Glupi Blue

assassino26

Primus registratum
Re: Glupi Blue

Bluje bo cu boka knej akoma vazhdokan festimet per ditlinjen tate.Bobo edhe i here urime.
O mystico kiss ylli je shume e mire edhe te kam xhan.Me kishte marre malli shyqyr qe te pashe.
O bluje une du mish heineken edhe birre qingji meqs qeka pa kualitet ai i kangurit :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Puna eshte mos me me nda gruja se per te me more e kane zene rradhen si ne kohen e Enverit te porta ime,ka shku 1 Km gjysma tullash rradha.-------------->
Ehe ka te drejte edhe une e pashe rradhen....... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif .

[/qb]
ja e shef kjo e di mire se 1km e gjys larg eshte shpia e ksaj ka shpia ime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-----------------------------------
Ca thu ti mer???!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Kete ELFIn e kam punesu une vetem per Blue-n, Blue, thuj ca do se ti bjen ai te gjitha dhuratat qe ke qejf ti...OK, Puc. /pf/images/graemlins/smile.gif

5.gif

P.s.Mos u kurse hic....ca te te doje zemra. /pf/images/graemlins/smile.gif .

bebi

Primus registratum

tesh kordele me ke fut ne pune me ba listen /pf/images/graemlins/laugh.gif
si fillim du nji motorr ujit, se di si i thone shqip per me ba jetskiing /pf/images/graemlins/smile.gif
per te tjerat do te mendohem edhe do te baj listen /pf/images/graemlins/tongue.gif
fanks kordele, a s'te duket se je tuj m'llastu pak si shum aaa?
kordele kujt ja more elfin kompanise qe punon per te aaa? se s'du me te hek prej punet per faj tem. /pf/images/graemlins/tongue.gif
arturo per cado qe t'kesh nevoje drejtoju elfit. tesh na ka ba kordelja me elf ne. /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

hi bluista...
gezhual feshtat /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]hi bluista...
gezhual feshtat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti pse flet kshu mre, te ka mbetur shparsja e enve ne gryke? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga For Real:
[qb]Cfar dmth kjo firma ktu lale???[/qb]
cuz life in general is unfair! /pf/images/graemlins/frown.gifpo si te kam iher? i gzosh sandalet edhe corapet e reja. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ato gjyslyket i kishe abababababa /pf/images/graemlins/laugh.gif
a po mi len nji gjiro?

gjekec

Primus registratum

Kur te duash, ne prandaj jemi komshinj.. ja hap deren edhe posht komodines i ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

omg! ca nuk paska kjo komodina jote :eek:
ky tubeti se di se ca asht, mos asht glue to stick hmmm... i don't know wut 4 u need this stuff.
a mund te me ndricosh pak?
help.gif

bellisima

Primus registratum

[qb]Kur te duash, ne prandaj jemi komshinj.. ja hap deren edhe posht komodines i ke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Komshija mire, dera gjenetit!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]omg! ca nuk paska kjo komodina jote :eek:
ky tubeti se di se ca asht, mos asht glue to stick hmmm... i don't know wut 4 u need this stuff.
a mund te me ndricosh pak?
help.gif
[/qb]
:confused:
help.gif
:smash:

Po ja lej Matildes ta komentoje kete komentin /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb]
[qb]Kur te duash, ne prandaj jemi komshinj.. ja hap deren edhe posht komodines i ke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Komshija mire, dera gjenetit!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
:confused:

bebi

Primus registratum

George Bush, e pse matilda? c'lidhje ka matilda me komodinen tande? apo e njeh ma mire ate llojin e glue? :confused:

hajde hajde specoo mendova se te kam pak ma pikant se kaq, por dihet qeshtje shijesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Ou si ben dhe ti, ajo ishte per inerci :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif ..

C;kina njehere ktej. Un sa erdha nga puna 4.00 am.. ma bej nje kafe shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

ahh komunist dreqi, sa bukur mi ik muhabetit tiii :mad:
ke marr gja vesht se ktu asht bar apo kafene? ktu asht glupi Blue, hmmm dmth asht segretaria ime e hapur ne forum. me lihen mesazhe, i pergjigjem mesazheve, po ashtu edhe bluistat ndermjet tyre.
du mp3 te rejaaaaaaaaaaa
help.gif

Elian

Primus registratum

Blue, nuk e di a te bajne pune ato 6 BG qe kam me muzike une

Miremjes i here

assassino26

Primus registratum

Gzuar vitin e Ri te gjitheve.Un du ka Elfi te ,me sjelli Bluen si dhurate /pf/images/graemlins/tongue.gif Per vit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif