:tipsy:

Ma qite te fshehten me nme fun...Kam faj une qe ta tregoj ty.eehheee,ketu eshte ber per mos te ardhur me,pak nga pak do jap dorheqje nga kjo Diskutime pa kategori eshte ber me keq se chit chatiFillimisht postuar nga Moira:
[qb] Hahaha.....dola une me duket /pf/images/graemlins/wink.gif .A ka njeri qe te numeroje votat :shrug:
Falenderoj te gjithe ata qe votuan per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vecanerisht X-Ray per votimin ekstra :rockband: [/qb]
Shef tina,edhe kto pak tema qe jane pa kategori,dun me i bo me kategori...Rri o X-ray rehat se te diskutimet shoqerore flitet me dogane...Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]eehheee,ketu eshte ber per mos te ardhur me,pak nga pak do jap dorheqje nga kjo Diskutime pa kategori eshte ber me keq se chit chati [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Hahaha.....dola une me duket /pf/images/graemlins/wink.gif .A ka njeri qe te numeroje votat :shrug:
Falenderoj te gjithe ata qe votuan per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vecanerisht X-Ray per votimin ekstra :rockband: [/qb]