Gjerat qe kerkojne vertete femrat ke nje mashkull ..

"Gambler"

Forumium praecox
sme duken aq te goditura ato qe thosh Gambler, tipike egoiste me duken

...nuk prendoj te me kuptojn te gjithe... Nje mashkull me ato qe ti konsideron si "vlera te larta shoqerore", shumica e femrave do ta konsideronin si "te dobet, te harrueshem, dhe te zevendesueshem" :)

Last edited:

Hektor12

Locus omnem
...nuk prendoj te me kuptojn te gjithe... Nje mashkull me ato qe ti konsideron si "vlera te larta shoqerore", shumica e femrave do ta konsideronin si "te dobet, te harrueshem, dhe te zevendesueshem" :)
Kjo seshte vecse mendimi jot per mua funksionon ndryshe, egoiste duhet te jemi paksa por paksa them jo ne maksimum

"Gambler"

Forumium praecox
Kjo seshte vecse mendimi jot per mua funksionon ndryshe, egoiste duhet te jemi paksa por paksa them jo ne maksimum

...nuk e di sesi arrite ne konkluzion qe une po i referohem egoizmit, nderkohe qe une po flas per metoda te ndryshe qe ne menyre subkoshiente stimulojne terheqje - duke u bazuar ne principe qe i referohen rrenjeve te evolucionit dhe funksionalitetit te trurit njerezor.

Gjithesesi, mund te arsyetoj ate cka kam shkruar vete, dhe jo ate qe arrin te kuptosh ti.

Hektor12

Locus omnem
...nuk e di sesi arrite ne konkluzion qe une po i referohem egoizmit, nderkohe qe une po flas per metoda te ndryshe qe ne menyre subkoshiente stimulojne terheqje - duke u bazuar ne principe qe i referohen rrenjeve te evolucionit dhe funksionalitetit te trurit njerezor.

Gjithesesi, mund te arsyetoj ate cka kam shkruar vete, dhe jo ate qe arrin te kuptosh ti.
Gjithesesi shkruaj cte mendosh e deshirosh eshte e drejta jote... une kuptova ate qe kuptova dhe e thashe...

Mistrec

Forumium maestatis
U knaqa tu pa femrat qe i komentojn njera tjetres neper foto: Uaaa mii sa e mir qe je,ti je bomb mi,pastaj ja kthen tjera,Uaa kush flet kukllaa,ti je bomb per vete mii...te dua shum zemer,edhe un shpirt muahh jeta ime.puc puc puc...haha me knaqen

Narkomane

Valoris scriptorum
Un do i kerkoj thjesht rrespekt dhe dashuri...
kaq dua nga nje mashkull....ska nevoj qe tma thot shpesh se me don
nese me don ashtu sic thot ai me mjafton 1 nje gjest i vogel per tme ber per vete

scadarsko

Locus omnem
Un do i kerkoj thjesht rrespekt dhe dashuri...
kaq dua nga nje mashkull....ska nevoj qe tma thot shpesh se me don
nese me don ashtu sic thot ai me mjafton 1 nje gjest i vogel per tme ber per vete
urrej fjalen te me bej per VEHTE ne shqip,per te me ber per vehte!me duket e njete sikur femra nenshtrohet skallavee....