Me te kuqe Po un e kisha per ndjenjen si dashuri o njerez qe ju shkon mendja per keqShoqeruar kjo me cfare vere te bardhe apo te kuqe
Me te kuqe Po un e kisha per ndjenjen si dashuri o njerez qe ju shkon mendja per keqShoqeruar kjo me cfare vere te bardhe apo te kuqe
Shaka bera edhe une , apo duhet te rri non stop serioz dhe te flas seriozisht ..Mos te flasin kot kur sdine cte thone , me mire ta mbyllin gojen se pune do prishin
Ti ri si ta ka qefi, ajo qe shkruajta skishte te bente aspak me tyShaka bera edhe une , apo duhet te rri non stop serioz dhe te flas seriozisht ..
Edhe ne krye te listes qendron sexy mire.se po qe i keq ne shtrat dije se ta vuri vizenKerkojne nje liste te gjate kapriçosh!!
Ela besoj se i kam rene pikes apo?
Ti ben sikur di, po ja qe sdi asgje ( gjithmone rreth temes )E dashur,di mire cthem
Jo i ke ren presjesKerkojne nje liste te gjate kapriçosh!!
Ela besoj se i kam rene pikes apo?
ooo sa me lirove qe se kishe me muaTi ri si ta ka qefi, ajo qe shkruajta skishte te bente aspak me ty
Kjo e fundit te ishte e para ne liste...nese i referohemi aspekteve teknike seduktive per joshjen e nje femre, mashkulli duhet te demonstroj kater karakteristika baze ne menyr sistematike per te arritur koeficent me te lart suksesi:
* te jet i perzgjedhur/pranuar nga femrat e tjera;
* te jet lider i meshkujve;
* te jet mbrojtes i te dashurve/te afermve;
* ti shprehi emocionalet/ndjenjat ne menyr shum te qart.
E cfare ka per egoiste ajo e fundit?prape edhe ajo paksa egoiste ka tipa te tille ne qarkullim ... duan kohen e vete secili ...
Kjo e fundit te ishte e para ne liste