GRIMCA JETE III

I love new york

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

uuuuuuuu harrova una - n'a erdhi Nen Tereza r forumit qe i mban xhan te gjithe :devil: :tipsy:

lene mi t'a ngackoijme icik se edhe ai ka qejf kur ngacmohet, sikur gulugicet :lol: :wave:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLLAQI PLLUQI:
[qb]
Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] me plas un pse ?? :eek: :eek:

skam pse edhe un e kam pjesen e dashnise /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hic ske plas po deshe :smash: [/qb]
HELEN ky pllaqi skupto ca gjera sqaroja ca se me duket si din :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LD:
[qb] e pse e ngacmoni ju DD?
hajde DD se te kam une xhan :kiss: [/qb]
as nuk e dyshoj qe ti mund ta kesh xhan :rolleyes: si mund te jesh ti ne anen time :smash: i newer dream about that belivme :book:

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LD:
[qb] :lol:
lexoje cik firmen tate dhe konsideroje si pergjigjen time /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: [/qb]
une firmen e kom qe ta lexojne te tjeret :rolleyes: keshtu qe have fun duke e lexu dhe shiju :book:

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN O.T.:
[qb] ahhhhhhh sa mire i di aiiiiiiii :devil:
vdes ai te ngacmohet icik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me nje ndryshim se ngacmohet me personin e gabuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

D - mos m'fol si t'fortet e dikurshem amon :lol:

ho iher n'a ftillo pse qeke personi i gabume ti, apo ke shoqe Paperinen :devil:

FIXHI USA

Primus registratum

[qb] D - mos m'fol si t'fortet e dikurshem amon :lol:

ho iher n'a ftillo pse qeke personi i gabume ti, apo ke shoqe Paperinen :devil: [/qb]
pse se di ti qe dd osht i tmerrshem? i ka musklat naaaaaaaa te medhaja :eek:
kur i gjuti gjelit te komshiut me shkelm e coji 30 cm tutje aq sa i shkreti gjel sdinte ku ndodhej mo :rolleyes:
pale tani qe osht bere grup me LD osht bo mos me dal me nga shpia :book:
e tmerrshme cfar frikeeeeeeeeee :idea:

Dolores

Primus registratum

Ti Pllaqi nga kush ke me shum frike nga ai vet apo nga ajo shoqja e atij qe e zuri ne muhabet Leni ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif ......mua po me vene shtate nga LD-ja...s me do hic ke kjo tema :goofy:

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Ti Pllaqi nga kush ke me shum frike nga ai vet apo nga ajo shoqja e atij qe e zuri ne muhabet Leni ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif ......mua po me vene shtate nga LD-ja...s me do hic ke kjo tema :goofy: [/qb]
mos u merzit hic se mu sme do ne asnji teme ajo :rolleyes: po sic e shef jeta vazhdon edhe kur ste do ajo /pf/images/graemlins/wink.gif
anyway nga DD me shkojne tete mua se jo vetem gjelit te komshiut por edhe maces i ka gjujt me gure ai /pf/images/graemlins/frown.gif

Primus registratum

[qb] D - mos m'fol si t'fortet e dikurshem amon :lol:

ho iher n'a ftillo pse qeke personi i gabume ti, apo ke shoqe Paperinen :devil: [/qb]
e po per derisa e kam shoqe do thote jemi te ngjashem /pf/images/graemlins/wink.gif apo jo :devil:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Ti Pllaqi nga kush ke me shum frike nga ai vet apo nga ajo shoqja e atij qe e zuri ne muhabet Leni ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif ......mua po me vene shtate nga LD-ja...s me do hic ke kjo tema :goofy: [/qb]
une per ty bej namin ne te gjitha temat moj :kiss:
nje here te vetme qe diskutuam, kujtuan se u zume, imagjino pak me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti Pllaqi rri urte, se friken ma ke realisht :devil: leji ato.
Virtualisht, s'pretendoj te tremb njeri :cool:

Dolores

Primus registratum

:lol: :lol: Ja fitova dashurine ke kjo tema LD me lufte e me perpjekje :kiss: ...Pllaqi na qelbe me tete :lol:

HT ca do te thuash me blank /pf/images/graemlins/wink.gif e dim qe je e pranishme /pf/images/graemlins/laugh.gif