Gjithcka qe nis, mbaron.

Ema

Goddes
Re: Gjithcka qe nis, mbaron.

Keshtu me mire te mos nisim fare qe te mos mbarojme.

Dolce rimandare.
P.s:Drin e ke parasysh historine e "Kur Hyjnite qeshin"?Po me behet realitet. :confused: :mad: :tipsy:

MLK

Primus registratum

Fillon zhvillohet e mbaron e nisi Aristoteli me i dhene kete forme dhe na e prishi Joycepara nje shekulli e na futi gjith dynjon ne hall :tipsy: Tani seç ka dale nje fare Tarantino Tarantino e na ben lemsh me "fantazine" e çfrenuar te tij e nuk po marrim me vesh se ku fillo , kur, çfare zhvillohet e pse mbarimi fillon ne fillim :tipsy:

zog

Primus registratum

shprehja nuk eshte : ajo qe fillon edhe mbaron. por ajo (gjithçka) qe LIND edhe VDES.

bile dhe kjo eshte vetem ne kuptimin figurativ, sepse njeriu instiktivisht kurdohere (ne çdo epoke te zhvillimit) ka mendu tek PAVDEKESIA.

shkenca na meson, se asnje gje nuk zhduket por veç transformohet. pra s'eshte çudi qe edhe nga kockat tona, ose mendimet qe rezatojme ne natyre si vale radioje /pf/images/graemlins/laugh.gif , te lindin dikur (qindramilionavjet mbrapa) TE TJERA gjera.

alinos

Forumium maestatis

gjithnje kam pas pershtypjen se kam pas ekzistu dhe ma perpara. Kjo me perforcohet nga kjo qe po thote zogu.
Menoj se kam qene peme ne nje nga jetet e meparshme, sepse ato duke qene te ngulura nga rrenjet ne toke, kane kohe te mendohen shume, e une jam tip qe e vras menien shume. :rolleyes: :cry:

Kurse, nje jete para kesaj kam qene mace se kam nuhatje fenomenale! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une them qe beni mire te mos pni me hashash se e shof qe e paskeni rrit dozen keto kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ne jena high natyrshem, s'kemi nevoje per stimulante :wink:

zogu
ti ca ke qen ma perpara? :devil:

ana karenina

Primus registratum

Psikologjikisht vazhdimesia e jetes eshte e pamundur pa motive te reja. Per te pasur motive te reja duhen update'uar here pas here te vjetrat, kush i ndryshon akoma me mire /pf/images/graemlins/wink.gif E menduar ashtu sic na intereson pothuajse te gjitheve shume mire qe gjithcka ka nje fillim dhe nje fund, ndryshe as fillimi nuk do kishte rendesine dhe bukurine qe ka. Le qe fillimi i gjithckaje prandaj ka edhe shume emocione dhe energji te papara pikerisht sepse e dime qe do marre fund nje dite! Ja vlen cdo fund per bukurite e fillimit /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

shi foli kjo filozofja.

nji po t'pergjigjem ne une filozofi, e te polemikoj pak.

e para, pikerisht pavdekesia eshte dukuri psikollogjike. ndryshe nuk ka si kuptohet frika qe kane njerezit nga vdekja, bile dhe nga plakja.

e dyta, siç e thash me lart, nuk ka as fillim e as fund, por ka vetem LINDJE ( e cila nuk eshte fillim) e VDEKJE (e cila nuk eshte fund).

sepse midis pules dhe vezes, cili eshte fillimi ose fundi ?

he mi goc e qut, ke noj pergjigje t'gatshme per publikim ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Zocke une nuk merrem me pyetje - pergjigje, prandaj insiston i ziu ti se s'ta kam menderos naiher muhabetin e ti ulerin: aman ma dh** njehere se vdiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe keto dy rreshta ti kesh per nder po ec mo, po bej nje perjashtim sot. Mania per te kundershtuar eshte dobesia me e keqe /pf/images/graemlins/wink.gif

Mos bej gerr verr kot thone andej nga anet e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb] Ja vlen cdo fund per bukurite e fillimit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
kundershtoj.... :cry: :cry: :cry:

nuk ka gje me te shemtuar se fundi i dickaje te bukur..po dhe vazhdimesia e gjate e kthen bukurine ne monotoni...qenja njerezore paska qene nje lemsh i madh..asnjehere se dime cfare duam me te vertete..

:mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

Ps: Anna, ti mos ma ve shume re se sot ka qene nje dite "di merda"...dhe se si me erdhi keshtu.. :kiss:

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb] :rolleyes:

Si perfundim do vish apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hmmm..du po s'vij dot.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

epiphany

Primus registratum

nuk ka rendesi sa zgjat.mund te jete nje perjetesi, por mund te zgjasi edhe pak caste e te jete shume me dritheruese se perjetesia.

Mono

Forumium praecox

Mendoje pak ne kete prizem: Bota eshte e mbushur me njerez te rastesisshem. (A RANDOM ACCESS WORLD). Mund te shohesh dike ne pune dhe te mos te te beje pershtypje. Mundet qe kete njeri ta takosh pas ca kohesh dhe te te krijoje nje ndjesi varesie nga e cila te duket sikur nuk po i shpeton dot. Te tille njerez qe do te te ofronin kete ndjesi ka shume ... nje mori rastesish! Duhet thjesht te krijosh mundesine qe njerezit e rastessishem, te mos ngelin te rastesisshem.

cacol

Forumium maestatis

Filozofia ime kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vlen sidomos ne lidhje (ne cdo kuptim) me fëmrat.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nisi..ashtu papritur lejova te ndodhte gjithe ndryshimi,e bera te evoluonte dhe te arrinte majat.Tani ka ardhur momenti ti jap fund dhe te pres renien e gjithe atij vrulli.Me ne fund mbaroi dhe ai makth..mori fund per mua.E ndjej veten me te lehte keshtu dhe gjumin e bej me te qete.DO doja ti ngrija sadopak siparin vetmise e te merrja pak ajer.Kam shume njerez qe me mbysin ,I DUA LARG.. kam nevoje te marr ajer.Ne keto momente ,ky eshte cikli ku dua ta fus veten.Cdo gje pritet te vijoje serish si procesi paraardhes..i planifikuar mire,ndoshta dhe me mire se pare sepse kesaj here SDO KETE ME FALJE,as per veten!

i_own_u

Primus registratum

LiPS... tu sei una riza kazzo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir e ke... dhe un po te isha femer ashtu do boja /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahah ca dreqin ke eee ,te preka ne plage m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di qe duhet te shtojne dhe ca fjale te tjera ne filter kta /pf/images/graemlins/laugh.gif