GRIMCA JETE III

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: GRIMCA JETE III

Nuk do me perfundu n'pjate kineze ene ne me dy shkopa tu iu turr te babezitura :lol:

Cun i qut :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

jo me fal, mos e ofendo. djale filozof, nje shkalle me lart se thjesht i qut :cool: :devil:

he's gonna kill me /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Max i can do is to love you /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Shifni faqen përpara /pf/images/graemlins/wink.gif .

ladouce2005

Primus registratum

duhet te kishe thene "me e pakta" dhe jo max :cool: /pf/images/graemlins/tongue.gif
e kam pare qenushin, ate desha me cook for our pleasure :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Iiiii, sa e pashpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif . A thu bi dakort Kordja me at pun? /pf/images/graemlins/tongue.gif

It's correct. That's the max i can do /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

than s'e du hic max-in tat /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif se e kuptoj qe shume-shume mund te t'kem xhan, dhe i bie t'jete e fundit e listes /pf/images/graemlins/tongue.gif I REFUSE!!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Uuu sa touchy kjo goca /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate, my max is already too much /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja kam mat qafen nja dy here qenit se m'ka marr malli me bo kurban nai gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ksaj here per shpine e re shpetoi /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk di ca bohet per vit t'ri /pf/images/graemlins/laugh.gif o e veshtire me gjet mish t'njome knej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos shani po m'ka marr malli me ther noi gjopo knej pula e gjela me kom e koke s'ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ua shpfia /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ti ke ble shpi dhe do me bo zakonet e kurbanit tek porta para se t'futesh brenda?
mu s'mu shpif. me zor po pres t'i ly duret me gjakun e Kondres :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une premtoj ta ther pa bo zhurme se do e kap mire prej qafe dhe ta qeroj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju gatujeni me erza shume se kushedi ca ere vje ky dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif varet me ca u ka ushqy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, xhan :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk me flet mo mu ai :lol: kujto se e kam emrin Korde kasapi :lol:

Une vetem gjyshin kam pas theres per hoby per nder te familjes :lol:

I love new york

Primus registratum

ja mirmnegjesi njehere :wave: :sleep:

shiroooooo po vdes per gjume, no more high heels when i go out with you :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif si t'dush, une prape me e gjate se ty jam :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

I love new york

Primus registratum

:lol: you wish :devil: :kiss:

i kam komet me fllucka sot :mad:

you better buy me e nice pair of sandals /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa mi ije ça dashkan me m'bo kto mu. M'kishin thon që jom i shijshëm po nuk ma merrte menia deri n'kët pik :rolleyes: .
T'ju boj içik nji biografi t'shkurtër të Kondrës kasap tashti se ju të detyroni.

Attention: This story is not for children under 16 and is adressed to a public with no hart problems, carnivore and advertised!

1 derr
2 qingja
10 - 12 lepuj
6 gjela deti
2 pata
shuuuum pula
1 qen (jo për qëllime ngrënie).

Kto kan qen kafshët që kan kalu nëpër duart e mija. Siç edhe mund ta shikoni ka disa specie që nuk i kom pa hala si hedhin vickla kështu që mo u ngucni shum :mad: .

The end /pf/images/graemlins/laugh.gif .