Glupi Blue

bebi

Primus registratum
Re: Glupi Blue

my dreams, you, blue room, ca po me shohin syte, somebody pinch me
I wiiill

waffen084.gif

ps: Arturo, mbasi e pe se ca ndodhi me kete qe me pa ne enderr /pf/images/graemlins/tongue.gif ti e kupton se ca te ndodh me dasht me m'push /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]my dreams, you, blue room, ca po me shohin syte, somebody pinch me
I wiiill

waffen084.gif

ps: Arturo, mbasi e pe se ca ndodhi me kete qe me pa ne enderr /pf/images/graemlins/tongue.gif ti e kupton se ca te ndodh me dasht me m'push /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Vdekje me lsd-acid.. fund i perkryer per endren /pf/images/graemlins/laugh.gif .. good mornin by the way /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
ps: Arturo, mbasi e pe se ca ndodhi me kete qe me pa ne enderr /pf/images/graemlins/tongue.gif ti e kupton se ca te ndodh me dasht me m'push /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
artu te isha une do ta provoja...
ciao bluista

neta

Forumium praecox

erdha un,
Edhe nji provim kam edhe ja hodha /pf/images/graemlins/smile.gif
Na falni per mungesat , nuk e perserisim ma :tipsy:
Turi, si je mar grup? Vec ty te bjen nder mend per mu, nuk asht kush si ti. Kiss, kiss
Gezuar festat te tanve, mos hani shum se shendosheni edhe mos bleni shum se ju hollohen xhepat :tipsy:
Un ket vit du dhurate nji varse me perla qe kam pa. E kam hedh muhabetin me stil po me duket se e kam ba me shum stil e se ka marr vesht kush se njate du. Nqs doni me ma ble ndonjeni prej jush po ju nap adresen :tipsy: (j/k)

Ok pra ja kaloshi mir grupa, tuj fillu te plesidentja e tanve me rradh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Blueeeeeeeeeeeee hajt mi varja i cik ktij t'vorfnit se e paska gdhi i shkreti ktu per ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Mirmjes Blue /pf/images/graemlins/smile.gif !

jona20

big bum bam...

ciao blu!
sot eshte dita e fundit e shkolles edhe si zor me u lidhe ne internet per keto dy jave.

ju uroj te gjithve gezuar festat.ja kalofshi bukur,ashtu sic ju ka hije.

un bacio per blu /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

O mystico o yll po si mi sta blejne ty ate varsen me perla...?ta blen Turi 1 ty te bukur fare :tipsy: Kiss kiss edhe un ty xemla.
Puthje edhe Blues se jam trim se njof friken.
O Bluje amon jo me acid muve se ne faqe te putha.
Pershenetje Bluista te gjitheve.........

gjekec

Primus registratum

/me Hyn me qetesi ne faltore, ben lutjen e dites, dhe po qetesisht largohet me zemer te gufuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon mer ku eshte kjo se na thavi syte sot, mesiguri po ben qejf, bofsh qejf Blueeeeeeeee edhe 100!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ferrero1rocherlc.jpg

Muahhhhhhhhhhhhhhh ke syni zemer /pf/images/graemlins/smile.gif U befsh 150 ishalla /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Ku eshte kjo Blueja sot mer jahuu se me ka premtu per 1 te puthme...Edhe 100 o Bluje edhe erdha qe erdha po e ha nai cokollate ka kto te paperines /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Amelcine edhe njehere GEZUAR dhe U befsh EDHE 100 /pf/images/graemlins/smile.gif

belated5b.gif

moj e amel topsheqere
bjeri dajes moj bjonde/esmere
jarna jarne absi te ka xhan jaman aman
jarna jarne bluistat te kan xhaaaaaaaaaaaaaan /pf/images/graemlins/smile.gif

PERSHUM VJET KRISHTLINDJET + NJE VIT PLOT MBARSI LUMTURI DHE DASHURI 2003

goodbye
bis2003

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

Blue a te bej dhe una pjese te ky grupi tat!?
/pf/images/graemlins/laugh.gifJam shume i urt dhe nuk ndihem..... :smash: