Grupi HATAJA :)

aida85

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

A u lodhe mor burre tu shkrujt kaq shume????
Papapapa ca paske ba ,a tu maru rrezerva a po ke pas edhe nje tjeter rrezerve........po shyqyr qe u kujtove mor burre me ardh edhe me na pershendet kajhere se na bahet edhe qefi ja per gja.
Urime per ata A+ qe ke marre dhe ti bash qef edhe ne Shqiperi qe po shkon.....bani te fala Shkodres prej meje.

Nje pershendetje per tane i here edhe per Pop Tart qe kryetari nuk ia paska permend emrin e di se nuk e ka lane per gja por vetem ka harru nejse nje pershendetje te ngrohte edhe per tane tjeret ca bajne pjese e ca nuk bajne pjene ne kyt grup........Gezuar festat dhe mos pini shume ,sidomos ata qe nisin edhe makinen.......ia kalofshi mire dhe mirupafshim....ciaoooooo!
Me rrespekt une "Vajze_Shkodrane"

hyka

Primus registratum

Kan plas chokollatat edhe ktej!!

Merre me men ma, GRIZHLA Nenkryetare nr2 hahaha plizz!!!

Ju pershendes tanve pa perjashtime (grizhlen e perjashtoj) lol

HATA JENI .

abs

nuk e di...

<font color="green"> Pershendes perzemersisht Da2K dhe Grizhla, si ciftin ma simpatik te viti(per mua) ktu tek tema e SHKODRES /pf/images/graemlins/thumbsup.gif</font>

04_02_gross.jpg

<font color="red"> Qofshi te lumtur dhe perhere rrezatofshi simpati e lumturi rreth jush!

Gezuar festat</font>

Absi

Poezia

Primus registratum

Pershendetje grupi skam hy ka here dhe me behet qejfi qe e paskeni rihap dhe njehere ke teme.
Pershendje per kryetarin qe e kena kryetar per koke te kryetarit djale ma te mire se ban nana.
Edhe se ka mbledh grupin pa lejen e nen kryetares po ja fali se asht shume i mire.
Pershedetje per tane grupat e grupit .

aida85

Primus registratum

Pershendetje tanve!
Po si ia kalute kto festa,a shkute neper mramje per naten e vitit te ri se une shkova dhe nuk u knaqa hiq,as muzika nuk ishte gja as ushqimi,as pijet nuk e kishin organizu gja,dhe thanen qe kane me kene tane shkodrane por aty kishte nga tane Shqipnia nejse ma,si perfundim s'kam me shku ma aty por degjova se as tek Adelina Ismaili nuk ia kishin kalu gja dhe kishin fillu ngaterresa si gjithmone,shpresoj qe vitin tjeter me e kalu prane familjes teme kerkund tjeter por vetem ne Shkoder se nuk keka gja kjo puna e festave ne emigrim,gjithsesi ju uroj te tanve nje vit sa me te mbare dhe sukses,shendet te plote dhe sa ma pak mall per ata qe jane jasht kufijve te Shqiperise.
Gjithe te mirat nga "Vajze_Shkodrane"

hawk

Primus registratum

Cfare dokumentash duhen me marre pjes te grupi!?Mas m kerkoni certifikat se duhet me u rrah me Galanen te rralla.

aida85

Primus registratum

Ju Uroj tane muslimanve Gezuar e Pershumvjet Bajramin dhe ne vecanti i uroj Mirit"Llokumit_Ny"!
Ia kalofshi Gezuar!

hyka

Primus registratum

Abstract /pf/images/graemlins/smile.gif T'kisha puth...n'ball /pf/images/graemlins/smile.gif flm prej teje naqe!

Deshta me ja uru besimtarve musliman festen e KURBAN BAJRAMIT, (PER SHUM VJET E ME GZIME)

GJITH T'MIRAT.

GRiZhLa

Primus registratum

Ooooo...
Ku jeni, e ku ju kam?
Me keni mungu, po ju tham! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Bosi i Zones a.k.a Llokumi, uroj te jesh mire me shnet edhe *urimet e mia per rezultatet e korruna gjate semestrit* /pf/images/graemlins/smile.gif Ja kalofsh mire andej nga lagjia edhe na dergo selamet tona me te sinqerta!

Patriote ~ Vajze Shkodrane, lexova si ja kishe kalu per Vit te Ri. Me erdhi me qesh se me kujtoi edhe mu disa raste...
Mgjth, te uroj nje vit te mbare dhe ishalla sot i vit e feston me familjen ashtu sic shpreson!

Absi, masss! E ke prish firmen direkt me mua, ktu po ta tham ne sy te tan deshmitareve /pf/images/graemlins/tonguee.gif lol

Dak, a me kishe thirr aaa? Te kishte marre malli eeee? Sa t'asht ba kokrra e krypes? Cfare ngjyret te ka marre? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju pershendes tan sa jeni, kudo qe tju shtrihen kocat dhe ju uroj cdo te mire ne jete!

HuGs!!

aida85

Primus registratum

Edhe une ty te pershendes shume maj "Grizhel" se nuk po di si me te thirr se i ky nik nuk asht per ty se nuk je aspak Grizhel dhe shume faleminers qe te ka ra ndermend per me na pershendet dhe une ty te uroj nje vit te mbare dhe plot sukses ne c'do gja.

Nje pershendetje per tane Grupin dhe ia kalofshi sa ma mire!
Shendet e pare tanve!

aida85

Primus registratum

Pershendetje grupi!
Po ca kena,si po ia kaloni,c'do gja mire??
Keni humb krejt,thone nga nji fjale se i bahet qefi tanve....
Ia kalofshi mire!

ShkodraniNY

Primus registratum

O pa si jeni mare Grupa.

Ca keni ba a jeni ba te mire.

Me na fal por Grupi HATAJA me ka cu me sherbim prane atdheut se na diaspora i kena keto detyra : P

SHKODRA mire ishte TOP

Tu u zbukuru per dite shpresojme te bahet mire e ma mire.

Une ju falenderoj tane atyre qe jan kujtu per mu , se edhe do kujtohem per ta. Reciproke kjo pune /pf/images/graemlins/wink.gif

Tesh kom. prap edhe ju pershendes tanve

Thanks

GRiZhLa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe une ty te pershendes shume maj "Grizhel" se nuk po di si me te thirr se i ky nik nuk asht per ty se nuk je aspak Grizhel dhe shume faleminers qe te ka ra ndermend per me na pershendet dhe une ty te uroj nje vit te mbare dhe plot sukses ne c'do gja.

[/ QUOTE ]

Amela maj dreq...
Ti demek je edhe e perditshme, si me t'ik lajmet nen hunde /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Jaaaa...S'te falet!! /pf/images/graemlins/wink.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Pershendetje - Salute - hallo!

Llokum, pervec zbukurimit (meqe ja paske ba analizen shkodres /pf/images/graemlins/tonguee.gif) noj glenqke mas expertizes a doli?
Sa t'takoi me nejt atje?

********************Njoftim************************

Kerkohen gjithe anetaret ne mbledhje, te merkuren rreth tavolines n'ora 12.
Arsyeja: e keni catrafilu orarin e hymje-daljes dhe s'keni raporta te vlefshme!

Aj uont ju tu bi dher!
Thenk ju verri mac for jor komprihenshen /pf/images/graemlins/smile.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Hi Grizhla edhe tane Grupat e mi ; )E dijne vet ata /pf/images/graemlins/wink.gif

Si ju ka kryetari juve .Shpresoj tane mire e shendosh.
Pa a i keni ba detyrat e shtepise qe i kena lan per sot e LOL

Parafolesja jeme sapo njoftoj per mbledhjen keshtu banu gadi me i 2 mije leksh ne dore me ardhe ne mbledhje : ) Se kena me mbledh kuotat /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shkodra naq mire duhet me thane ishte Psh perparim ishte se internet'hanet edhe mejhanet ishin shtu : ) Por edhe nje e re ishte se kush ka tel. ne shtepi ka edhe internet.( Aman se na a pas dasht me shku ne tir. me pa e-mail lol)

Une kam ndej ndejshem njaaaa 5 jave rrak tak. Me Vit te Ri me Kurban Bajram e dasma e fejesa lene lene jena aj /pf/images/graemlins/smile.gif Pa synetlleqe ja hahaha

Ja kaloshi mire se ju e keni mendej hardhek lol

Ciao grupat e mi /pf/images/graemlins/wink.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Llo...
(sa here nis e shkruj nickun tand m'del fjala e pare &lt;llokem&gt;) lol

O LLakum njujorkez
Hatase i bjen pekmez (i mean esenca e grupit /pf/images/graemlins/wink.gif)

Te kam pike te dobet! (e din) /pf/images/graemlins/grin.gif

*shpin gishtat*
Edhe ku e lame? N'shkoder eee...
Tan kta fejesa &amp; darsma (u trashegofte cifti e u plakshin bashke)mos ishe ti protagonisti kryesor? lol
- A ta bane naj shkusi? A hini kush me t'than:
Njof filanen, e bija e 'atij'. Kam pas punu kohe te gjate me te atin/emen. Familje e mire, njerez te mire, t'edukum e t'rrespektum...edhe vajzen se shan kush. Punetore, e shkathet, e urte...(etc.)
Kallxa t'drejten /pf/images/graemlins/lol.gif

P.S Ju tjeret e dini nenin /pf/images/graemlins/wink.gif Salutes!

ShkodraniNY

Primus registratum

Plasen cokollatat /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hey Grupa ku jeni mare shoqni /pf/images/graemlins/wink.gif