Glupi Blue

assassino26

Primus registratum
Re: Glupi Blue

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
grosse005.gif

jeni tan shum te mire. flm[/qb]
Ohhh cu knaqa me kte puthjen,vetem se di si me ja bo me e la faqen ka buzkuqi,jo per gje po eshte shume afer buzeve edhe do me thon ke ly buzet me te kuq.
Kiss kiss Blue. :thumbsup:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Blue a te bej dhe una pjese te ky grupi tat!?
/pf/images/graemlins/laugh.gifJam shume i urt dhe nuk ndihem..... :smash: [/qb]
per cfare e kishe fjalen qe nuk ndihesh??? :confused: ji me i qarte /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: mire se erdhe!

bebi

Primus registratum

Ohhh cu knaqa me kte puthjen,vetem se di si me ja bo me e la faqen ka buzkuqi,jo per gje po eshte shume afer buzeve edhe do me thon ke ly buzet me te kuq.
Kiss kiss Blue.

problemi asht se buzkuqi im nuk hiqet me turoo, kam frik se te ndau gruaja edhe nuk te merr ma kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Puna eshte mos me me nda gruja se per te me more e kane zene rradhen si ne kohen e Enverit te porta ime,ka shku 1 Km gjysma tullash rradha.
Si e kalove ditlinjen ti yllo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Puna eshte mos me me nda gruja se per te me more e kane zene rradhen si ne kohen e Enverit te porta ime,ka shku 1 Km gjysma tullash rradha.-------------->
Ehe ka te drejte edhe une e pashe rradhen....... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Blue---->Si kalon ti yll, besoj ditelindja mire apo jo??!!

bebi

Primus registratum

jam ala tu e festu ditelindjen, kur te maroj vij e ju diftoj /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Qenke si veshka ne mes te kangurit aty ti, well i mean you know /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga For Real:
[qb]Qenke si veshka ne mes te kangurit aty ti, well i mean you know /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ok. i'll continue talking b***** in ur way. /pf/images/graemlins/laugh.gif
let's say that to be honest i'd definitly find myself better in the pocket... u know why? cuz in the winter it keeps u warm, in the summer it keeps u cool, when ur tired it relaxes u and when u want to have excercise it does it too.
so i think i've chosen a better place to muself that u did to me. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Puna eshte mos me me nda gruja se per te me more e kane zene rradhen si ne kohen e Enverit te porta ime,ka shku 1 Km gjysma tullash rradha.-------------->
Ehe ka te drejte edhe une e pashe rradhen....... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif .

[/qb]
ja e shef kjo e di mire se 1km e gjys larg eshte shpia e ksaj ka shpia ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmroma Bluista...Kur te marosh festen ti Bluje duku i here knej me 1 lajmerim per parti se nuk te lejme ta kalosh kaq lehte ty,jo per gjo po party pa shum shpenzime do besh per ne.Vetem mish kanguri edhe birra duam te tjerat i sjellim vete

bebi

Primus registratum

[qb] :cool: /me from now on i'll just enjoy the sun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
which sun? :confused: where is it? :confused:

enjoy the snow /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Mirmroma Bluista...Kur te marosh festen ti Bluje duku i here knej me 1 lajmerim per parti se nuk te lejme ta kalosh kaq lehte ty,jo per gjo po party pa shum shpenzime do besh per ne.Vetem mish kanguri edhe birra duam te tjerat i sjellim vete[/qb]
mishi i kangurit asht pa kualitet...
birrat corona apo heiniken?

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
[qb] :cool: /me from now on i'll just enjoy the sun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
which sun? :confused: where is it? :confused:

enjoy the snow /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Yes, we actually get to have a white Christmas TODAY /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Per Blue.... /pf/images/graemlins/smile.gif

SG07.gif

Gezuar BLUE, nuk di si shijohen festat me temperaturen 40 grade po nejse, mbase eshte me mire, te uroj gjithe te mirat zemer.... /pf/images/graemlins/smile.gif

neta

Forumium praecox

Pershumevjet Krishtlindjet dhe Vitin e Ri bluista. Viti i adhshem shpresoj te jete i suksesshem per te gjithe. Urime dhe fat te mbare.
Ja kalofshi Gezuar.
/pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Kordele flm per urimin. je shume e mire edhe e kujdeshme. Pac edhe ti nje Krishtlindje sa me te gezuar.
bacio bella

mystic ku je moj ti? flm per kartolinen edhe flm per urimin.
thuji atij zotnis tand te rrin urt se e din ai se ca e gjen mu kap me mu /pf/images/graemlins/tongue.gif
per shume vjet!

bellisima

Primus registratum

Hewo Blue, Merry Christmas! /pf/images/graemlins/smile.gif
here's a christmas carol for you /pf/images/graemlins/smile.gif

Tu scendi dalle stelle o Re del cielo
e vieni in una grotta al freddo e al gelo.
O Bambino mio divino, io ti vedo qui a tremar.
O Dio beato!
Ah! Quanto ti costò l'avermi amato.
Ah! Quanto ti costò l'avermi amato.

...is my favorite... /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

that's my favourite too /pf/images/graemlins/frown.gif
ku ma kujtove, e kam pas kndu dikur fmi /pf/images/graemlins/frown.gif

by the way, merry xmas!