GRIMCA JETE III

hot

Hotgirl
Re: GRIMCA JETE III

noj mendim se si ti pres? :rolleyes:

se do shkoj neser ke ajo pa asnji sygjerim..vetem qe i du floket t'gjata n'pergjithsi, cool hair-cut..not boring /pf/images/graemlins/laugh.gif

se mos m'qesi si dhi ajo masanej :smash: :cry:

Vals

Primus registratum

Po floke jane mi ti e rriten pernjehere. C'e vret menjen.
Sa qilo? Right on track, as me shume e as me pak. S'e di ca osht boy or girl, e kemi si surprise po kam gjet nga nje emer per cdo rast.

I love new york

Primus registratum

vALS KE VENDOSUR MOS E SHOFSH SEKSIN E BEBIT - e modhe, mua nuk do me durohej dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt good luck - e paske ne korrik per t'a lind, ne muajin tim te lindjes /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Guest

Original_351622.JPG

pho1_195337.jpg

D031.jpg

200499181030_4.gif

Vals

Primus registratum

Me baluke sikur s'te shkojne ty Hote se te mulojne fytyren e bukur. Keto imazhet e fundit qe kishte vene Alpha me pelqyen.

Helen, jam e forte per pune kurioziteti une: kurioziteti ben te veten une timen. Next time ndoshta nderroj mendje.

hot

Hotgirl

e forte je vals, mu do mkishte hor t'gjall kurjoziteti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me baluke i kam pas un..po baluket sikur jan soo last year... mduket :idea:
e m'shkojshin goxha me baluke..po tashti ku di un..do robi me ndryshu..na u merzit turini tuj e pa perdit n'pasqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe icik e do hiki ne solarium /pf/images/graemlins/laugh.gif deshe ti helene me u nxi un..qe ku do nxihem! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

it's me

Primus registratum

Vals me behet qefi per bebushin qe po shtohet ne familjen tuaj.

Shote ty te shkojne shume floket si Jennifer Aniston.

Helene the "green" art is done /pf/images/graemlins/laugh.gif .

I love new york

Primus registratum

uuuuuuuu it'so I can't wait to see myself differntly :goofy:

how do I look /pf/images/graemlins/blush.gif

thanks a lot rrusho - e ke adresen time te emailit???
if no let me know t'a jap cause I can't wait :kiss: :kiss:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Vals me behet qefi per bebushin qe po shtohet ne familjen tuaj.

Shote ty te shkojne shume floket si Jennifer Aniston.

Helene the "green" art is done /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
ehhh kjo jenniferja..smu nda muve..
para ca vitesh andej nga mosha 13, 14.. kur skishte shume qe kishte filluar transmetimi i Friends-ave ne shqipri..m'thoshin t'gjith uu sa i ngjan asaj rachel ti e sa i ngjan..edhe n'rrug me ndaloshin..po i kisha floket si modeli asaj..edhe jam icik si kuqe nga natyra un /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe e fiksume mas asaj,e kushedi edhe levizjet i beja si te asaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

po sa vje e tuj u shemtu robi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif na iku nuri i atyne koheve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

by the way..erdha na solariumi un..si her e par..sefte..kisha frik nga ai kapaku qe duhet me ul..e m'kujtohej ke scary movie kur ai me mask ja mylli kapakun asaj ne ngeli aty mrena ajo..boo..rrija ene e qissha doren perjashta t'sigurohesha qe sma kishte myll njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] uuuuuuuu it'so I can't wait to see myself differntly :goofy:

how do I look /pf/images/graemlins/blush.gif

thanks a lot rrusho - e ke adresen time te emailit???
if no let me know t'a jap cause I can't wait :kiss: :kiss: [/qb]
Ti je si yll rrush. Foto eshte prape e bukur po ndryshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

it's me

Primus registratum

Shote qenke nxire me nje fjale /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Une mbas nje aventure te djeshme prej 60 e ca km me biciklete, jam bere si lulekuqe :mad:

hot

Hotgirl

eee lene mo..e nxime me pare..s'jam nxi nojfare jo..kam mar icik ngjyr ne trup e n'turi jam skuq icik na faqet...si fshatare e lumtur dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa esht tempratura andej?

it's me

Primus registratum

Qenkemi bere njelloj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketej sot varionte 20-25. Ne pergjithesi eshte nje jave vere e nje jave dimer :smash:
photo04.jpg

Mos thuj qe s'i ngjan :devil:

hot

Hotgirl

ku ma gje :devil:

i kisha rreshtu nja 5 a 6 brad pitta perjashta deres /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

You never know. Nxirre pak koken nga penxherja se ndoshta eshte ndonje Brad tu prit :goofy:

I love new york

Primus registratum

o Itsooooo - ahhh sa e omel qe je dhe si t'a bo qejfin ti /pf/images/graemlins/blush.gif :kiss:

o rrusho po ne ca emaili do m'i cosh se une sapo pash ke ai emaili qe kam edhe ke grupi po s'kisha gje :idea:

apo s'mi ke cu akoma - pleaseeeeeeeeee se eshte endrra ime ajo gje sikur te ishte realitet :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif s'e kam pa asihere vedin ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: