GRIMCA JETE III

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: GRIMCA JETE III

Mango hmmm, me seksi eshte avokado kur e mush me majoneze pikante e me karkaleca te qerum ose me fish fingers :devil:

Kondre, se ta lash pergjys dje, ku fruta deti ti, oqeani ne te rrish drejt :devil: detin na e le neve knej :devil:

Hello my girls :kiss: :kiss: si e kaluat sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mi goc, detin majeni juve, ne morim vetëm frutat /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Histori e ngatrrume shum ajo e mangos. Nuk po them gjo se ça fruti pëlqej se degjenero tema masnej. :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mua se c'me ngajn me i frut te hershem :devil: shof dhe i gjarper ne skene po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sonte per darke kam supe me plonca e zorre /pf/images/graemlins/laugh.gif do vish t'jap i got raki t'mire :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Rakin po e pij kurse zorrët e ploncin nuk i prek pa i pa si i ke pastru /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Sa për at frutin që t'ngjaj un ty mosd harro se aparenca të rre. E pe Shiren mo nolt si ishte gabu? :tipsy: .

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuku i kam pastru una po cifuti /pf/images/graemlins/laugh.gif ne i ka pastru me i fare feje qe ere plonci c'ka mo po te na rroje imagjinata. Rakine e kemi te dashur /pf/images/graemlins/laugh.gif qoshet e shpise i kemi te buta /pf/images/graemlins/laugh.gif

T'rren aparenca hmmmm (m'kallxo icik ke veshi ku jam rrejt ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gif ) , po ti s'e moho dot qe s'na ke rrejt me pershtypjen e te frenumit mrapsht apo jo LD-je /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mo shum je gabu ke bishti Korde :goofy: . Kurse me t'frenumen mrapsht nuk kom mashtru njeri un. Nuk ka ardh momenti me e përmajt veten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti je gabu tu thone qe una kam bo aludime mbi bishtin tuj :devil:

Kur, si, qysh e bona une at' gabim? Mu thafshin pretendimet :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Erdhi momenti me u perm'ajt m'duket :devil:

S'dorzohet burri kaqi shpejt :devil:

P.s.Me ka vdek qeni tu qesh tashi, masi ka honger me shije: kajsi, rrush pa fara, karrota :lol: (keto i ka honger me shume qejf) hongri ne dardha sonte :lol: do me bohet o dele o lepur mu ky :lol:

Vete e kam fajin :lol:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Kordele kur t'bej klysh me co nje lepurush mua t'a bej tave me recete kineze /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

O burre mi ne e kemi tredh /pf/images/graemlins/laugh.gif (Kondre mos u dridh tina :devil: ) se ishte i zerrikshem shume :devil: ene o i eger shume, i pllome gjithe e gjithe te shofesh si u hakerrehet ktyne qenve te medhej :lol:

:kiss:

Kondre mo ki fryke se s'nisim muhalibete rraqesh meqe u bome ne maxhorance :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Shshshshsh

scared.png