"Medet!" tha nën zë, ndërsa shihte e shpërqendruar letrën, të cilën nuk e mbaronte kurrë pa i rënë një lot, perlë dashurie, nga sytë e kristaltë tek faqet e zbehta -- "medet!" asokohe mendova për një çast që më donte.
E shkreta Rozë! e kishte gabim. Kurrë s'kishte qenë dashuria e të burgosurit më e sinqertë...
Ai, kur u zgjua, ishte më thellë se kurrë në dashuri. Tulipani, në fakt, ishte ende një objekt i shndritshëm dhe i shquar në mendjen e tij; por nuk e shihte më si një thesar për të cilin duhet të sakrifikonte gjithçka, edhe Rozën; e shihte si një kombinim të mrekullueshëm të natyrës dhe artit me të cilin do të ishte shumë i lumtur të zbukuronte kraharorin e të dashurës.
jashte teme Atma shko ziu me nai teme tjeter :wave: ta taFillimisht postuar nga atman:
[qb] - Eci sa eci, ngeci hoxhe karkaleci!
Gjeni autorin dhe titutllin e vepres.?! Per mendimin tim kjo teme eshte nje fiasko e vertete sepse s'ka asnje vlere te mirefillte. [/qb]
jashte teme Atman shko ziu me nai teme tjeter :wave: ta taFillimisht postuar nga atman:
[qb] - Eci sa eci, ngeci hoxhe karkaleci!
Gjeni autorin dhe titutllin e vepres.?! Per mendimin tim kjo teme eshte nje fiasko e vertete sepse s'ka asnje vlere te mirefillte. [/qb]