Goca më e keqe e forumit.

Re: Goca më e keqe e forumit.

Peshkataro nuk e di se si e kane bere tek diskutimet shoqerore,por dija te thoja qe edhe keshtu si eshte katandisur kjo zone,ku per cdo teme vetem postimi i pare edhe i dyte mund te jete brenda temes dhe me pas rrjedhimisht i fusim nje chit chat se ashtu na pelqen!
Nuk po i drejtohem asnjerit,se edhe une ne ket moment me kete shkrim jam i dale nga tema!
Pak me shume rregull nuk do ishte keq,si thua???

Se mora vesh une c'a teme jemi /pf/images/graemlins/blush.gif ????Moralisti me i keq,apo goca me e keqe e forumit :mad: :confused: ???

Si gjithmone mami dhe babi,s'te lejne te devijosh :smash: :book:
Goca me e keqe,ndodhet tek dy rreshtat e pare te postimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja pra Moira per te mos devijuar nga tema,dhe per te mos merzitur ty me ato dy fjale qe kam shkeuar me larte po te them qe ti je nder gocat me te shpifura te forumit!

Ja edhe njehere je shume e shemtuar! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Kot keta kjo Yllka vet ma tregoi foton dhe ajo sishte keq per nga shpifesiraaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif

kapedani

Primus registratum

Femrat jane te gjitha te keqija.Ku ka femra te mira more.Te mira behen atehere kur tja mbledhesh naaa rrup-sup tua besh.

Seriozi

Primus registratum

Ketu vazhdon te jete ne krye te klasifikimit Moira dhe disa te grupit chit-chat,e dine vete se kush jane ato po he. /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kapedani:
[qb] Femrat jane te gjitha te keqija.Ku ka femra te mira more.Te mira behen atehere kur tja mbledhesh naaa rrup-sup tua besh. [/qb]

i sigurt qe sdo te besh asnje perjashtim...jo per gje po ti duhet te kesh lidhje gjaku me te pakten nje femer apo jo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse ti e di vete..... vazhdo tua mbledhesh femrave, nqs arrin :goofy:

beshbossi

Primus registratum

[qb] Femrat jane te gjitha te keqija.Ku ka femra te mira more.Te mira behen atehere kur tja mbledhesh naaa rrup-sup tua besh. [/qb]
ajo rrup-sup varet ngafemra,se edhe ju beheni me te mire kur ua bejme ne sup-rrup!!!!!!!!!!!pse shani vetem femrat s'e kuptoj!!!!!!!!!!pa shihni veten ose shoket!!!!!!!pa femren ju do ishit:
Nje mini qelize,edhe atehere madje do ishit prone e nje femre!!!!

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] Kot keta kjo Yllka vet ma tregoi foton dhe ajo sishte keq per nga shpifesiraaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Tani e pashe une kete. Po kjo c'hynte ketu...Paske probleme personale ti Zeqo :smash:

Sikur te benim nje teme per cunin me tarallak, vendin e pare do zije...

O Yllka ,perse merzitesh ti.Ai kompliment deshi te bente,po dhe ti nuk qenke keq per komplimenta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .More ,vendet e tjera zejini ,por kete ketu m'a lini mua ,se e kam fiksim... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ta lashe...

Kjo ta lashe sec me kujtoi ate lojen kur ishim kalamaj. E ka kush e ka... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] Kot keta kjo Yllka vet ma tregoi foton dhe ajo sishte keq per nga shpifesiraaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Tani e pashe une kete. Po kjo c'hynte ketu...Paske probleme personale ti Zeqo :smash:

Sikur te benim nje teme per cunin me tarallak, vendin e pare do zije... [/qb]
Yllka e gjete 2 patate :smash:
hape moj temen,ca pret :smash:

cukolja

Primus registratum

goca me e keqe e forumit eshte maskaresha e sarandes /pf/images/graemlins/laugh.gif

kapedani

Primus registratum

kiti the best
dolce-vita
yllka shembullore
moira
dhe plot e plot te tjera. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

kapedano me paske vene ne krye te listes
si ta mar

me qafsh me thuaj nga filmi me kapedanin e ke mare emrin
jo per gje po sesht cudi qe te shkruash emrat e gjith vajzave ketu
te dh....sha mendjen o plak matuf :angel: i krisur

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] goca me e keqe e forumit eshte maskaresha e sarandes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O kiti kujds se ke na ca goca ne forum qe jane sarandiote. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gica me e keqe e forumit eshte
1.kiti the best
2.kiti the bed
3.kiti
4.kokoliti kiti
5.....

dolce_vita

Primus registratum

[QB] kiti the best
dolce-vita