TinkerBell
Papirus rex
Kur pyes dikë për ndonjë film, vetëm çik kështu çfarë është, dhe fillon e tregon të gjithën me detaje!!!
Eshte çeshtje inati kjo, kur diçka qe ben tjetri se arrin dot vete fillon te urresh edhe ate lolMe acarojn fotot e disa robve pa lidhje ne instagram, pa shije pa clas pa gusto
Thash pa clas pa shije pa gusto. Gjerat fshatareske sme bejn te urrej nfakt se di ca esht urrejtja kshuqe se kam per cfar kan ato ose ata mungesa e klasit amigos .Eshte çeshtje inati kjo, kur diçka qe ben tjetri se arrin dot vete fillon te urresh edhe ate lol
Kohen duhet ta disponojsh sipas mynyres tendeKam plot
Kohë pastaj....
Hahahahaha kush jan kto njerez qe ti bojn kto pyetje te familjes apo shoqeriaMë çmendin pyetje të tipit, hë gjete të dashur ? Edhe sa provime ke ? Kur do martohesh ? Çfarë ka të re ?
Bohhhh
Familja e largët më shumë : /Hahahahaha kush jan kto njerez qe ti bojn kto pyetje te familjes apo shoqeria
Po thuaj se do e gjej atehere kur te jem gati ose me sakt kur te jet e shkruar se spo del me gjet lule boreFamilja e largët më shumë : /
Njesoj mendojme ne disa raste. E kush esht kim kardashian ma trego icikSidomos kohëve të fundit, çdo e 3 faqe në Fb poston 3-4 statuse me Kim Kardiashan, ndërsa unë akoma nuk e kam kuptuar rolin e saj në botën e ''Vipa-ve''
ça Bishe [emoji14] Si shpirt [emoji7]
Përgjigjje tipikeça Bishe [emoji14] Si shpirt [emoji7]