Gjyqi popullor!

Ema

Goddes
Re: Gjyqi popullor!

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Oh "f", o germe e pare e bekuar internacionalisht...fuck you! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Si perfundim?

jula

Primus registratum

Pres vendimin ne kembe. Nuk kuptoj as ku eshte gjykatesi, as pse e quan veten "popullor", por une kam vendosur te flijohem.

Rrofte revolucioni me bishta fshese!
Te rroje partia e garruzhdes!
Fausto, :wub: !!!

Ema

Goddes

bej fjale mrojtjeje.
Akuza ca ka per te thene akoma?

ne ora 19.00 terhiqet juria per vendim!

Ema

Goddes

pOSI!
Ketu ne fakultetin e Komisareres se Drites sapo pashe nje poster:Dy ushtare te perqafuar.lart shkruar:fate l'amore,non la guerra dhe poshte:
Iscriviti all ARCI Gay!

:idea: :eek: :eek:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] What about....KORDELJA??? :devil: :goofy: [/qb]
...Ne gijotine /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une jam xhelati :devil: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: :eek: :eek: :eek:

Aaaaaaaaaaaaaaaa s'kisha pa gjo una sot...

Une MUNGOJ, merreni denimin ne mungese... /pf/images/graemlins/laugh.gif ....po ua majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

rollbaby.gif

Zgalemi

Primus registratum

Do njeri avokat?
Me paguni me keste.
Vec me paraqisni dosjet se nuk i njof ceshtjet.

durrsakja

Primus registratum

Shoqja Fiqerete ke more kot!
Do te gjej i burr une ty nga ai fshati piktoresk i Pogradecit e te bish rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

shife shife jevgen e durresit... edhe ku flitet per gjygj, kjo flet per burre. /pf/images/graemlins/laugh.gif
durrsake maj, ku ke humbe??? /pf/images/graemlins/frown.gif

olti

Neo

PO per Emen ca mendoni?! :shrug:

S'kemi pre asnje koke deri tani dhe mendoj se do ishte nisje e mire te hiqej nje koke e madhe, keshtu do i tregonim dhe popullit se askush nuk i shpeton dot drejtesise se AF! Si thoni?! :devil: :goofy:

:idea:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb] Shoqja Fiqerete ke more kot!
Do te gjej i burr une ty nga ai fshati piktoresk i Pogradecit e te bish rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ah ishallah se do rri rehat masanej!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] PO per Emen ca mendoni?! :shrug:

S'kemi pre asnje koke deri tani dhe mendoj se do ishte nisje e mire te hiqej nje koke e madhe, keshtu do i tregonim dhe popullit se askush nuk i shpeton dot drejtesise se AF! Si thoni?! :devil: :goofy:

:idea: [/qb]
:smash: :smash: :smash:

Harroje!

olti

Neo

Ok, ok po vetem mos u nxef /pf/images/graemlins/tongue.gif

PO behem un' pra viktima e pare. POR ve disa kushte qe te me gjykoni mu'. Se pari dua qe te kem nje gjyq me sistem anglo-sakson, pra me juri. Gjykatese dua Emen, prokurore Kordelen :devil: dhe avokate mbrojtes dua dy; XoR dhe diavolessa :angel: :idea: :rolleyes:

Jam gati te bie :goofy: :idea:

jula

Primus registratum

Gjykatesi zgjidhet ose emerohet, demokratikisht apo me konkurs...vendimi i tij perben ligj apo eshte vetem i kufizuar, administrativ...

Sidoqofte, Mr. Berlusconi(Neo) /pf/images/graemlins/tongue.gif , nje gje eshte e sigurt: Nuk emerohet gjykatesi dhe juria nga i akuzuari.

Ema

Goddes

Pse e vret mendjen?
Me vdekje kam per ta denuar,e kam mbledhur mendjen! :smash:

olti

Neo

Jo, jo! Jurine zgjidheni si te doni. Hyni tek direktoria e forumit dhe me short zgjidhni jurine. Do preferoja Julen kryetare te jurise :rolleyes: :idea:

Gjykatese /pf/images/graemlins/tongue.gif