Gocat ne Shqiperi jane budallepsur fare!

Arjola

Primus registratum
Re: Gocat ne Shqiperi jane budallepsur fare!

Zoti ka krijuar dy sekse shume te ndryshem Mashkullin dhe Femren. Dallimi vihet re ne paraqitje. Femres eshte e bukur natyrale, por gjithashtu tualeti dhe fishja e bukur eshte krijuar per femren...atehere pse mos ta perdore. D.m.th. sipas ca nga juve femra mos te kete dallim nga mashkulli fare, vec vishu ne mengjes dhe o burra ul koken poshte. Veshja dhe trajtimi i vetes ka qene dhe do mbetet kulture e shqiperise.
goofy.gif

Nuk thoni shyqyr gomar, por me duket se s'ta paska var njere ne shqiperi dhe vjen e hap teme kundra tyre.
devil.gif

lolita.fr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ovlea:
[QB] Zoti ka krijuar dy sekse shume te ndryshem Mashkullin dhe Femren. Dallimi vihet re ne paraqitje. Femres eshte e bukur natyrale, por gjithashtu tualeti dhe fishja e bukur eshte krijuar per femren...atehere pse mos ta perdore. D.m.th. sipas ca nga juve femra mos te kete dallim nga mashkulli fare, vec vishu ne mengjes dhe o burra ul koken poshte. Veshja dhe trajtimi i vetes ka qene dhe do mbetet kulture e shqiperise.
goofy.gif

me thon t'drejten ti ovlea un jom femer vet e m'duken meshkujt shume me natyrale ne shqiperi. bukuria eshte subjektive.
bravo zogut per analizen e thelle qe ka bo n'lidhje me rafinimin. nuk ka gjo me t'shpifur te degjosh nga goja e nje vajze te bukur ne rruget e tirones "ku je o palle"!
per te mos folur pastaj per oportunizmin.
ne fakt sipas sociologeve me te shquar, t'i kushtosh vemendje pamjes se jashtme dhe veshjes ne veçanti, eshte karakteristike e vendeve te varfra, ku fatkeqesisht bejme pjese.
femrat ne shqiperi kam pershtypjen se jane thjesht nje karikature,..., c'est dommage
cry.gif
por ka edhe perjashtime kuptohet, siç thote edhe gomari!

doktoresha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] <span style="font-style: italic">ja perse ke qene me i mrekullueshmi dhe i preferuari im perhere...je spontan dhe preciz...

ja vlen te lodhemi me pas ketzre fjaleve mendoj... </span>

Kushedi sa inot me kon keta tjeter tani &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Merci de m'avoir estimer ansi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
lol....s'besoj...j'ai juste esprimé ce que je pensé....ou mieux ce que j'ai senti... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kenti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] orosh, ato kane te drejte, veshja sportive eshte veshja me KOT qe mund te ekzistoje, qofte per vajza qofte per djem.

por sidomos per vajzat.

them &quot;kot&quot;, ngaqe eshte shume me e veshtire te vishesh me shije me kete lloj veshjeje sasa me çfaredo kombinimi tjeter.
s'perdorin kot burrat kostumin, sikur mos t'ishte keshtu.

prandaj shqiptaret me xhinse e atlete ngjajne shumica si maçoke. s'mund te themi keshtu kur vishen me kostum. uniforma lal, kjo te shpeton kur te mungon shija. [/qb]
-------------------------------------------------
Ja ke fut kot mer plak.
Ka veshje e veshje sportive..Ka nga ato lloj veshjesh sportive qe shof shpesh ne tirane nje pale tuta tek gabi dhe nje bluze pa menge me tregu muskujt.Duken te gjithe si te shpia e femijes.
Por ka dhe veshje sportive qe ka lezet shpirti.
Tani saper me dal ne xhiro them me mire sportiv sesa me kostum apo uniform se nuk jemi duke shkuar ne pune.
Pastaj gusto e gusto eshte kjo pune

Rambla

Primus registratum

ne fakt sipas sociologeve me te shquar, t'i kushtosh vemendje pamjes se jashtme dhe veshjes ne veçanti, eshte karakteristike e vendeve te varfra, ku fatkeqesisht bejme pjese.
pa dashur te hudh poshte punen e mire te sociologeve me te shquar une mendoj qe ja kane futur kot &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...eeeee

pse? po ja ato njerezit e pasur qe sheh ti ne france (se anej me duket se rrin) nuk i kushtojne rendesi veshjes? po pra, i kushtojne dhe shume!!
ne itali vdesin njerezit pas veshjeve firmato, madje i kushtojne dhe 'teper' rendesi pamjes se jashtme. me kujtohet kur thashe provimin e pranimit ne universitet mu duk sikur po merrja pjese tek nje sfilate e d&amp;g.

ps. ju te dy siper mos flisni frengjisht se me vjen inat mua qe s'kuptoj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

doktoresha

Primus registratum

lol...nje arsye me shume per te mesuar rambla... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

dhe une nuk e kuptoj dot se si vazhdoni te lodheni kot te zbertheni mendimet e gomarit te deshperuar se nuk gjeti nuse.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

mostro

Putraku

HALLAL JA U BOFT ZOTI GJITH FEMRAVE SHQIPETARE.Me thene te drejten tangerrlliku i tyre nuk kishte fund por ama kishin filluar te mbaheshin dhe te ekspozoheshin ne menyre shume elegante dhe bashkohore.Te pakten ato pak probleme sociale(paragjykimet) qe kemi patur tash nuk egzistonin me.edhe nga truri kishin bere goxha perparime.
Cunat beterr fare.Njani me cop se tjetri,te gjithe nji prerje,seri skadente &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

lolita.fr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[QB]
pa dashur te hudh poshte punen e mire te sociologeve me te shquar une mendoj qe ja kane futur kot &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...eeeee

pse? po ja ato njerezit e pasur qe sheh ti ne france (se anej me duket se rrin) nuk i kushtojne rendesi veshjes? po pra, i kushtojne dhe shume!!
ne itali vdesin njerezit pas veshjeve firmato, madje i kushtojne dhe 'teper' rendesi pamjes se jashtme. me kujtohet kur thashe provimin e pranimit ne universitet mu duk sikur po merrja pjese tek nje sfilate e d&amp;g.

po ke t'drejte, iu kushtojne venmendje, dhe shume biles. por kjo nuk eshte gjeja me e rendesishme, d.m.th nuk kalon ne plan te pare, sikunder ndodh ne shqiperi. njerezit nuk te llogarisin nga marka e xhinseve qe ke veshur, nga kilet makiazhit, apo ku e di une çfare. pstaj edhe iu ka lezet mor vlla, <span style="font-weight: bold">jane t'rafinume</span>, siç thote edhe zogu!
per ne itali me thon t'drejten s'mund t'gjykoj se nuk e njoh rrenjesisht, po kam pershtypjen se atje behet fjale per nje sport kombetar. por kam vene re qe sa me ne jug te italise te shkosh aq me shume i gjen te njejtat karakteristika si ne shqiperi.mos ndoshta kjo lidhet me faktin qe zonat jugore te italise jane shume me te varfera se ato te veriut, madje ndonjehere tamam si tek ne??

TONY

Primus registratum

FEMRAT SHQIPETARE JANE YJE ,PRA MOS JA FUTNI KOT SE NE NA KA LENE PRAPA GJENDJA EKONOMIKE POR AMA JEMI TE BUKUR NEVE,,,,APO JO?????

lolita.fr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ALBERTI:
[qb] FEMRAT SHQIPETARE JANE YJE ,PRA MOS JA FUTNI KOT SE NE NA KA LENE PRAPA GJENDJA EKONOMIKE POR AMA JEMI TE BUKUR NEVE,,,,APO JO????? [/qb]
ke te drejte rrusho, jam dakort edhe une. vetem nje gje s'kuptoj, pse te llangosen e te sajohen kot me kot duke qene se jane tashme te bukura, pa iu dashur te bejne shume perpjekje?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] <span style="font-style: italic">zog, lr, e keni gabim.
une kam njoft shqipetare ne itali, france, austri, luxembourg... e ishin e njejta gja, t'pakten deri para disa viteve qe si duket s'ishin integru mire.
makiazhin, veshjen e gjithcka e kishin per me ra n'sy, i pelqete me terhek vemendjen me to.
</span>

Blue, ku i ke gjet keto shoqe mi? Nrro shoqeri me nigjo mu! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Sido qe te jete do doja me t'pyt a ishin n'rregull me dakumentat keto shoqet e tua? Se jo per gje, por nga mendielehtesia mundet te vepronin ashtu me kap najni t'jashtem. Mendoj se cdo gje e ekzagjeruar, e shtire, e ben njeriun te peshtire. [/qb]
Lr, me njoft e me pas shoqe jan dy gjana te ndryshme. Sa per dAkumenta kishin edhe nenshtetesi (pervec atyne ne Itali).
Jam dakort me fjaline tande te fundit, ate jam mundu me than edhe une neper rreshtat e mi...

bebi

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">por kam vene re qe sa me ne jug te italise te shkosh aq me shume i gjen te njejtat karakteristika si ne shqiperi.mos ndoshta kjo lidhet me faktin qe zonat jugore te italise jane shume me te varfera se ato te veriut, madje ndonjehere tamam si tek ne??
</span>
une kam jetu ne veri te Italise dhe kam kene per pak kohe ne jug dhe ndryshimi asht drastik!
Kam jetu ne kufi me austrine, qe asht nji nder zonat ma te pasuna te Italise (per mos me thane ma e pasuna) e aty njerzit jane kaq te thjeshte e rinia asht uje e sapun.
Vajzat qe vesh'shin taka e perdorshin makiazh n'jet t'perditshme numeroheshin te gishtat e njenes dore. Mbanin bukur floket, lekuren, makiazh te lehte e femeror, thonj te bukur e veshje te thjeshte. Fitesen qe kishin e perdorshin ne hobit e tyne e pushime, ne teater, kinema, fitness, art, skiing, patinazh, kuaj... Ndersa ne jug komplet ndryshe.
Psh, ne Palermo, ne qytet studenti, tana ishin te papuna, konviktore, qe mezi i delte per me pagu studimet, por floket i flakeroshin ngjyra vibrante, cizme me taka, makiazh, sajime me tesha...

Ne veri tana bashin sakrifica, shkolle - pune, ndersa ne jug se kam njoft nji qe punote!!!

Une bashkohem me ramblen ne pjesen ma t'madhe te gjanave qe ka thane.

Per ma teper, kisha shtu edhe dicka:
Ktu ku jetoj une, per sajime e makiazh e terbim bijne ne sy krejt europianet, ne vecanti shqiptaret, me ar, mbush qafen me zingjira, gishtat me unaza plot (aq sa me jane neverit), thonjt e gjat te kuq...

Mu me pelqejne vajzat e majtuna, te veshuna bukur, me makiazh, por jo perdit e njejta gja...
Gjithcka me lezet, ne shqipni e kan humb ritmin.

zog

Primus registratum

problemi eshte qe treçerekut prej femrave te veriut ju mbajne breket ere shurre, ndersa femrave te jugut ere sapun. per italine flas, heee.

femrat qe S'PUNOJNE dhe mbajne veten jane femrat e verteta. bile moda sot dhe ne perendim (paris) eshte MAKIAZHI I DUKSHEM, buzekuqi flake i kuq dhe tualeti tip kurve. flas per moden qe propozojne &quot;shtepite e modes&quot; dhe qe vetem nje grusht njerezish e ndjekin.

ndersa te gjitha ato te tjerat (pse shqiptaret shkojne mbushin uje te veshura si ne dasem), jane dukuri te vendit me shume sesa te individeve. po te jetonin edhe te huajat ne shqiperi do te silleshin njesoj.

kjo u stertha, s'di pse ngulmohet akoma ne kete pike.

Tironsi_NY

Primus registratum

femrave te veriut u mbajn ere shurre? te jugut er sapun?

Femrat qe s'punojn jane femra te verteta?

seriozisht i ke kto apo po i thua per shaka?

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] femrave te veriut u mbajn ere shurre? te jugut er sapun?

Femrat qe s'punojn jane femra te verteta?

seriozisht i ke kto apo po i thua per shaka? [/qb]
hahahahahah ky po
goofy.gif
bravo qe nga usa ua ndjen eren ky hejde mor hajde.ke tamam nuhatje prej qeni &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; bravo

picasso

Forumium maestatis

ups me fal!por fjalet e zog une personalish i kaloj pa i lexuar fare(i kam lexuar disa here dhe besoj se nuk eshte rrit akoma,per te diskutuar ketu)por jemi ne demokraci,dhe ai ka te drejte ta flase dhe une te mos i lexoj.

Rambla

Primus registratum

me aq sa e njoh une italine nuk eshte e vertet ajo qe thua ti zog!
te shkosh ne milano e kupton qe eshte komplet tjeter. njerezit i kushtojne shume rendesi pamjes se jashtme (veshjes, trukut) dhe kane me teper gusto &quot;te rafinuar&quot; sesa ata te jugut!!!

dhe sa per pasterti, keto lahen dhe nga 2 here ne dite dhe e tregojne si diçka 'thelbesore sepse aty tregohet pastertia ketyre :tipsy: ' keshtu qe do me vinte shume çudi qe breket i mbakan ere ****, por me çudi me vjen me ty qe ja paske majt ere &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Tironsi_NY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] ups me fal!por fjalet e zog une personalish i kaloj pa i lexuar fare(i kam lexuar disa here dhe besoj se nuk eshte rrit akoma,per te diskutuar ketu)por jemi ne demokraci,dhe ai ka te drejte ta flase dhe une te mos i lexoj. [/qb]
ohh
lol.gif
thumbsup.gif