshte ringut?

Ehhh medet, shifet qe s'ke haber as n'ket fushe.
Po pse flet me prish muhabet se marr vesh! Apo harrova se den me mesu edhe ti...:)
Si the tiii poshte ringut? Po aty eshte gjyqtarja mor ty tu qerroshin /pf/images/graemlins/lol.gif

'Pritet Kercimi ne maje...te gishtave...nga Daku Stomaku (peshe ma coi)' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Luleeee-Puthjeee-Perqafimeee (Kenga e Rik Ndocit):lol:

-Sot m'ka met fiksim dicka, po kam qejf te pershendes Kryetarin qe eshte ba per qen deget /pf/images/graemlins/smile.gif

aida85

Primus registratum

Po si jeni ma grupi HATA krejt,si ju kam,me shendet,pune,pare c'do gja mire??
Pasha Zoten me kishte marr malli me hy itu se edhe kta te AF ma kishin humb fjalkalimin dhe s'kishte burre nanet me e gjet s'lame vend me e kerku,sa u shpall edhe gjendje e jashtzakonshme,se e forta ishte se nuk mundem as me u rregjistru ma me ate emer qe kam pase ma perpara po nejse une itu jam prap dhe deshta me ju pershendet tanve me rradhe.....Llokumin_ny,Nexhon,Piskavicen,Qakurrelsen,2K,e tane me rradhe se nuk i maj mend te tane se ka kohe qe nuk kam hy + qe edhe kompjuteri me asht prish per nja dy muj + dhe pasojat e Amerikes e tana bahen bashke.
Ok pra Grupa tash nigjohena ,shendet e pare tanve dhe banu te gjalle kajhere se vetem 2K me Grizhlen paskan marre pjese 100% mire e keq s'po ka rendesi,rendesi ka se jane ba te gjalle hajt ciao tesh!
Me rrespekt "Vajze_shkodrane"

GRiZhLa

Primus registratum

Dushe pershendetje /pf/images/graemlins/smile.gif

Ca ishte ajo e fundit 'keq e mire...' Hedhi sy njeher me imtesisht se mund te gjesh material te harrum ne hendeqe qe i ka mlu pluhuni /pf/images/graemlins/tonguee.gif (qeshem)
Te kalume kompjuterit e ishalla ja gjen 'ilacin-derman' se na duhesh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kalofshi mire lagjia!

aida85

Primus registratum

Pershendetjet e mia Grizhel(a nuk ke mujt me gjet naj nik ma te ambel ah :-P ahaha qeshem)!

Po ca kena andej nga lagjia juj i here,si jeni tu mia kalu?
Ku i kena kta se me duket iu paskan ik dritat dhe skane si me shkru ne AF ....ishallah i kyt justifikim kane me pase se perndryshe edhe ate Kryetarin kena me e hek prej punet.
O 2K po si te ka Xhabija ty ma naqe,a ke ba naj turne andej apo ske sponsor??Na ban za kur te shkosh se me ka marre malli me e pa shume lagjen teme........
Hajt pra t'fala tanve ,mire u nigjofshim heren tjeter.
Me rrespekt"Vajze_Shkodrane"

hyka

Primus registratum

Grixhel, o pel zetekniket...

Ncncnc na e more ftyren

Merr pak pushim...gjynah m'dhi-mesh!

Baj,baj

GRiZhLa

Primus registratum

O Vajze_Shkodrane,
1- e para e punes mos m'fyj! Ke t'bash me nje person teper sensibel, qe s'din ca ban po ju sha 'nicku' /pf/images/graemlins/tonguee.gif (jk)
S'gjeta emer ma te amel besa, se une boll e amel jam per vedi, emrin po ashtu, edhe me gjet edhe nick - Po ju prishen dhambt fill! Masandej ka shku shtrenjt mbushja /pf/images/graemlins/tonguee.gif Kan fillu dentistat me cu kryt si shume perpjet..kerkojne kerkojne rreziket! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa ele, ti qe na paske drita (cfare fatlumet) ca thojn? Ca na tregon naj sen benedet? A keni ec najfije me ndertime andej? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dak, a fole gja ti a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hyka

Primus registratum

Seriozisht? Dmth ta kane éééééééé /pf/images/graemlins/smile.gif e kam dit e kam dit!

GRiZhLa

Primus registratum

Ulu Ulu - S'keke pergatit mire per sot

Neser prape ne tabele (nderit) /pf/images/graemlins/tonguee.gif

aida85

Primus registratum

O trima po si ju kam i here?
Ca keni ba naj gja te re,a jeni tu u pergatit per kto festa,a po keni shpenzime shume,se une i kam shpu xhepat!
Nje pershendetje tanve :Llokumit,Nexhos,Qakurrelses,Piskavices,Pop Tart,2K,Grizhles,e tane me rradhe se nuk po vijne neper mendt i tash.
Tana te mirat dhe silluni mire mos na koritni ne dynja.........Ciaoooooooo!
Me rrespekt,
"Vajze_Shkodrane"

hyka

Primus registratum

Ec atyyy ta lumshaaa! Deshta me dit a t'pati rruga shum pluhun? lol

Pershendetje per tetan, perpos Grizhles!! Ksaj ja jap SOLO /pf/images/graemlins/smile.gif