GRIMCA JETE III

I love new york

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

high edhe ti mo, shko me naj kurs anej ka tirona se nuk rrihet gjithe diten n'kafe /pf/images/graemlins/tongue.gif

shote qe lala duret :lol:

hot

Hotgirl

I'm bored :shrug: :sleep:
mka kap icik nostalgji per shqiprin tashti /pf/images/graemlins/frown.gif :idea: :shrug:

I love new york

Primus registratum

e mi e ti - meno kte: shko atje e heq mallin edhe qejfin 1 jave edhe pastaj thu me vete "thank god qe kam vize per t'u kthy back" :shrug:

hot

Hotgirl

a thu te dul qefi per i jav ee? :idea:
un them tja fus nja 1 muj andeja :shrug: ktu kam fryk me dal ka dera se jam bo vipse :lol:

helen ma paske ngrit temen n'pergjegjsi :rolleyes: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

po pra mooooooo - t'a bona dhurate per kthimin ne gjirin e kolektivit :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I can imagine qe aty ke bo vipse se kto qytetet e vogla dhe kur ben nje fende merret vesh :lol:

hot

Hotgirl

:lol: me morc pleshtat se kam dal ne national tv n'gjith suedin /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

sad-smiley-024.gif

hot

Hotgirl

o gra do ly floket anej ka java tjeter, e them ti boj si ngjyra e ksajt:

marissa01.jpg

si ju duket? :rolleyes:

di nonjona car i thojn ksaj ngjyres me terma bojash /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ta di se ku t'kerkoj un?

blendiys

Primus registratum

Vallai me terma bojnash une nuk e di,po e deshe ne termin praktik te ndihmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

pse di me ly flok ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

iii blendi bojaxhi..iiii hihihii :lol:

hot

Hotgirl

un jam me menje t'keqe me shku n'danimarke t'merkuren e me pa ndeshjen danimarke-shqipri

ooo ca qefiii...ishalla shkoj :goofy: :goofy: :goofy:

po dashka ble boja flokve..se s'shkoj m'danimark si flok-shplame un /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Shote,ne stadium nuk te shef njeri floket por t-shirt in .
Mundesisht me e pas me ndonje logo si psh : my boobs are real /pf/images/graemlins/laugh.gif

hola troje :wave:

hot

Hotgirl

:lol: kam hall se mos thojn robt "per ca boob'se e ka llafin kjo?" :idea: :lol:

o qe skam noj bluze allasojshe mer amoniiii..megjithse e kam nji kuqezi po so e kombtares :tipsy:

jo mer..po atje do ket noj forumist tek tuk..pse dashke ti tme dali boja qe sjam hotgirlse un masanejna eeeeee :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: - this looks better for sure :devil:

i bleve cigaret mi :kiss:

une jam ne pune tani - erdha se kam shuuuume pune :cry: