ladouce2005
Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III
Enni e di ate kengen:
xhelozia s'hyn ketu, njeri-tjetrin shohim "ngrohte" ?
Enni e di ate kengen:
xhelozia s'hyn ketu, njeri-tjetrin shohim "ngrohte" ?
sigurisht qe e kam hallin se ftofesh /pf/images/graemlins/wink.gif me cil te beje une muhabet pastaj?? :idea:Fillimisht postuar nga enni:
[qb]ti ke hallin tim se ftohem apo... :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga PLLAQI PLLUQI:
[qb] edhe ti enni sikur te vishesh pak se do ftofesh te keqen xhaxhi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
dd ke fitu ,ja hodhe hic mos e rruj ...ti je fitimtari :book:Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb]ahhh lum truni i jot qe i di ca gjera :lol: :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga PLLAQI PLLUQI:
[qb]pse se kupton??Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb]ta di ca ke dasht me than me ket boshllik /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN O.T.:
[qb] [/qb]
po na dridhen leqet e kembeve dhe kur vjen puna te shkruajme s'shkruajme dot dhe ngelet boshllek [/qb]
Une bej muhabet dhe e ftohur, bile me behet zeri me melodioz :lol:Fillimisht postuar nga PLLAQI PLLUQI:
[qb]sigurisht qe e kam hallin se ftofesh /pf/images/graemlins/wink.gif me cil te beje une muhabet pastaj?? :idea:Fillimisht postuar nga enni:
[qb]ti ke hallin tim se ftohem apo... :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga PLLAQI PLLUQI:
[qb] edhe ti enni sikur te vishesh pak se do ftofesh te keqen xhaxhi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
keshtu qe vishu pak he te keqen plluqi [/qb]