GRIMCA JETE III

Erison700

Forumium maestatis
Re: GRIMCA JETE III

Fillimisht postuar nga STRAWBERRY:
[qb] Sandri - e kam vo re n'forum qe je krekos icik si tough guy qe kur ke dal nga burgu /pf/images/graemlins/laugh.gif po mo i boj poçat me Helenen se jam e vjeter ktu una edhe kam pa plot kolopuca :wink:
ene sa per thonget - me mire mos e dish mqs nuk te takon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

te fala andej nga memedheu ose Norvegjia po qe se je kthyer back [/qb]
problemi qe me ka dhen natyra eshte se un kam lindur ashtu sic thu tina tough guy, edhe menyra e te qenit tough guy te ben te besh burg dhe nuk te ben te berit burg tough guy. ti po qe e vjeter ktu, un jam gjysh ne ate rrug qe po them...
kolopucat te te rrojn dhe u pafsh dasmat se kjo jet per kolopucat tane qeka bo, se ne te tjeret po i shofim thongat me dylbi, pranej te pyeta... :lol: :lol: :lol:

ah jam ne gjermani tani...

Erison700

Forumium maestatis

:rolleyes: ah dylbit....

te me rroj kolopuci mua po dylbit ja gjej mamit te kolopucit...te jet per thonga jam tu ja gris not per not...

I love new york

Primus registratum

se si i zgjidh punet ti n'krevat Sandro - o puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

grupi shurupi te tjeret ku jeni apo jeni trem t'gjithe nga Sandri :lol: :wave:

FIXHI USA

Primus registratum

:rolleyes: sa u zbut dd ja, qeka liru i tjeter nga zinxhiret :rolleyes: u pa puna sduhet me dal mo nga shpia :shrug:
osht bo keq fare gjithanej te forte ka :smash: po hik pllaqi mo mire, ene ti helen mos e kruj kot se si dihet aman te keqen, me zi te kemi .
Kta te fortit jane te tmerrshem fare :book:
mu mami me ka thone me nejt larg burgaxhive se ata jane rrugaca /pf/images/graemlins/tongue.gif
ehhh ce gjeti pllaqin e shkrete :lol:

I love new york

Primus registratum

po po s'e di ti eeee - ka ik Albforumi se ka ardh Sandri finally /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pllaqi - wazuppppppppppp :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

megjithese pergjigjen po e jap tashi - ti do e marresh nga viti tjeter kur te hysh prap ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka icik - po shyqyr qe kemi burrat qe n'a clodhin /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga STRAWBERRY:
[qb] SHTRIGAN - cdo loje ka kohen e vet :cool:
ti nuk erdhe ne kohe edhe filmi mbaroi :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
iiiiiiiiiii sa e keqe kjo po sjam perfekt as un mi dreqe /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: :kiss:

I love new york

Primus registratum

Ju shkodranet gjasme e keni te folmen te embel e gjithe mjalte - po ti s'thu hic llafe te bukra qofte edhe ne virtualitet :smash: :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif