Grupi HATAJA :)

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Tjetaaa juj GRUPAAA

Pa si ju kam mare shoqni.

Me na fal se kena kene me Masteraa neper kambe deri tesh.
Tu u marr mas papers se na ajen lol

Ju pershendes taneve edhe Vajzen shkodrane qe me paska kujtu ; ) Thanks girl

Suksesee edhe flasim grupa /pf/images/graemlins/smile.gif

Xhevo

Primus registratum

A ban me hi edhe une n'kyt grup aaaa???
Mirmrama ihera se une jam antar i ri edhe sa e pashe se grupi hataja keka n'kame une thashe du me marre pjese n'te.
Kshtu pa u prezantu ala se sot e kam gjet kyt adrese e me ju thane t'drejten u gzova se m'paska marre malli me fole me patriotat e mi ihera.

shnet e pare.

aida85

Primus registratum

Mire se erdhe Tromeros!
Prej mejet e ke lejen me hy ne grup por lejen ma te madhe duhesh me e marre prej atij qe ka shkrujt ma para tejet "Llokumi_ny",ai eshte kryetari dhe ma merr mendja se ka me te ftu me gjithe qef ne grup se nuk i ka thane kujt "jo" deri tash.
Deshta me ju pershendet tanve i here dhe ty ma Llokum nuk te harron shoqnia jooo,ok pra ia kalofshi mire dhe merrni masat mire tesh para festave se ka me ju taku me u harxhu pak si shume.
Shnet e pare!
Me rrespekt "Vajze_shkodrane"

Princesha

Primus registratum

po po, pse ca kujtove ti se futesh ashtu tak fak a?

ec ka zyra jeme, mos u tut /pf/images/graemlins/devil.gif

ca kena "grupi hataja"?

nuk kam ardh kaher, na falni per mungesat e, jo se kam pas noj pun po kam prejtu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

iglis

Primus registratum

Ku jeni grupi hataja.... /pf/images/graemlins/smile.gif

E keni lan mas doret ket forum tan... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
pse k`shtu...!
Tesh tana te mirat tanve /pf/images/graemlins/wave.gif

bebushe86

Primus registratum

me leje tak tak ke dera /pf/images/graemlins/smile.gif

hyr....(nje goc e gjate rrumbullake bjonde e veshur serioze hy e ulet me nje buzeqeshje ne buze /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

me falni pranohem ke ky grupi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

genci

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me leje tak tak ke dera /pf/images/graemlins/smile.gif

hyr....(nje goc e gjate rrumbullake bjonde e veshur serioze hy e ulet me nje buzeqeshje ne buze /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

me falni pranohem ke ky grupi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

hmm... si thoni grupa.. a ta pranojme?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Weee ca paska ardh ftyra te pame /pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendetje 1her se u habita, prej mysafireve.
Si keni ken ju? A po keni ftoft? Bora a ka nis andej nga ju?
Shkolla/Shpia...jeta e pergjithshme...shpresoj t'jeni tutan me tutana OK! /pf/images/graemlins/smile.gif

Vajza_Shkodrane, the_white_pathner, Rozalina - Pershendetje te ngrohta!

Tromeros, Beba (masakruese) edhe pytni ju dy a pranoheni?
Ncncncnc
Keni vizen e rregullt prej mejet /pf/images/graemlins/wink.gif Mos e cani kryt se kryetarin e kena burre zotni : ) *Puf-Puf* ju dy.

Daku, o ftyre mavdrude ku ke hup pash allahilen?

aida85

Primus registratum

Pershendetje tanve!
O Grizhel po si te kam ty maj rrapatushe se ty te kena ma te perkedheluren ty ktu?
Po ju te tjeret ca keni ba kto dite kaq te ftohta??

Une i uroj mire se ardhjen Bebushes85 dhe une si antare te pranoj ne grup dhe ia kalofsh mire mes nesh.

Ju uroj tana te mirat tash dhe nje kissssssssss te tanve........CIAOOOOOOOO!

Me rrespekt "Vjaze_Shkodrane"

GRiZhLa

Primus registratum

Vajze_Shkodrane, kan dit me zgjedh ke me perkedhel /pf/images/graemlins/tonguee.gif (qeshem)
Ca ke ba ti dushe? Si ja ke kalu?
Une marrshalla, me ja ba Zotit shyqyrin besa, po na ec vjam firma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dak, a t'cune apo shkove vete?

aida85

Primus registratum

Ku jeni trimat e Shkodres,po si ju kam,a ka ra bore andej nga ju se ktu ne MICHIGAN asht ba nami prej bores sonte me date 15 dhjetore dhe mendohet me ra prap ,kam hallin mos te shpallet gjendje e jashtzakonshme mazi po na i fikun edhe dritat po na lajne n'terr /pf/images/graemlins/laugh.gif po mesim edhe pa pune,.....tana te zezat ma lene mos e vet.........

Po kryetari ka bahet qe nuk nigjohet hic se sa here qe vjen vetem nje justifikim ka ne goje"Na mbyten provit,studimet e blla blla blla /pf/images/graemlins/tongue.gif" de me na tregu se asht i shkollum /pf/images/graemlins/laugh.gif (po qeshem).......
ok pra na bani nganje za kur te bani ndonje party kshu si kolektiv punet...........ia kalofshi mire dhe mos harxhoni shume!

pitinusha

Primus registratum

pershnetje te tanve te grupit hataja edhe un jam ere a me pranoni ne grup? se m'ka marr malli shum per shoqnin e ishalla e largoj ktu te grupi juj sadopak

/pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

aida85

Primus registratum

Mire se erdhe Pitinushe!

Nje pershendetje te tanve meqe sju paska ra ndermend me shkru dhe Gezuar festat te gjithve!

pitinusha

Primus registratum

mirese ju gjeta shkodraaa girl edhe un ju uroj gezuar festat ja kaloshi sa ma bukur te gjith ju /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

[citimi

TY LLOKUMI ISHALLA TE HUP PASSWORD I (LOG IN)

HATA JENI (ALL WONNAb'SSSS) HAHAHA

KALONI HATA

1

[/ QUOTE ]

Mramja mire tanve se kekam tha pa ju pa lol

Tesh s'pa di ka me ja nis /pf/images/graemlins/cool.gif!
Ne fillim Kjo duaja i asht plotesu deri diku anetarit tone .
Pa kush te qyshi mar burre me njall keq : )Pa e gjeta ma ne fund tek nje dosje qe ma kishte mshe njena prej n/kryetareve ( s'pa i jap emer se e njifni) se tesh pa e mys krejt : ) A thu me ka degju ma /pf/images/graemlins/shocked.gif

Pa jam tu pa se paska ardhe i dore e lezetshme prane nesh edhe pa shkaj e marr file-at e antarsise

Erdhaaaa eee pritni /pf/images/graemlins/smile.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Uh erdha edhe erdhaaa
Ca paskan ngaa vec lol

Ca mas me ngaaa sic thot edhe Vajza_shkodrane(shkodraa_girl)une me justifike kam mbet tane kohen.Edhe thashe ket rralle nuk pa vanohem ne mbledhjeee se gjithmone me rrin sekretarje te dera tu me prit lol

A me paskeni prit ee Flm prej jush ;Ulnu ulnu

Mbledhjen e deklaroj te hapun....

Pas i verifikimi te dosjeve kam pa se disa vajzuke edhe djemosha na kane ardhe prane grupit tone HATAJA.
1. Iglis 2. Tromeros 3. The_white_panther 4. Bebushe86 5. Pitinusha

Mire se na keni ardhe edhe kam kenaqesine t'ju pranoj prane grupit HATAJA si anetare me te drejta te plote, kuptohet me kusht qe edhe ju te tregoheni Hata ne vazhdimesi.

Ja lista UPDATED e anetareve te Grupit HATAJA :

Ju pershendes............

1 Kryetarin, (me takon me i thane vehtit /pf/images/graemlins/tonguee.gif )
2.n/Kryetaren No.1 : LULEBORA
3.n/Kryetaren No.2 : Grizhla ( Amela )
4.Sekretaren: Rose Gurl ( EMY )
5.anetaren kryesie: Vajza Shkodrane
6.anetaren kryesie:perla (Pickavica !)
7.anetarin kryesie:Craggy Rex
8.anetaren kryesie:Rebecca
9.anetarin kryesie: Nexho Shabani
10.anetaren kryesie:Rozalina
11.anetarin kryesie: D2K
12.anetaren : Jerina
13.anetaren: Great1
14.anetarin : Harap
15.anetaren: Lule_mos_prek1
16.anetaren: Wildrose
17.anetere: Iglis
18.anetar: Tromeros
19.anetar: The_white_panther
20.anetare: Bebushe86
21.anetare: Pitinusha

Marshallah sa jene ba eee

Klass ee /pf/images/graemlins/wink.gif

Glizha edhe D2k na e paskeni mbajt gjalle kyt vend duke falenderu edhe Shkodra_girl e cila nuk na harron me pershendetje Flm per erzin.

Une sapo i dhashe fund ketij simestri me A+ edhe tesh Opaaaaaaaa pushime nga ALBANIA Njaaaaaaaaaaaaaaaa 1 muaj tu me ndej (pa mas mi thoni kujt... se pa me vehet naj anetar prapa lol)Jaa ma maa nuk ka gjaaa se ju kam grupa une ju.A den me ardh kush me muuu se u nismeee edhe dy vendeee kane mbet hahahaha

Hajdeeeeeeee shkoderlocja ca pa bajme qejf: Vitin e Ri Krishlindjet , Kurban Bajramin i dore festash jane baaaaa
E ta pa shkojne ne Ulqin Shkup pa ta shkundin ate vend se hall dorum baaall hahahahah

GREAT

Jeni Hata edhe pike edhe mas e leni me ik edhe dy pika lol

Bye byeee