Gjeje titullin dhe autorin

Ema

Goddes
Re: Gjeje titullin dhe autorin

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Absolutisht nuk eshte roman i ri dhe as autor i ri. Autori ka vdekur... [/qb]
?

Kuteli,Kuteli??????

PrInCiPiEl

Primus registratum

Ok . OK !

Ja pra edhe neve me autore tane .

Ruaju, moj se vashat me te bukura
i vret bukuria e vet.

Gjejeni se kush e ka shkruar !

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/frown.gif S'e kam lexu me qe kur kam qene ne 8-vjecare.

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Pasken kalu ja 50 vite dmth!

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Principiel!

sec ma thote nje mendje se ajo tendja eshte e sajuar /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nejse, Nuk u mor vesh a u gjet ay shkrimtari i mesiperm. /pf/images/graemlins/frown.gif

Edhe..kordele e din ti qe na perputheshkan historite /pf/images/graemlins/laugh.gif . Qe ne klase te 8 vec kam lexuar me teper.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Glady:
[qb] "Para Elegjise" -- A. Shkreli [/qb]
Glady te lumte !
Kendej kufirit per poezi dashnie Azem Shkreli osht numer nji !
Se paku per menimin tem ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Pershendetje Glady
:cool:

Darien

Primus registratum

Lara Croft,

Zgjedhje e bukur, Jakov Xoxa. Jam dakort që është shumë autor i mirë. Lexoni edhe "Juga e Bardhë".
Unë vazhdoj me popullin sepse atë frazë e kam dëgjuar para se ta lexoja tek Lumi i Vdekur. Duke qenë se një nga parardhësit e mi është personazh në atë libër dhe duke e ditur se si e mblidhte materialin Jakov Xoxa, mendoj se mund të jetë e huazur nga populli (gjë që gjithë autorët e mirë e bëjnë me mjeshtëri).

I-aspire,
ajo që e nxori pjesën e tha kush ishte, nuk e gjeti njeri tjetër.

PrInCiPiEl,
Edhe mua më pëlqen Azem Shkreli. Fatkeqësisht, si shumë nga autorët e tjerë, shumica e atyre që kam lexuar kanë qenë nga bibliotekat, nuk i kam librat vetë. /pf/images/graemlins/smile.gif

Na u shtua dhe Glady me 1 pikë. Erulja dhe Drini janë barazim 3-3.

Glady

Primus registratum

Pershendetje te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Besoj dhe mua me lejohet te marr pjese ne lojen tuaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

"O mekatar, as faliu i ligjes sime,
bindu i cmendur enderrtar,
s'jeton me shqetesime!"

p.s. pershendetje Principiel /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Glady:
[qb] Pershendetje te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Besoj dhe mua me lejohet te marr pjese ne lojen tuaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

"O mekatar, as faliu i ligjes sime,
bindu i cmendur enderrtar,
s'jeton me shqetesime!"

p.s. pershendetje Principiel /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
S'e di,ca o rus?

Diddy19

Su@mi

Po me pelqen shume tema qe keni zgjedhur!
Megjithate kam nje verejtje te vogel nqs me lejohet:fragmenti qe jepet duhet te jete pak me specifik,dmth te tregoje diçka me shume per temen apo per personazhet.Se keshtu si po i thoni ju ,as vete autori s do ta gjente dot,jo me ne!
(po behem edhe une si dhelpra tek fabula "Dhelpra dhe rrushte" e La Fontenit :smash: )

Blendi

Primus registratum

Ju i beni shume te veshtira kur nuk permendni asnje rrethane qe te mund te pikturoje dicka ne mendje. Sa me shume libra te lexosh aq me shume fragmente, copeza nguliten ne mendje dhe veshtiresohet puna. Une po ua bej me te kollajte, pa patur nevoje per Google:

T. ishte aq e ndjeshme ndaj qepeve sa qe sa here qe i grinin ajo vetem qante e qante; kur ishte akoma ne barkun e stergjyeshes sime ngasherimat e saj ishin aq te qarta sa edhe Naça guzhinjerja, e cila ishte gjysem shurdhe mund ti degjonte kollaj. Nje here e qara iu be aq e forte sa qe nisi te dale nga barku i nenes. Perpara se stergjyshja ime te mund te thoshte nje fjale te vetme, Tita hyri ne bote, e parakohshme, mu atje mbi tavolinen e kuzhines mes aromave te supes, nenexhikut, dafines, dhjosmes, qumshit qe vlonte, hurdhrave dhe sigurisht qepeve. T. nuk pati nevoje per shuplaken e zakonshme vitheve, pasi ajo lindi duke qare me te madhe.

Blendi

Primus registratum

Jo, por nuk ke faj qe ngaterrohesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif Realizmi Magjik

Darien

Primus registratum

Blen[)i,
Pjesët e zgjedhura zakonisht janë shumë të njohura dhe gjenden pa shumë ndihmë. Për ato që nuk u gjetën shpejt, unë shtova informacion deri sa u gjet.

Paragrafin tënd e vure para se të gjehej pjesa e Glady-t.

Glady,
Patjetër që lejohet të marrësh pjesë dhe ti. /pf/images/graemlins/smile.gif Ku do vemi ne po ndaluam gocat që janë "si çpilt"

Darien

Primus registratum

T'i përmbledhim dhe një herë rregullat që të kënaqemi të gjithë me këtë temë? Si thoni? S'po pres unë të thoni, ja ku janë:

1) Kushdo mund të shkruajë fragmente
2) Kush shkruan diçka për t'u gjetur duhet të japë ca informacione shtesë kur ta mendojë që ka nevojë për ndihmë populli
3)Mos nxirrni paragraf ose poezi tjetër pa u deklaruar që u gjet i mëparshmi