Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi?

aldi79

Primus registratum
Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi?

cila eshte gjeja e pare qe beni kur ngrieni nga gjumi
schlafen015.gif

schlafen015.gif

schlafen015.gif

schlafen015.gif
schlafen015.gif

Boby

Primus registratum
Re: Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi?

Shkoj ne zyre ti bej i vizite drejtorit dhe pastaj ja fus nji dushi.

Sa zgjohem ne mengjes??
Ndez sterion qe kam tek komodina dhe degjoj njehere nja dy kenge te Nirvanave,sa te me dale gjumi mire.

Diddy19

Su@mi

Hap dritaren te shof si eshte koha dhe filloj te mendoj se cfare duhet te vesh meqe beka nje kohe e tille.

edda

Primus registratum

Pa hapur syte mire ve kafen dhe qumeshtin per te fejuarin qe niset heret per ne pune pastaj shtrihem prape dhe lexoj deri ne 7.15

roald

Primus registratum

DIREKT CIGAREN NE GOJ,NXEZ NAIGJO QE BO ZHURM QE KESHTU KESHTU TE ME DALI GJUMI DHE PSE ESHT ORA 2 E DREKES...NE KETE KOH ZGJOHET DHE KORBI DHE SHKOJM TE PIM KAFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENE!!!!DHE KESHTU FILLON DITA

Luminus

Primus registratum

:rockband: music please! pastaj nje dush

Cruel_Intentions

Primus registratum

i premtoj vehtes se kur te kthehem nga shkola (ose puna) do te bie te fle serisht..Dhe kjo gje me ngre nga gjumi.
Kur kthehem pastaj sme flihet me /pf/images/graemlins/smile.gif
-B

Petroninsja

Primus registratum

Gjeja e pare qe bej kur hap syte eshte mendimi per nje person qe ndjej shume por..... s'eshte /pf/images/graemlins/frown.gif

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Gjeja e pare qe bej kur hap syte eshte mendimi per nje person qe ndjej shume por..... s'eshte /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Iiiii sa trishtushem,me vjen keq qe cdo dite te re te ngrihesh me ato mendime.

Diddy19

Su@mi

Gjesiiii!Si u gdhite ju sot??'Une keq fare:gjithe pertese,si gjithmone.

Vogelushja!Probably we are all in the same boat!Ndoshta ndryshon nr.i personave qe na mungojne! /pf/images/graemlins/frown.gif

Nei

Primus registratum

Gjeja e pare qe bej sa zgjohem eshte te riaktivizoj cerren (e riaktivizoj nja 4 here rradhazi) ... dhe nderkohe betohem se kjo ishte hera e fundit qe rashe vone per te fjetur.. Si gjithmone mengjesi tjeter do me gjeje duke u pergjeruar per 5 minuta gjume me shume :sleep: :sleep: :cry: :cry:

erisa

Primus registratum

kurse mua per vete me con babi o duke me lagur me uje ose vjen vllai vogel dhe me gjuan me shpulla kot si ri koti...Pastaj kur cohem gjithe nerva vishem me shpejtsi laj ftyren dhe kembet m'qaf per t'kap atobuzin :goofy: :wave: :goofy: :lol:

Guest

miremengjes! Une sot jam zgjuar gjithe frike! kam me u pyetur ne mesim.... :book: ...jam cu me libra ne dore.
tani kam be nje kapucino me lepi buzet ka dale. Gjithe shkume :goofy: .
ja kalofshi mire ju te tjeret se une sot jam ja vdekje ja liri! :book:

Ema

Goddes

Pap,tema ke Thashethushi ehste per te uruar mirmjes,mirdita,mirmroma.Kjo eshte specifike:c'beni kur coheni nga gjumi?

Nerrova edhe titl qe mos duken njelloj,se s'jane njelloj.

P.s:m'fal qe nerhyva;ema

zora

Primus registratum

gjeja e pare qe bej sapo zgjohem nga gjumi rregulloj krevatin se me vone pertoj pastaj :shrug:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] kurse mua per vete me con babi o duke me lagur me uje ose vjen vllai vogel dhe me gjuan me shpulla kot si ri koti...Pastaj kur cohem gjithe nerva vishem me shpejtsi laj ftyren dhe kembet m'qaf per t'kap atobuzin :goofy: :wave: :goofy: :lol: [/qb]
o mi goc se jetokena me i ven..ca veni tsuedis jeton ti?? una luleå per vete

piu_che_dolce

Primus registratum

Hmmm. Gjeja e pare qe bej kur hap syckat - rrutullohem neper krevat si kotele e vogel, dhe mendoj per zemren time qe e kam larg "me ke eshte duke ma dredhur tani?", dhe i them vetes nahhhhhhhhh, ska shonc se e di qe nuk ka ku te gjej me te mire se mua . Pastaj cohem me /pf/images/graemlins/smile.gif per te nisur nje dite sa me te kendeshme.
P.S. krevatin nuk kam shonc qe ta rregulloj, se nuk jam type A pesonality :tipsy: