Ajo e Lizës nuk të quhet Drini, e gjete pas erulesFillimisht postuar nga Drini S.:
[qb]...Darien, 2 me 2? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dashuria ia mpreh mendjen njeriut, megjithëse nuk bëka gjë për ty. Të isha unë...
HEEEEEEYYYYYY, Kaq shume padrejtesira beni ju shqipot e amerikanizuar? grrrFillimisht postuar nga Darien Sar:
[qb]Ajo e Lizës nuk të quhet Drini, e gjete pas erulesFillimisht postuar nga Drini S.:
[qb]...Darien, 2 me 2? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
rezultatet
erulja dhe drini 3 - gjithë të tjerët 0
erulja 2 - drini 1
(ky po që lejohet /pf/images/graemlins/tongue.gif )[/qb]
po iki nga puna tani, shtesat e tjera pas nja 16 orëshV.: Po nuk kam gjetur asnjë rast t'i flas në katër muajt që e kam dashur me zjarr.
E.: Dashuria ia mpreh mendjen njeriut, megjithëse nuk bëka gjë për ty. Të isha unë...
o drino, po harrove ti që këtu në amerikë nuk dimë të numërojmë? ne mezi zgjodhëm presidentin para dy vjetësh /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Drini S.:
[qb] ...une gjeta Channing dhe Teasdale, si paskam fituar vetem nje pike? S'marr me pjese ne loje!!!! Te poshter!!! :smash:
:tipsy: [/qb]
V. Po nuk kam gjetur asnjë rast t'i flas në katër muajt që e kam dashur me zjarr.
E. Dashuria ia mpreh mendjen njeriut, megjithëse nuk bëka gjë për ty. Të isha unë...
V. Pse, ç'mund të bëje të ishe ti? Asnjëherë nuk e sheh pa atë kafshën që e shoqëron; në shtëpi nuk ka as shërbëtore as shërbëtorë që mund të më ndihmonin në sajë të tundimit joshës të ndonjë shpërblimi.
E. Domethënë ajo ende nuk e di që ti e do?
V. Po nuk kam gjetur asnjë rast t'i flas në katër muajt që e kam dashur me zjarr.
E. Dashuria ia mpreh mendjen njeriut, megjithëse nuk bëka gjë për ty. Të isha unë...
V. Pse, ç'mund të bëje të ishe ti? Asnjëherë nuk e sheh pa atë kafshën që e shoqëron; në shtëpi nuk ka as shërbëtore as shërbëtorë që mund të më ndihmonin në sajë të tundimit joshës të ndonjë shpërblimi.
E. Domethënë ajo ende nuk e di që ti e do?
V. Në këtë pikë nuk kam njohuri. Kudo që e ka çuar rrjedha e ditës këtë bukuroshe, gjithmonë më ka parë si hije pas saj; shikimet e mia përditë mundohen t'i shpjegojnë zjarrin shpërthyes të dashurisë time. Sytë e mi kanë folur mjaft; po e di njeri vallë në u kuptua gjuha e tyre?