GRIMCA JETE III

ladouce2005

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ah lum si ti, une dje isha tek dok, dhe isha bere 140 lb, plot 6 muaj e 3 dite [/qb]
qeke mire ti, po je dhe me e vogel se mua me trup. una isha nja 155 kur isha 6 muajshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

tani me kaccurella, edhe mund te dale, por me syte blu vetem po i ngjajti gjyshit....
sa per peshen, mendoj se po te kisha qene 155 lb, (gje qe ndoshta edhe mund te happen very soon) do me kishte zene paniku ne sy te dok.
por ama kshu jam e lehte, kjo ka rendesi

I love new york

Primus registratum

i still cannot believe it
me duket sikur qe para nje muaji atehere qe dolem per kafe e cheesecake /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

une qe atehere qe kemi takuar nice-in, kam kaluar neper aq shume ndryshime, sa kur shikoja fotot e nice-it qe me coi para pak ditesh, mu desh kohe te mesohesha me imazhin e saj te ri :kiss:
cuni do te te ngjaje ty, se je si yll :kiss: atij mos t'i mbetet hatri fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Po ti la douse ke ashu fotosh???? :idea:

po tani o cun me verte apo po e thoni kshu juve? :shrug:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] une qe atehere qe kemi takuar nice-in, kam kaluar neper aq shume ndryshime, sa kur shikoja fotot e nice-it qe me coi para pak ditesh, mu desh kohe te mesohesha me imazhin e saj te ri :kiss:
cuni do te te ngjaje ty, se je si yll :kiss: atij mos t'i mbetet hatri fare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: Me shkrive te rafte e mira,
jo mi se eshte sh i mire, pastaj ajo dihet kete e ka tehene me kohe nese bj cun do me ngjaje mua, edhe i shreti s'thote asgje, te te ngjaje thote , vetem jo me nervat hahahhha

eh helene , me eshte kujtuar cheesecake-u para ca ditesh, vetem se s'para i kam qejf shume embelsirat tani ne kete gjendje

I love new york

Primus registratum

lum si ti, fat i madh thuaj - c'ti bejme qe ne te tjeret vdesim per embelsira pa shkuar ne kete gjendje akoma :lol: :smash:

ladouce2005

Primus registratum

une haja vetem osso buco :lol:
pastaj ju futa tere llojeve te pizzave dhe makaronave. vetem carbs gjithe diten /pf/images/graemlins/laugh.gif
tani i numeroj nje nga nje para se ti ha :idea:

sweet eda

Primus registratum

mos pyet se per pizzat e makaronat vdes, biles, kam belre, nga ato pakot e tortellinit, e a ty me punon mendja dderi sa te shkoj ne shtepi

I love new york

Primus registratum

hahahaha, nje shpqja ime kur ishte shtatzane, hante macaroni& cheese all the time dhe bebi vet pa u bere nje vjec vdiste per makaroni & cheese :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

njerez une po pergatitem te dal, it's almost 5pm, sa pertoj te drive tani...
ia kalofshi sa me mire, e flasim neser

I love new york

Primus registratum

take care hon :kiss:
and walk me kujdes, mos nxito te shkosh me vrap ke tasi me tortellini /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] njerez une po pergatitem te dal, it's almost 5pm, sa pertoj te drive tani...
ia kalofshi sa me mire, e flasim neser [/qb]
kujdes me driving hon'
talk to u neser :kiss:

I love new york

Primus registratum

GJES...GJES... GJES....
si jeni more pizevenga :kiss:
(xhan-xhan te gjitheve eee, me ca perjashtime) :smash: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

PO HE PRAAAAAAAAAAAAAA :wub:
THUAJA TE GJITHVE T'A MARRIM VESH - se jo per gje po me rrembeu Dolorja :devil: :kiss:
Dolores, kena bo plane te mira me LD so dont worry /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

te dua :wub: le t'a marrin vesh te gjithe :kiss:
:rockband:
dolja s'ma ka var se ka ra keq me Beben :shrug: , po kam ty una :wub: kur ti prishet mendja doles, krevatin gati e kemi :devil:
sa me shume aq me mire :devil: