GRIMCA JETE III

sweet eda

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Hey everybody, you know se cfare bera une per darke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Well - guess :idea:

I know that you can't so i am telling you .....

Trahana, Yup Trahana BaBy :goofy: :goofy:

YUMM YUMM me djath te bardhe, me vaj ulliri dhe :goofy: me buke te skuqur sooooo yumm /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Helene c'na hap oreksin kot, aman!!!!

I love new york

Primus registratum

Uni i have them both under control /pf/images/graemlins/laugh.gif

Najso, po te te kisha afer, e po mos t'a kisha sjelle i pjate, mos me thencin Helena e Trojes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

rrofsh helene, mjafton the thought , edhe zere se e hengra,
unicorn pershendetje, kohe pa folur,

p.s. helene, s'ma the historine e hote-s

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Tedo e di mer po te dy Llapa jenii juve po he /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj leje ate ti, ai eshte bo shume i rencishem, me siguri ka lindur Wickey's se s'ka munci qe tjetri te zhduket kshu :devil: :goofy: [/qb]
Mu t m Qash Hallin ti se un se qis llapen Kshuuu... :tipsy: :tipsy: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

ti s'e mos e fusesh koken icik me shpesh ktu :rolleyes:
edhe kur vje, vje me thone qe ike edhe ashtu si neper dhem e thua ate Mirupafshim "Pafshim...pafshim..pafshim... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

LD, po ku je mi se vetem nga i rresht shkru per te thone qe ke halle, edhe cefesht iken ti.

I love new york

Primus registratum

kush je ti mi, mos je a.k.a 69 ose a.k.a vajza tironce eee :idea:

sapo ke ardh ti edhe i ke ndrru nja 3 avatare, imagjino te besh ti nja 2 vjet si puna ime ketu :lol:

Joy

Primus registratum

[qb] Good Joy, shyqyr qe u pergjigj nje thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti si ke qene, c'thote italia /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ec mo shtyje, rrusho. Ti si po ja kalon?
Dje jam shkri fare duke lexuar ate temen e mistreclleqeve qe keni bere te vegjel dhe jam akoma tek faqja 10 e dua ti mbaroj se lexuari se ishin shume te forta e pastaj do te tregoj edhe une ca nga budalluqet e mia...
Si duket koha andej se ketu sot na mbyti shiu. :kiss:

I love new york

Primus registratum

koha ketu ka qene e bukur ne fakt, icik ftohte por e bukur, sot eshte zbut icik dhe jemi duke shijuar ditet e fundit te nje vjeshte te bute /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

shijoi, shijoi helene, edhe 2 dite qe te kan ngel, ec mi goc knena, se osht diell dynjoja

:wave:

I love new york

Primus registratum

e e ja hudhe ti, ike nga ai acari i tmerrshem dhe bora e tmerrshme e Bostonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

do vime per pushime neve aty mi, apo nuk kemi dhe arsye te madhe tani :wub: :devil:
Kur e ke daten rrusho?

sweet eda

Primus registratum

Jan 28th,
e ika ika, erdha ne diell, pishinen e kam me hapa larg shtepise, me pyet sa here kam shkuar te lahem:: asnjehere.... for some reason, me pelqejne pishinat e te tjerve, kshu qe e bera telef ate kusherinjve