Gjyqi popullor!

jula

Primus registratum
Re: Gjyqi popullor!

Si tha anarkisti Breda para gjyqit:
"Zoterinj, duke ju vezhguar shoh nje dallim fizionomik midis jush dhe meje...e keni gishtin tregues te dores se djathte shume te gjate, keni gjykuar shume." Pastaj tregoi edhe ke gisht kishte vete me te gjate... :lol: /pf/images/graemlins/frown.gif

Une nuk gjykoj pra. /pf/images/graemlins/smile.gif
Neo, mos e vrij mendjen, Ema eshte kunder denimit me vdekje.

olti

Neo

icon19.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Neo ke bo shume mekate ne kete jete. Me te gjyku ty..duhet me nejt ore e ore ne parlament /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps: Sulla forca si puo mettere? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Nuk guxon robi te mungoje nje jave nga AF, se behet nomi me tema te reja.
C'o ky gjyq mer amon... E ca l*sh gjyqi popullor eshte... te gjithe vdesin per grada.
Une mendoj qe Jules, jo vetem te mos i pritet koka, por te gradohet komisare e larte per çeshtjet e Af, duke qene se mendimet dhe ndihmesa e saj ne hapjen e syçkave te antareve ka qene dhe eshte gjithmone e madherishme.
Rrofte Af-ja.
Populli

jula

Primus registratum

Ja keshtu, me dhune...
Populli te zhduk pa gjyq fare.

Mua ma moren te keqen nje here. :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ja keshtu, me dhune...
Populli te zhduk pa gjyq fare.

Mua ma moren te keqen nje here. :wave: [/qb]
Ky eshte qellimi i Rrezistences te marrin cdo gje me dhune.

Drejtesia vazhdon edhe kundra vrullit rrevoluzionar, sepse jane bijte e popullit.

Alla forca tutti /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ketu edhe te kerkosh te te denojne, nuk behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht kam dashur te hap nje teme per sistemin me juri te gjykimit. Do ishte i mundshem aplikimi i tij ne vendin tone?! Apo te hap nje teme?

Nderkohe ju pershendes me "Summertime" - DJ Jazzy Jeff And The Fresh Prince (Will Smith)
dj.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]

Seriozisht kam dashur te hap nje teme per sistemin me juri te gjykimit. Do ishte i mundshem aplikimi i tij ne vendin tone?! Apo te hap nje teme?
[/qb]
...duhet pyetur tregu sa kuotohet nje anetar i jurise, a ia vlen, etj.
Prokuroret shqepen me shume nga te gjithe...besoj eshte nje fare pergjigjeje.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ma paraqit edhe iher at' kerkesen tate ti mu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ca do isha une re, ai veshllapushi ne vaftit te Enverit, au po un' s'i ngjaj fare re /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Jula! Ke shume te drejte. POR mund te behej si ne SHBA. Te mbahen anetaret e jurise te mbyllur brenda, derisa te mbaroje gjyqi. Nejse kur ta kemi vete ne dore e bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif