Gjimnazistë të llahtarshëm

cokus

Primus registratum
Re: Gjimnazistë të llahtarshëm

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ne kete teme mund te tregoni qyfyret dhe te fortat me pikante qe keni bere me shoket gjate gjimnazit. Rrengjet ndaj zyshave, presoreve, konviktoreve, rojeve te deres, regjistrave, stolave etj etj.

Tani qe permenda stolat mu kujtua se si ne vit te pare u mesonim stolave tek fiflaken. Loja ishte qe ta vije shputen e kembes nen derrasen qe lidh 4 kembet e stolit dhe ta leshoje stolin ne ajer, te bente fiflaken dhe te binte perseri ne kembe. Te mjeret stola!

Nje gje te poshter qe beme po ne vit te pare te Gjimnazi Ekonomik ne Tirane ishte qe mbushem nje LAJMERIM VDEKJEJE per zyshen e Kimise dhe e ngjitem te dera e shkolles nje nate. Te nesermen ne mengjes per rreth nje ore, ne sallen e mesuesve u mbajt zi, deri sa zysh Magda erdhi serbes ne ora 8. /pf/images/graemlins/smile.gif
Drejtori as qe u mundua te merrte vesh se kush e kishte bere. Gjimnazistet NUK TREGOJNE!!!! [/qb]
o bledo te ekonomiku kom qen ne un plako ne i kena fut eftimit (presorit te matematikes)hashash atje te qesja taraboshit.u bo vllai dru sbote dot apelin.

Ela_001

Primus registratum

Presori me gallate ke PArtizani ka qene Fatmiri i matematikes. Kur ne ishim viti i dyte ai i kishte te dy cunat e vet binjake ne vit te 4. Klasa ime ishte ne kat te pare e i kish dritaret nga mbrapa shkolles. Aty siv dihet kalonin gjith ciftet e benin dashuricka. Mes ketyre edhe cunat e Fatmirit me dashnoret e veta. Ky sa i shikonte behej keq fare, dilte ne dritare e thrriste gocat, ej na ktu ti moj, mos dil me ate se ai eshte rrugaç. E linte msimin i shkreti. Lum si ai qe ishte çu n'msim se e merrte noten kollaj as qe e kish menjen hic Fatmiri. /pf/images/graemlins/wink.gif

VitoCorleone

Primus registratum

Teme e lezetshme
Mua me kujtohet ne gjimnaz se si pata skuqur dorezen e deres se klases dhe kur po vinte profesori i Historise qe bente propogande partiake pat bertitur ne qiell ,dhe me e keqja nuk mund ta hiqte doren nga doreza,per fat te mire nuk u morr vesh se isha une ,
Me kujtohet edhe se si pata organizuar perleshjen e madhe titanike-historike me serbet pasi qe shkollen e kemi pasur te ndare ne dysh me serbet,i patem yene peng 6 paralele me serb alamet pune u pat bere me polici ,arrestuan drejtorin,profesoret,fati i mire ishte fundi i vitit dhe ishin pastaj pushimet ika per pushime me vone u be si u be su murr vesh as kjo.
Histori e bukur edhe edhe ajo e gjirimit me kamere tinez te profesoreve duke u nxene e kacafztur ne sallen e profesoreve u pata kercnuar me shfaqje publike te shiritit.
Gjithashtu komploti ndaj drejtorit me akuzen e aferes seksuale me profesoreshen e muzikes e vertete.
Pastaj prinderi kur m erdh ne shkolle qe me kishte thirrur drejtori qe quhej Sabri qe therrisnim Sabri lesh ka qene i permbysur nga leshi ,atehere kur ka ardhur mami im pa e ditur se cili eshte e ka takuar dhe e ka pyetur se ku mund ta gjej Sabri leshin duke e pzetur vet duke menduar se ashtu e ka mbiemrin
h ee shume historia tjera ,qe kam triumfuar shume procee gjyqsore para drejtorit,prinderve,etj,etj

gangsterja

Primus registratum
Aktualisht jam ne gjymnaz ne vit te dyte dhe kemi bere edhe do te bejme.
Kur hyra ne vit te pare me ra ne klase nje djale qe e kam pasur ne 9-vjeca
re(kemi shkuar si macja me miun).Ishte dite e marte,dhe kishim provim ne kimi ai erdhi dhe u ul ne banke me mua pasi shoqja ate dite mungoi.
Une ia kisha akoma inatin dhe doja te hakmerresha ndaj tij ia tregova pergjigjet te gjitha gabim,ai e dorezoi provimin i kenaqur se i tregova une.Por,mbas dy ditesh kur mori pergjigjen o zot a rrihej ne klase ate dite.

Patem provim ne matematike,nuk kishim mesuar,nje vajze mori e hodhi celesin ne kosh te plehrave kur erdhi profesori e gjeti deren e mbyllur dhe filloi te bente moral,te gjithe gocat e cunat e klases dolem jashte ndersa profesori shkoi tek kafja etj............