Goca më e keqe e forumit.

Kollarja

Primus registratum
Re: Goca më e keqe e forumit.

Pse iken dritat qe t'ma fusi mu peshkatari.
Peshkatari din ku ta fusi voten e vet.
Ka patent ai.

assassino26

Primus registratum

Ktu ke tema e gocave,ja fusim gocave ne (voten)
Aty ke gocat na e fusin gocat ne(voten)
E cilsova voten ee se mos ju shko menja per keq /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

hahahah me shkrite ju te tre, kush e kush t'ia fusi njeri-tjetrit, nderkohe gocat, po bejne sehir duke ju pare.......ah cfare pamje!!!!

Ufa ....u lodha duke thone qe peshkatari e ka ,sa nje shpate ,sa nje kembe tavoline.........ufa...peshkataro s'luj me se nuk m'a ka var njeri .... /pf/images/graemlins/frown.gif ,siduket ato e dine mire qe e ke te vogel fare :cool: :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Moria te raft pika e kemi X-ray djal te regullt serioz sdo keto lloj muhabetesh se i shpifet dreqit :smash:
Too Too nice e pastaj me thoj pse dal nga tema ja moj per te shkrir ty se ke ngrir :wub:

assassino26

Primus registratum

Moira...Je bo e keqe shume :mad: Ma qite te fshehten me nme fun...Kam faj une qe ta tregoj ty.
Leqe une s'te tregova gje,ti e pe vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

zeqo une sjam e ngrire, thjesht jam serioze, do e nderroj nick do e bej, goca_serioze...po te shkosh andej nga rr e kavajes, blendi@be me ka gjet nje nick tjeter, me thuj cilin te zgjedh?

Hahaha.....dola une me duket /pf/images/graemlins/wink.gif .A ka njeri qe te numeroje votat :shrug:
Falenderoj te gjithe ata qe votuan per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vecanerisht X-Ray per votimin ekstra :rockband:

Le_Routard

Forumium maestatis

Per mendimin tim eshte Majmuni Hriko, ose shkurt Munka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Munka /pf/images/graemlins/laugh.gif LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Hahaha.....dola une me duket /pf/images/graemlins/wink.gif .A ka njeri qe te numeroje votat :shrug:
Falenderoj te gjithe ata qe votuan per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vecanerisht X-Ray per votimin ekstra :rockband: [/qb]
eehheee,ketu eshte ber per mos te ardhur me,pak nga pak do jap dorheqje nga kjo Diskutime pa kategori eshte ber me keq se chit chati

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Hahaha.....dola une me duket /pf/images/graemlins/wink.gif .A ka njeri qe te numeroje votat :shrug:
Falenderoj te gjithe ata qe votuan per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vecanerisht X-Ray per votimin ekstra :rockband: [/qb]
eehheee,ketu eshte ber per mos te ardhur me,pak nga pak do jap dorheqje nga kjo Diskutime pa kategori eshte ber me keq se chit chati [/qb]
Shef tina,edhe kto pak tema qe jane pa kategori,dun me i bo me kategori...Rri o X-ray rehat se te diskutimet shoqerore flitet me dogane...
Edhe i vote per Moiren se kan kalu ca dite pa votu

sweet eda

Primus registratum

peshkataro je jashte teme?lol
p.s. ku eshte ai neni qe ke vene ti ke firma jote, se dua t'a lexoj dhe t'a ve ne zbatim sa me shpejt te jete e mundur?!!!