Re: Grupi HATAJA
Uh erdha edhe erdhaaa
Ca paskan ngaa vec lol
Ca mas me ngaaa sic thot edhe Vajza_shkodrane(shkodraa_girl)une me justifike kam mbet tane kohen.Edhe thashe ket rralle nuk pa vanohem ne mbledhjeee se gjithmone me rrin sekretarje te dera tu me prit lol
A me paskeni prit ee Flm prej jush ;Ulnu ulnu
Mbledhjen e deklaroj te hapun....
Pas i verifikimi te dosjeve kam pa se disa vajzuke edhe djemosha na kane ardhe prane grupit tone HATAJA.
1. Iglis 2. Tromeros 3. The_white_panther 4. Bebushe86 5. Pitinusha
Mire se na keni ardhe edhe kam kenaqesine t'ju pranoj prane grupit HATAJA si anetare me te drejta te plote, kuptohet me kusht qe edhe ju te tregoheni Hata ne vazhdimesi.
Ja lista UPDATED e anetareve te Grupit HATAJA :
Ju pershendes............
1 Kryetarin, (me takon me i thane vehtit /pf/images/graemlins/tonguee.gif )
2.n/Kryetaren No.1 : LULEBORA
3.n/Kryetaren No.2 : Grizhla ( Amela )
4.Sekretaren: Rose Gurl ( EMY )
5.anetaren kryesie: Vajza Shkodrane
6.anetaren kryesie
erla (Pickavica !)
7.anetarin kryesie:Craggy Rex
8.anetaren kryesie:Rebecca
9.anetarin kryesie: Nexho Shabani
10.anetaren kryesie:Rozalina
11.anetarin kryesie: D2K
12.anetaren : Jerina
13.anetaren: Great1
14.anetarin : Harap
15.anetaren: Lule_mos_prek1
16.anetaren: Wildrose
17.anetere: Iglis
18.anetar: Tromeros
19.anetar: The_white_panther
20.anetare: Bebushe86
21.anetare: Pitinusha
Marshallah sa jene ba eee
Klass ee /pf/images/graemlins/wink.gif
Glizha edhe D2k na e paskeni mbajt gjalle kyt vend duke falenderu edhe Shkodra_girl e cila nuk na harron me pershendetje Flm per erzin.
Une sapo i dhashe fund ketij simestri me A+ edhe tesh Opaaaaaaaa pushime nga ALBANIA Njaaaaaaaaaaaaaaaa 1 muaj tu me ndej (pa mas mi thoni kujt... se pa me vehet naj anetar prapa lol)Jaa ma maa nuk ka gjaaa se ju kam grupa une ju.A den me ardh kush me muuu se u nismeee edhe dy vendeee kane mbet hahahaha
Hajdeeeeeeee shkoderlocja ca pa bajme qejf: Vitin e Ri Krishlindjet , Kurban Bajramin i dore festash jane baaaaa
E ta pa shkojne ne Ulqin Shkup pa ta shkundin ate vend se hall dorum baaall hahahahah
GREAT
Jeni Hata edhe pike edhe mas e leni me ik edhe dy pika lol
Bye byeee