O qenka kjo lopa sdi se si arrihet te komplimentohet kjo por kur them une qe ka tboj shija gusto e klasi
O qenka kjo lopa sdi se si arrihet te komplimentohet kjo por kur them une qe ka tboj shija gusto e klasi
Sepse femra nuk është kurrë gabimKur te thone, femra edhe kur eshte gabim, prap e ka te sakte![]()
GAY! LoLO qenka kjo lopa sdi se si arrihet te komplimentohet kjo por kur them une qe ka tboj shija gusto e klasi
hahahahahahahahahhah that's me [emoji23]Kur hanë thonjtë!!!!
Të paktën bëjeni kur jeni vetëm
Tutjeeeehahahahahahahahahhah that's me [emoji23]
mos me prek nseder se kimi esht thjesh kukull me ajer .femer e shemtut moster neveri qe e bojm mhb e ksaj iherGAY! LoL
Mos u merakos Besmir, se edhe unë atë mendim kammos me prek nseder se kimi esht thjesh kukull me ajer .femer e shemtut moster neveri qe e bojm mhb e ksaj iher
Femrat hajd mo, se pranohet po qe tshajn çunat Kimin, ose duhet me qen gay ose duhet me qen prap gay se ska kuptim, ajo eshte si shpirt [emoji12]Mos u merakos Besmir, se edhe unë atë mendim kam [emoji14]
Unë dhe plot të tjerë.
hahahahahahahahahahhaha sa kam qesh, ashu tshijon me shume thone [emoji14]Kur ha darkë në Restaurant, dhe fillojnë e ngjyejnë bukën me sallatë!
Unë ngrihem direkt!! Ikiiii
Sa merakosem une jam i ndjeshem prandaj.Mos u merakos Besmir, se edhe unë atë mendim kam
Unë dhe plot të tjerë.
Ta shpifin pz!hahahahahahahahahahhaha sa kam qesh, ashu tshijon me shume thone [emoji14]