GRIMCA JETE III

ladouce2005

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

Fillimisht postuar nga BILL:
[qb]
Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Xhaxhi Billi
t'a tregoj una neser kur te dalim te gjithe [/qb]
do ma tregosh??!!! :eek:
mire ma trego :lol: le te shofim iher si osht :idea:
po ku do ma tregosh? :thumbsup:
apo do na e tregosh te gjitheve
:smash: [/qb]
he mo, si t'u duk? :devil:

sweet eda

Primus registratum

:lol: :lol: LD TE RAFTE E MIRA ISHLLA SE ME SHKRIVE, DUHET TE PROVOJNE TE PJELLIN PASTAJ T'IA DINE RENDESINE SE QARES?!!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb] ..sounds like my every-morning story.. :cry:

Hajt tja qajme hallin njona tjetres Kill-i!! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si t'ja bejme do qajme apo do qeshim nga inati /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

BILLO - La Douce is daring you :devil:
te mira i kishte te mira, s'kam c'them meqenese e pashe edhe vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhan-xhan te gjitheve.

Najsoooooooo ti mos u merr me kshu pisslliqesh se na e mso ate rrushin ke parku shume "te guximshem/guximshme pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Ehh,...kjo pune eshte me te futme me thene t'drejten, se si me qajt si me qesh i soj ka per t'qene... po me mire i fusim nga nji te qeshme ene i rikthejme vetes ca seconda jete nga ato qe ne ka heq mungesa e gjumit!!! :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

une me pislleqe bah, ne asnje menire/i mean menyre
megjithate shume qeshja edhe pak qarje ju uroj, mua me uroni qe kur te kthehem nga puna mos haroj te mbush makine me gas, se jam fantastike per harrim gjerash keto kohet e fundit

ladouce2005

Primus registratum

Nice honey, c'me ke kujtuar ca gjera me kete te harruaren :wub:
te ka qelluar ti kesh celesat ne dore e te kerkosh gjithandej neper shtepi e nervozuar? :lol:
ose me syzet ne sy, kerkoja syzet neper shtepi, ne cdo sirtar :lol:
hajde se e ke hormonale, rikthehet kujtesa dhe e rifreskuar madje :kiss:

sweet eda

Primus registratum

eh harresa ime eshte bere gjeja me normale qe kam kaluar gjate gjithe kesaj kohe, meka ndodhur qe e kam pasur cel te varur tek dora, edhe kerkoja kerkoja edhe u ketheva dy here zbrita nga shkallet, dy here i ngjita per te pare se ku e kisha haruar edhe vetem kur bie zilja e pashe qe e kisha ne dore, ndersa syzet jane histori normale,perhere i kam ne kohe, asnjehere s'mbaj mend se ku i kam lene.
gallat per zotin :lol: :lol: qe po kaloj une ekto kohe, lere pastaj tek puna, por shyqyr zotit me kuptojne keta tek puan se jam komplet jashte orbite, si e hutuar por nejse jetojme me shpresen qe do me kaloje me vone.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb] noten tedo se anej nga Tirona ka ardh darka /pf/images/graemlins/laugh.gif
si ka ec restoranti??
i njejti persona vazhdon t'a kete La Voglia me duket si me pare, right?
if yes e kam pas shok /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke Ke PAs shok iher tina . Un Tani jom N Currila t Durrsit Plako kom atje i Restorant qe kom pjese ... Nqs ke PAs Blend Qorrin ai e Ka ala .

sweet eda

Primus registratum

une persmari, jam shume pergju /pf/images/graemlins/tongue.gif mesh por kshu mire e gjeta rrugen per ke puna!!!

sweet eda

Primus registratum

une persmari, jam shume pergjumesh por kshu mire e gjeta rrugen per ke puna!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] une persmari, jam shume pergjumesh por kshu mire e gjeta rrugen per ke puna!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Lum si ty qe tani sa u zgjove une tani jam ne mes te punes, sa e cuditshme qe eshte bota ee :shrug:

sweet eda

Primus registratum

une kam ardhur ne pune qe ne oren 8 honey, jam zgjuar qe ne 6:30 nga nje enderr e tmerrshme,
po vdes qe te flej ndonje dite deri ne oren 11 apo me vone, e kjo ndodh vetem ne weekend
nejse uroj qe dita jote te kete nisur me mire se e imja, dmth pa endrra

I love new york

Primus registratum

Tedo, Bledi jo Blendi eshte ai qe njof una /pf/images/graemlins/wink.gif

Najso nga sa me ka pas then LD nightmares jane part of it, jane hormonale dont'worry :kiss:
mirdita dynjaja tjeter 0- si jeni sot? ketu vazhdon koha gri dhe icik chilli mgjth LD del me menge te shkurtra edhe una me golf :lol: :smash:

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[/qb]
shalet i kam te gjata e te bukura, prandaj i ekspozoj :devil: [/QB][/QUOTE]
mire mi mire mmbaji ashtu se ene una e ndrrova mendimin :rolleyes: po me pelqejne keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif ma mire po dukesh /pf/images/graemlins/laugh.gif le te thone cte dune gojet e keqia :thumbsup: :tipsy: :smash: