I love new york
Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III
ua kjooooooooo, na lej rradhe miiiiiiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
ua kjooooooooo, na lej rradhe miiiiiiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
me cil mi????Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] une ja fusja me buke te ngrohte me gjalpe dhe djathe feta dhe me ndonje domate te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
eh ato kohera, me ka marre malli per barkun
i'm gonna have another one nga fundi i 2005 :devil: [/qb]
po pse more :smash: per shake vjen ketu ti more :lol: dhe tallesh me ne qe e kemi seriozisht :shrug:Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] nji ku gabove prap une me shume se do tia hiqja do ja vija shpaten ne dore .....
ps.shaka se mos e merrni per keq [/qb]
mu mu duk si plak edhe me erdhi keqFillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb] ore Billo, mos e shaj ere cunin se eshte i ri, nuk eshte plak, mos shif ate avatarin qe e ka si weird ashtu :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
INTERESANTE?? :idea: :angel:Fillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb] Ca behet ndonje gje o njerez - n'a thoni ndonje gje interesante :idea: :book: [/qb]
:kiss:Fillimisht postuar nga XHAN XHAN BILL:
[qb]INTERESANTE?? :idea: :angel:Fillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb] Ca behet ndonje gje o njerez - n'a thoni ndonje gje interesante :idea: [/qb]
EHHHHH e ku ka me interesante se ty my kill billo
[/qb]
mu mu duk si plak edhe me erdhi keqFillimisht postuar nga faithless:
[qb]
po ne pime caj :goofy: kaffe ,leng dardhe edhe pjeshke /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe leng domateFillimisht postuar nga CrAzE:
[qb] Ja paskeni plas edhe ju me caj e? :goofy: [/qb]
my a$$ :book:Fillimisht postuar nga CrAzE:
[qb] Une jam studente ne shkolle katolike xhaxhi
Edhe po te zura do kick ur a$$ ne murlan [/qb]
FAMOLJEN?? CIL FAMOLJE MI ....Fillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb] :lol: :lol: te zuri ngushte Billo
jena bo gati me lujt i loje te fuqishme murlani kur te vine ketu keta familja e ketyre dhe bashke me ate famoljen tjeter do bejme i dore te fuqishme murlan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]