Gjimnazistë të llahtarshëm

bebi

Primus registratum
Re: Gjimnazistë të llahtarshëm

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Hajde se ta bej una.[/qb]
ku me shku :confused: :confused:
ket se mora vesh.
o muniiii ca thot ky ma? perkthe perkthe marjet
help.gif

tirana

Primus registratum

Blue, kur te flet ai boj sikur nuk e nigjo. Nxito hapin dhe mos e kthe koken se u ka bo i xerrikshem koht e fundit.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Blue, kur te flet ai boj sikur nuk e nigjo. Nxito hapin dhe mos e kthe koken se u ka bo i xerrikshem koht e fundit.[/qb]
ika uneeeeeeeeeee
help.gif
help.gif
help.gif
help.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Te gjithe petroninsave,KUJT I KUJTOHET DUUUDIIIII???
Dudi ka qon profesori me tarrallak i shkolles.Jepte dituri makinash

Si ere nuk na kujtohet Dudi? Dudi ishte presori ma grup i Petroninit. Ne mezi pritshim te vinte ora e Dituris makinave se e kishim te sigurt qe do bonim i ore gallat.

Dudi kur te conte ne drras te zeze te jepte ne librin, lexoje msimin,thoshte, masnej thuje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu vetem Dudi me ka pas von i her i 10, si me mik me i llaf. Kur kishte taku baben i dit rruges i kishte thon 'nuk meson hic ai djale, une i vura dhe 10 per ta motivuar'. Kurse baba i tha, kot i ke vene 10 atij, me mire ti kishe vene ndonje tjetri se ai nuk e ka mendjen per shkolle. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mbaj mend qe kam bere edhe eksperimente: pata futur ne uthull (me duket) nje cope kocke mishi pule per te pare elasticitetin e kockes per shembull... Sinqerisht qe i kam mbajtur mend deri vone ca terma.

Ore ti ose ke bere Anatomi pule, ose anatomi bimesh e pemesh qe shqip i thojn Bilologji.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ke kjo lende qe thua ti kam pasur zysh Sabin, ajo ka qene bllokiste, edhe ajo e zotronte shume mire lenden, e njihte me rrenje e me gjethe, duke perfshire dhe brrylat e nyjet.

Isabelle

Valoris scriptorum

Une ke kjo lende qe thua ti kam pasur zysh Sabin, ajo ka qene bllokiste, edhe ajo e zotronte shume mire lenden, e njihte me rrenje e me gjethe, duke perfshire dhe brrylat e nyjet

Ska mundesi : ti me ke thon mu qe Sabireja te ka dhon edukate seksuale...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Une ke kjo lende qe thua ti kam pasur zysh Sabin, ajo ka qene bllokiste, edhe ajo e zotronte shume mire lenden, e njihte me rrenje e me gjethe, duke perfshire dhe brrylat e nyjet

Ska mundesi : ti me ke thon mu qe Sabireja te ka dhon edukate seksuale...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hik mi ti se nuk e mban men mire se edukaten seksuale ma ka dhon Ema kur ishim ne klas te 8!

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahahah Isabella me shkrive, e forte je
Dudi sigurisht profesori me nam i Petrosexit,
ce do s'arrita ta marr ika para kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

Putraku si te kam, mpacccccccccccccccccc
Do pyesesh kush jam por them se do te ndihmoj intuita....
Inicialet E.K
Me fal qe ste kam derguar e mial akoma
Por do e bej ne nje nga keto dite......

Ec atuuuuuuuu PetrooooooooooooSexyyyyyyyyyyyyy !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Petroninse mos u merzit a te keqen se nuk ke arrit Dudin po ke jetu ne kohen e prasit!

Kurse une kom qen ke Petronini ne kohen e misrit, shkoshim te gjithe si shkolle, edhe me Dudin, ne vidhshim misra me nimu kooperativat.

leje masnej kur boshim parakalim per 1 Maj...

/pf/images/graemlins/smile.gif

Kohe te bukra shume kan qene... kush rri e pret vitin e ri ime me bo i cik qef prap!

Isabelle

Valoris scriptorum

leje masnej kur boshim parakalim per 1 Maj...

Te maj men mo lal te maj men' ... Shkelqente tulla jote ne ekran vit per vit !!!

ps. te kam xhan - po me thuj i cik : si amonnuk hype i her ne tribune ????

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]leje masnej kur boshim parakalim per 1 Maj...

Te maj men mo lal te maj men' ... Shkelqente tulla jote ne ekran vit per vit !!!

ps. te kam xhan - po me thuj i cik : si amonnuk hype i her ne tribune ????

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk hypa ne tribun ka halli se mos shifshe ti noji pjese tjeter te trupit tem ne u tremshe ma keq akoma! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahaha R-L , pse sna solle nje kallep misri kendej na ka shku menja per misra te pjekur /pf/images/graemlins/frown.gif

1 Maji beheshe llahtari e gjalle, goxha evenimente te dhime por nga ana tjeter kishin lezetin e tyre, ec po deshe provoje tani te thone robte ik na le rehat kena jeten tone. Te pakten atehere kishe per cfare flisje....

Damn po dukem nostalgjike e atyre viteve bohhh...
I hope it's a good thingy /pf/images/graemlins/smile.gif

Jepini juve te degjojme historirat e gjimnazit /pf/images/graemlins/smile.gif

drops^of^enigma

Primus registratum

sa inat qe skam arritur ta bej gjimnazin ne shqiperi... /pf/images/graemlins/frown.gif , leqe as 8-vjecaren se mbarova te gjithen andej... :rolleyes:

Djep

Forumium maestatis

Ore po ktu qekan mledh gjith P. Ninsat.

Meqe me kujtut Dudin, po iu them edhe une nje me presorin-legjened te PNL.
Ishte nje periudhe qe e kishim merzit shume dhe me zor e pemante zemerimin i shkreti. Kur shpjegonte msimin, ai shkrunte ne derrase, cunat i gjunin me topa letre. Po i here njoni e teproi, e kaloi kufinin. Kishte per te shpjegu "Kollodokun" e makines per rradhes tjeter, edhe kur filloi me shpjegu ia boni:
- Tema e mesimit te sotem eshte Kollodoku.
Njoni nga cunat pa pike turpi ia ktheu:
- A t'hyft kollodoku n'myth e Dud !
U mush kupa; Dudi s'u permajt mo. U skuq i teri, nuk dinte si e reagonte dhe per me teper nuk dinte kush i tha ashtu, edhe shpertheu:
- Hajd robt ai qe e tha ! (... ngeli per mementin, dhe vazhdoi) - ...E di vete ai, s'ka nevoje ta tregoj une me gisht.
Gjith fytyrat ne klase u zverdhen. Kishte shajt Dudi nga robt. Mas asaj ore u bo legjende, e mori vesh gjith Tirona.
Eh mer Dud, mer Dud...

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Blue, kur te flet ai boj sikur nuk e nigjo. Nxito hapin dhe mos e kthe koken se u ka bo i xerrikshem koht e fundit.[/qb]
ika uneeeeeeeeeee
help.gif
help.gif
help.gif
help.gif
[/qb]
AHHHH!!!ne te zonça!!!cer kom me te bo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore Djepo, po ju e paskeni keq trajtuar Dudin. Me ne ai paska qen i lumtur se nga cmbaj mend una vetem i her se kush i gjujti njoni me shkumes ne tabel.

Ne kena pas bo gallata te tjera. Qe thu ti kishim i shoqe klase ne qe ishte tull fare, po tull ama jo qerpic.

Ajo kishte nje gjoks qe lere se c'te te them, dhe kur vinte ora Dituris makinave zberthente dy komcat e kemishes me qellim, dhe ulej ke banga pare, mu afer Dudit duke bere sikur shkruante pak e perkulur siper banges, nganjeher terhiqte pak posht jaken e kemishes.

Hajde te qeshura qe kemi pas bere a te keqen. Dudi shpjegonte msimin dhe nuk i shqiteshin syt nga ajo, i reshkisnin pak nga klasa dhe prap aty i binin ke kemisha e saj e hapur.

Leje leje se ka qen e nolt fare, per me teper qe Dudi ka qen edhe beqar ne at kohe.

Kur te shkoj ne TR do shkoj ta takoj Dudin patjeter e ti jap ca kucullata se kom nigju se osht bo me cun, ishalla po bohet ne ai profesor.

personazh

Valoris scriptorum

une kom qene te Qemali po bemat e dudit i kam te percjellme nga nji i famshem tek Petronini........
.....atje te ne na varen neper mure ca citate te fuqishme.nji nga kto ishte edhe "perseritja meme e dijes".nji shoku im me qetsine me te modhe,me biçak grisi nji cep te D-se dhe e beri P. /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: ishte robi qe pinte raki me 100 lek teken dhe e kishte ferrnetin si çaj mali.

DARIO

Primus registratum

UNE E KAM PAS DREJTORESHEN YLL BOTE ,UNE BOJSHA NOJ SHERR VETEM ME SHKU NE DROJTORI ME KE TE RAST PESHENDES GJINNAZIN H.NELA NGA Z.MARKUS BABEL

Feld-Marshalli

Primus registratum

dudin nuk e kom pas arrit po kur vajta une ne petronin ishte Rrapoja presor letersie dhe diten e shenvalentinit na erdhi Rrapoja furtun nga rakija e skraparit dhe kur po bente apelin ngrit njeren qe ka pas qen yll bote ne i tha nigjo ti e di qe ti je vetem per sex gjithe klasa duke qeshur dhe mbasi marroj msimi ikem me nje shok dhe i thame o presoro neve jena duke e lene oren a je tu ardh me pi me ne per nder te shenvalentinit dhe e kena bo Rrapon llull te lokali perball petroninit nuk kishte me te forte te shifje Rrapon duke kercy. ce do se te nesermen mu ne ate shokut nga ngriti ne mesim ne na e fut nga nje kater ti dhi zotin kush i ka thene