GRIMCA JETE III

FIXHI USA

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

lene lene se ka ra straw ne dashni me plluqin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihihihihihi :lol: :lol:
cdo kenaqet plluqi /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

FIXHI USA

Primus registratum

do iki pllaqi te bleje rroba te reja tani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Sandrro e prune koken ti eeeee - une thashe se mos ke ra n'burg ti :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

DdJey- te imagjinoj ty me tanga :lol: a mos dukesh gje kshu :tipsy:

mostro

Putraku

Ejj kalamoja hajde bojm nishan me gura...kush e kap do marr nji lepirese si shperblim..
kush e pellcet nji korosant me kucullat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

star-wars-smiley-023.gif

Dyluftim ne virtualitet mes Pllaqit & Straw :devil:

:wave: Pllaqi dhe mos u merzit per luleshtrydhen!

I love new york

Primus registratum

hahahahahaha Pllaqi pse t'a heq - eshte disgustingly funny :lol:
vomit-smiley-007.gif

Flobo :wave: - nuk merzitet Pllaqi joooooo /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

un rash edhe dola po si nuk me solli nje njeri nji paket cigare, edhe thon pastaj qe shoqnia ska kufi...shoqni prej letre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helene kot me t´pyet...a te rrin mir tangat kur i vesh? du me thon: a dukesh noi cik sexy apo varja...me mir me brekushe...

I love new york

Primus registratum

Per DD-jey - T'a kput gjuhen njoni pasataj, e di vete ti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sandri - e kam vo re n'forum qe je krekos icik si tough guy qe kur ke dal nga burgu /pf/images/graemlins/laugh.gif po mo i boj poçat me Helenen se jam e vjeter ktu una edhe kam pa plot kolopuca :wink:
ene sa per thonget - me mire mos e dish mqs nuk te takon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

te fala andej nga memedheu ose Norvegjia po qe se je kthyer back :wave: