Gjermanisht Shqip

Airbourne

Papirus rex
"Ne fakt gjermanishtja eshte nje nga gjuhet me te rendesishme ne bote do ishte mire te futej bashke me anglishten ne programet mesimore
Gjuha GJERMANE duhej te ishte me KOHE ne kopshtet skipetare+dhe Rusishtja SEKSI.
Gjuha KINEZE do ishte BONUS!
Ergänzung=Bereicherung,zgjatje,shtesa,kultur,verbesserung,revision e te tjera.
 

Aimilius

Forumium maestatis
Nuk e di se sa seksi mund te konsiderohet nga shumica rusishtja, per mua eshte e rrepte si gjermanishtja dhe e bute si frengjishtja, ka nivel te larte artistik gjuhesor dhe letrar. Por eshte zbehur kohet e fundit pasi nuk ka interes me per tu mesuar. Me llogjike eshte mesimi i kinezces, edhe pse per nga niveli artistik rusishtja qendron shume lart.
 
Top