Gjermanisht Shqip

abs

nuk e di...
Disa here nuk i gjej fjalet ne shqip. Prandaj do hedhi herpashere ndonje fjale ketu.
Ju falenderoj paraprakisht per pergjigjet tuaja. Danke und Schönen Tag. A
 

Dreamer

Under the Dome
Abstract ,Übertragung dmth Transmetim ne shqip nqs e perktheva mire :p
Transmetiv televiziv psh
Ose transmision pjese e motorrit te makines ;)
 

abs

nuk e di...
ndoshta eshte sakte tramsmetim, duhet te mesohem pak me keto fjale...

si cuhet ne shqip fjala= gestalt?
 

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
e care don me than geshtaltiste liora?

Ka qene nje shkolla geshtaltiste e mendimit,
psikologjia e geshtaltiste e analizon njeriun si nje pjese te tere dhe jo ndarazi si sjelljen apo mendjen qe bejne disa rryma perkatese, pra ka si synim njeriun ne teresi me te gjitha elementet e tij.
 

abs

nuk e di...
liora ashtu te doli ne google ty?
ne shqip se kam nigjuar ndonjehere kete fjale.

Guri, ndihme, si thohet ne shqip Gestalttherapie?
Flmd paraprakisht :)
 
Top