Fillimisht postuar nga Lilly:
[QB] ok...une kam 2 dite qe jam kthyer nga shqiperia(durresi)e nuk jam kaq e "tmerruar" sa disa te tjere.ate çfare doja te thoja,pashe se e kishte thene di kush tjeter perpara meje(kordele
).do te shtoj vetem diçka:
ti gomari thua se vajzat ne shqiperi jane siperfaqesore.ok;ti personalisht,kur ke pasur rastin te bisedosh me ndonjeren,i ke dhene asaj te kuptoje se je i interesuar te besh biseda te nje "niveli te larte"?nese jo ke bere gabim.
vajzat ne shqiperi nuk hapin asnjehere te parat biseda te tilla.ja pse-ja:shumica e djemve bezdisen dhe nuk e shtyjne dot muhabetin,e me e keqja eshte se jane kaq te "rafinuar" sa te bejne ta kuptosh ne nje menyre teper te "rafinuar".duke qene se djemte jane kata qe jane,atehere edhe vajzat i pershaten;fatmiresisht vetem ne aparence sa per te kaluar kohen(sepse vetem nuk rrihet apo jo??)
eshte e verete qe ka edhe nga ato vajza qe jane siç thua ti,por nuk jane shumica(per mendimin tim).sa per menyren e veshjes...i lumte!!!kane shije&klas.keto te jashmet,italianet,gjermanet e angezet(vetem keto kam pare)jane BETERR FARE!!!duken si mushka,pa piken lezetit;çohen ne krevat pa shume lodhje nga e pari qe i duket i bukur(NGAQE JANE TE "EMANCIPUARA"
etj etj.
e dini si eshte puna mer lal? ju keni rene daci ne kos.jeni ne mes te "mires" pranaj hidhni shqelma si mushka.
sa per diskutime te nje niveli tjeter ke te drejte sepse te gjithe çunat qe ikin atje thone si eshte por nuk eshte faji yne se ato pyetje na bejne
ne thjesht themi pak me pak siperfaqsi
sa per europeanet qe shkojne ne shtrat me te cilin ju duket me i bukur ke te drejte dhe per ne qe thua jemi si dacat ne mes te kosit sepse jo ne mes te kosit po ne mes te gjoksave e kemi ftyren apo se kane aj aj aj
gocat shqiptare (qe rrine atje) vishen mire dhe me gusto
por çe do kur nga njeherr nga mrapa minit dalin shenjat e cellullitit dhe gropa gropa dhe kur kerthizen e nxjerrin jashte dhe nuk ju duket se e ka mbuluar dhjami.
por ama yje i kemi apo star si thone atje :rockband: :rockband: